Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59362
2.5.14 16:55

@kubykula ona právě peníze neměla, vše chodilo na rychtářovo účet proto pak psala v sms že ani neví kolik má peněz :? bude to ještě hustý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
2.5.14 16:57
@Markéta80 píše:
@kubykula ona právě peníze neměla, vše chodilo na rychtářovo účet proto pak psala v sms že ani neví kolik má peněz :? bude to ještě hustý :jazyk:

ahááá, tak to zas až tak nastudovaný nemám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64980
2.5.14 17:00

@vin Ona to stejně jen napsala, nedá se to prý vůbec brát jako závěť, není to normálně podepsaný. Nějaký právník tam říkal, že to půjde napůl. Ona nemá peníze jako takové, ale asi něco bude ještě z některých písniček, ale ne moc. Prý to měla špatně právně ošetřené, takže z písniček dostávají peníze autoři, ne ona jako zpěvačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
2.5.14 17:04

Teď jsem viděla video Ivetiných obrázků a napadlo mě:co když to nenakreslila jemu, ale Rychtář jeden z obrazů vzal, napsal tam tvoje Iveta mavždy a ukazuje ho jako že je od Ivety? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 17:06
@vokishka píše:
@vin Ona to stejně jen napsala, nedá se to prý vůbec brát jako závěť, není to normálně podepsaný. Nějaký právník tam říkal, že to půjde napůl. Ona nemá peníze jako takové, ale asi něco bude ještě z některých písniček, ale ne moc. Prý to měla špatně právně ošetřené, takže z písniček dostávají peníze autoři, ne ona jako zpěvačka.

Jo oresne je tam podpis moje mama…a to nelze povazovat v tomto pripad za zavet bohuzel. Zalezi co bylo v tom dopise na rozloucenou. Jinak Rychtar ji nutil aby mu ukazovala sms komu pise. Zvedal za ni telefony. Kontroloval ji a gake finance. Ona vubec nevedela kolik bere a kolik ma penez nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 17:08
@maminka189 píše:
Teď jsem viděla video Ivetiných obrázků a napadlo mě:co když to nenakreslila jemu, ale Rychtář jeden z obrazů vzal, napsal tam tvoje Iveta mavždy a ukazuje ho jako že je od Ivety? :nevim:

Ani bych se nedivila kdyz nasel vzkaz uz cetyri dny lred jeji sebevrazdou…a dopsal datum..dobytek…ani bych se nedivila…kdyby si to tam napsal on…ikdyz podle obrazu a ppdle pripsanyho datumu to tak nevypada ale ja take umim menit pismo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
Vi
@KackaDoup píše:
@jaaaaaana Pomeje mel obrovske dluhy…prodaval co mohl…
:-D pomeje má pořád obrovské dluhy a zvláštní že nové přítelkyní hrnce nekrade;-) A dokonce mají miminko:-) a představ si měli dvě svatby..že by si na to jirka vydělal z těch starých hrnců IB?:-D

Ona realita je tam že jirka finančně podporoval Ivetu a ne ona jeho;-) všechno včetně svatby platil jeho kamarád který ji po rozchodu odpustil dluh když mu zazpívá v tom jeho kasinu jde ji pěkně ztrapnil. Trochu ji osolíl ty pomluvy jirky.

To s tema hrncema si Iveta vymyslela. Nechtěla zvát prostřeno do svého domů protože ho má hodně stare vybaveny a styděla se za to. A chtěla se pomstít jirkovi. Stejně jako vždycky svého bývalého před veřejnosti pomluvila. A je vidět že se ji to povedlo když jsou lidé jako ty kteří tomu uvěřili. Nic ve zlem.

mmch. Iveta sama má dluhy a bojuje s financemi už dlouho. Závislosti člověka většinou fin. Zničí.

