Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
2.5.14 20:50

@Maculinka Presne tak..uz to ctu tady tu diskuzi dlouho a nechtela sem nejak rusit, preci jenom je uz zabehnuta tady, ale to co jsi napsala se tyka i me..
Ja Ívetu Bartospovou znala od doby Sepesiho a mela sem ji moc rada, a kdo tady pise, ze nebyla zpevacka,(vyborna)tak je bud hodne mladej nebo blbej…
Ty kecy tady o Tom, ze ublizila synovi a vsem ostatnim-kdo tuhle nemoc nezna at radeji mlci,.porotoze to jsou slataniny uz jak z toho bulvaru…
Vzdyt kazdy clovek ktery tady napsal neco negativniho o ni, psat ani nemusel, nemusi se ani dal zajimat :idea: :idea: Tak si tak premyslim, co takoveho cloveka stve vlastne na te ubohe Ivete??Jeste ted po smrti???
bylA to uboha zena ::Ja z ni nedelam nejakou bohyni jak by jiste nejake moudre damy napsaly, ale clovek v nouzi, je jedno jaky je jakymsi sygnalem pomoci a namisto pomoci jestli ona musela denne cist o sobe v takove bolesti toto, tak se ani nedivim, ze to udelala…
Jestli byli ty kecy v bulvaru timto zpusobem psany jako ctu od nekterych tady-jsem Rada ze jsem z CR vypadla a ted uz vim proc..V cr neexistuje ani ucta, Respekt po smrti cloveka natoz za jeho bezneho zivota :roll: :roll: :roll: A nekterym co tady zachranuji co se da, aby uctili jeji pamatku, ty opravdu obdivuji, jsou andele mezi lidmi porad a to me dojima :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.14 20:51

@jaaaaaana protoze v nem jsou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.5.14 20:51
@St. Estephe píše:
@rachele To si spatne predstavujes, v takovem stavu uz totiz zadny pud sebezachovy neni.

Myslíš? To musí být, ale fakt hrozný stav, když už pud sebezáchovy nemáš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
2.5.14 20:52

@jaaaaaana kdo ví…možná nic. já ale vůbec netušila, že je takovej. asi pro ni nejvíc udělal macura. muselo to bejt těžký, když byla mimo, asi jako nesvéprávná. do toho mocnej rychtář a jak ji z toho dostat? :nevim:
nechci nikoho soudit, ale je mi to moc líto, je jí škoda. minimálně jako člověka s nádherným hlasem :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.14 20:53

@Mysis je to clovek s :cert: v tele ale ono na nej taky prijde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.5.14 20:55
@liliana-nena píše:
@jaaaaaana protoze v nem jsou :cert:

Netusim, na co reagujes :think:

• Citovat
  • Upravit
2.5.14 20:55

Ale stejne je divny ze cekala az odejde a pak utekla aby si vzala zivot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.5.14 20:56

@Mysis No musela být nešťastná hodně, jinak by tohle neudělala. A Rychtář jí k tomu, i kdyby nepřímo dohnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 20:58
@pomenkova píše:
@Maculinka Presne tak..uz to ctu tady tu diskuzi dlouho a nechtela sem nejak rusit, preci jenom je uz zabehnuta tady, ale to co jsi napsala se tyka i me..
Ja Ívetu Bartospovou znala odhanka y Sepesiho a mela sem ji moc rada, a kdo tady pise, ze nebyla zpevacka,(vyborna)tak je bud hodne mladej nebo blbej…
Ty kecy tady o Tom, ze ublizila synovi a vsem ostatnim-kdo tuhle nemoc nezna at radeji mlci,.porotoze to jsou slataniny uz jak z toho bulvaru…
Vzdyt kazdy clovek ktery tady napsal neco negativniho o ni, psat ani nemusel, nemusi se ani dal zajimat :idea: :idea: Tak si tak premyslim, co takoveho cloveka stve vlastne na te ubohe Ivete??Jeste ted po smrti???
bylA to uboha zena ::Ja z ni nedelam nejakou bohyni jak by jiste nejake moudre damy napsaly, ale clovek v nouzi, je jedno jaky je jakymsi sygnalem pomoci a namisto pomoci jestli ona musela denne cist o sobe v takove bolesti toto, tak se ani nedivim, ze to udelala…
Jestli byli ty kecy v bulvaru timto zpusobem psany jako ctu od nekterych tady-jsem Rada ze jsem z CR vypadla a ted uz vim proc..V cr neexistuje ani ucta, Respekt po smrti cloveka natoz za jeho bezneho zivota :roll: :roll: :roll: A nekterym co tady zachranuji co se da, aby uctili jeji pamatku, ty opravdu obdivuji, jsou andele mezi lidmi porad a to me dojima :hug: :hug: :hug: :hug:

Tak jasna nemela to jednoduche…ja hlavne myslim ze ma vinu na jeji smrti Rychtar ktery na ni kaslal…ona potrebovala pomoc a nevyuzila toho ale jako jit do poradu zlita to je fakt sila…aspon tam mohla prijit normalne a pak se zlejt po ty pul hodine jinde nemyslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.14 20:58

Rychtar je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 21:00
@rachele píše:
@Mysis No musela být nešťastná hodně, jinak by tohle neudělala. A Rychtář jí k tomu, i kdyby nepřímo dohnal.

Neni normalni aby ji kontroloval finance aby nevedela kolik ma penez a uz vubec ne telefon. Kdyz ji voala lecitel nechal vyzvanet a pak volal zpet ze Ivetka s nim nechce mluvit. Lroc ji nedal moznost…opravdu si myslel ze s nim bude ok? Je to hiena ktera ji dostala do hrobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
2.5.14 21:00

@pomenkova zpěvačka byla dobrá. Pamatuji si, jak jsem od bráchy dostala její kazetu s písničkama. Na ní byla písen: ty slunce a já, fíha to byla písnička potom u mě léta :) a písničky měla pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
2.5.14 21:01

@Mysis přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.14 21:02

Spravne hiena s :cert: v tele jen jak mluvi a jak dela u vseho chlapa tak se musel rozcilovat i na ivetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 21:02

Holky ale ono zase na jednu stranu je to tezky. Ja taky zila od detsvi s alkoholikem a opravdu to bylo peklo. Ten dotycny si nenecha pomoci a obvinuje vas ze vseho mozneho a kdyz po vas vystartuje nezbyva nez zkrotit. Musela jsem i moji mamu uhkdit ac nerada ale jinak bych uz tu nebyla. Proto mozna ta boule na hlave. Ani ty lkdi sou jak smyslu zbaveny. Je to strasne tezky s nima vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí