Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lujziana píše:
On tělo viděl??? Jà myslela že ne
to já právě taky nevím, ale kdyby viděl( a připustme si na chvíli mou scifi verzi) a řekl, jooo to je ONA! tak to neznamená, že to na byla, vždyt on lže jak když tiskne pořád a ve všem
@vokishka píše:
@lujziana říkali právě, že ji identifikoval mladej Rychtář podle jizvy, před několika desítkama stránek se právě diskutovalo, jestli ji tak často viděl v plavkách, a snad jsem četla, že i podle šperků, co měla na sobě.
mimochodem synáček to je stejnej exemplář ![]()
@kubykula píše:
@Mysis nevím,dnes to říkali na nově a taky, ze musí udělat z hřebenu vzorek.
Tak by me fakt nepřekvapilo, kdyby to nebyla ona a jen zmizela, ale to už mám fantasmagorie![]()
![]()
no, ale kdyby nějaká taková situace nastala, že to není ona mě by to potěšilo
raději kdyby byla někde v noře schovaná, jak takové neštěstí, ale jestli zas nova nedělala vlny jak to umí ![]()
@pomenkova píše:
@Mysis me neco rika jen drzet smutek to zase nedokazete vy tady-uz sme byli u prasku, pak u piti ted u agresivity. Nakonec tady nekdo napise, ze iveta byla agresivni, ja nevim odkud ty informace berete jako…
je vam znamo ze i takove odejmuti ditete udela i se zenou normalni ledacos, prej socialka musel vedet co dela, kolikrat socilaka se se..re do veci, ktere jsou jeste v pohode, ale prehlizi dalko horsi veci, navic kde kdo si mohl cokoliv podplatit. Kazdy si v cr neco muze koupit je to tam jen o penezich…Pokud syn sel k otci a mel by nenavist k matce tezko by ji jen navstevoval![]()
![]()
Ale my pouze reagujeme na jiné diskutérky
Třeba na to že „neublížila svému dítěti“…Na to jsem prostě reagovat musela. Stejně jako na lži, že jí Jirka Pomeje okradl o hrnce atd.
Mě je jí hrozně líto! Ale mnohem více líto je mi Artura…
Jako upřímně-ty bys nechala své dítě u otce, který páchá sebevraždu skoro po každém rozchodu, má deprese, je závislý atd.?Já teda ne. Myslím, že Artura nemohlo potkat nic lepšího než, že je u táty…Taky je to na něm vidět, zhubnul, není na prvních stránkách médií atd.
@ulice no ale tohodle se hodne lidi prave chyta…uz se pak jen zamysli a rika si…hmmm on byl nakonec i mlaceny treba, to je prave to co dela ten bulvar, proto to nesnasim…Spekulace..ted at se radeji spekuluje o Tom, co je zac ten divnej Rychtar…
@pomenkova Vsak ja taky nepisu o dobe nynejsi ale co se tam delo predtim, nez ho dostal Staidl, nikdo nic nevime. A ne, ani pochopeni existence choroby neleci poranenou dusi.
@Eemii píše:
Dite matku miluje, i kdyz mu pali nohy vrelou vodou, tak to je.Je jasny, ze ten kluk s ni nemohl prozit stastne detstvi, s psychicky narusenou osobou, zavislou na ledascem, to proste neni mozny.Byl od mala svedkem vselijakych veci, co deti videt nemaji..
@Mysis píše:
Ja moji matku nechci dokonce sveho zivota videt…
Holky, je pravda, že chce Ivetu, Rychtář pohřbít ve svatebních šatech?
Není to trochu moc? ![]()
@pomenkova píše:
"zkusenkstp://www.emimino.cz/profil/ulice/ no ale tohodle se hodne lidi prave chyta…uz se pak jen zamysli a rika si…hmmm on byl nakonec i mlaceny treba, to je prave to co dela ten bulvar, proto to nesnasim…Spekulace..ted at se radeji spekuluje o Tom, co je zac ten divnej Rychtar…
Je vkdet ze s alkoholiky nemas zkusenosti…nerikam ze by ho lrimo mlatila ale takovyhle lidi vetsinou hazi predmety vis…i ja uz mela nekolik urazu a ac je to hnusny doufam ze uz moji mamu nikdy nepotkam
@MambaJ píše:
Holky, je pravda, že chce Ivetu, Rychtář pohřbít ve svatebních šatech?Není to trochu moc?
On je celej moc ![]()