Sorry za chyby, píšu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59362

@maminka189 ona všechny dělala do kruhu ;) ale tenhle teda je jinej :?, jenže on tam vidí to :srdce: ale to patří nejspíš někomu jinému, jak pak někdo řekl k někomu ke komu nemůže jít :think: a ona že je uzavřena v kruhu :? ale už ten den úmrtí vybrala, a on jen já, já nic si nepřipouští :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
2.5.14 17:12

@Mysis ona tam to datum dopsal-přiznal to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.5.14 17:20
@maminka189 píše:
Teď jsem viděla video Ivetiných obrázků a napadlo mě:co když to nenakreslila jemu, ale Rychtář jeden z obrazů vzal, napsal tam tvoje Iveta mavždy a ukazuje ho jako že je od Ivety? :nevim:

Mo to je taky mozny. Hlavne by me zajimal udajny dopis na rozloucenou pro Pepka. Co tam bylo a jestli tam Pepek taky'dopsal datum.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
2.5.14 17:24
@ulice píše:
Vi :-D pomeje má pořád obrovské dluhy a zvláštní že nové přítelkyní hrnce nekrade;-) A dokonce mají miminko:-) a představ si měli dvě svatby..že by si na to jirka vydělal z těch starých hrnců IB?:-D

Ona realita je tam že jirka finančně podporoval Ivetu a ne ona jeho;-) všechno včetně svatby platil jeho kamarád který ji po rozchodu odpustil dluh když mu zazpívá v tom jeho kasinu jde ji pěkně ztrapnil. Trochu ji osolíl ty pomluvy jirky.

To s tema hrncema si Iveta vymyslela. Nechtěla zvát prostřeno do svého domů protože ho má hodně stare vybaveny a styděla se za to. A chtěla se pomstít jirkovi. Stejně jako vždycky svého bývalého před veřejnosti pomluvila. A je vidět že se ji to povedlo když jsou lidé jako ty kteří tomu uvěřili. Nic ve zlem.

mmch. Iveta sama má dluhy a bojuje s financemi už dlouho. Závislosti člověka většinou fin. Zničí.

Sorry za chyby, píšu z mobilu.

Jo souhlas, ten kamarad Pomejeho ji mesicne pry posilal 130 tisic,‚asi doifal, ze to pak dostane zpatky, no a pak za tu frasku u nej v vasinu roztrhal smenku na asi 800 tisic, takze se to Ivete vyplatilo, az teda na tu desnou ostudu a ponizeni.
To s tema hrncema si myslim taky. Proboha kdo by kradl‘hrnce? Nas vykradli dvakrat'a hrnce teda nechali :roll:
Jinak tusim, ze Pomeje nedavno'dosahl oddluzeni…

• Citovat
  • Upravit
406
2.5.14 17:41

Za Pomeje dluhy doplatil Pásek (ten majitel casina a producent nebo co)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 17:45

Holky…lrominte ale jsem ted mimio pamatujete du diskuzi nesla nazev Kdyz se dcera nestydi pred otcem? Vim ze to sem nepatri ale najdete si prispevek od pana ktery si honil ptaka kdyz dcera vytirala podlahu. Lry mozna takovy uchyly mame doma :roll: opravdu me to rozhodilo a vim ze to sem nepatri. Al stalo by si to lrecist jaky jsou lidi prasata… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.5.14 18:04

Je mi jí fakt líto. :,( :,( :,( Musela mít asi hrozné stavy a pocity, když se odhodlala k tomu, co udělala. Na posledním videu byla tak smutná, i když se smála a místo toho, aby jí dali novináři pokoj, tak jí pořád jen řešili, což jí taky nedávalo na klidu. Do toho Rychtář a jeho chování. Pořád se s němým soudil a řezal. Na Ivetě parazitoval a vozil se po její slávě. A takhle to dopadlo.
Pud přežití je jeden z nejsilnějších základních vlastností lidí a ona ho dokázala přemoct. To jen tak někdo nedokáže. Chce to fakt odhodlání a být totálně v pr..li. :,( Podle mě se jí dalo pomoci. Jen nebyla se správnými lidmi. Deprese se dají v dnešní době docela dobře léčit. :think: Neříkám, že by byla úplně ok, ale nemusela být tak nešťastná a udělat co udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 18:14

@pazitka protoze uz myslim nepila, nastoupila tezka deprese a uzkost, to s epak hubne ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak