Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
2.5.14 18:14
Ace] @rachele píše:
Je mi jí fakt líto. :,( :,( :,( Musela mít asi hrozné stavy a pocity, když se odhodlala k tomu, co udělala. Na posledním videu byla tak smutná, i když se smála a místo toho, aby jí dali novináři pokoj, tak jí pořád jen řešili, což jí taky nedávalo na klidu. Do toho Rychtář a jeho chování. Pořád se s němým soudil a řezal. Na Ivetě parazitoval a vozil se po její slávě. A takhle to dopadlo.
Pud přežití je jeden z nejsilnějších základních vlastností lidí a ona ho dokázala přemoct. To jen tak někdo nedokáže. Chce to fakt odhodlání a být totálně v pr..li. :,( Podle mě se jí dalo pomoci. Jen nebyla se správnými lidmi. Deprese se dají v dnešní době docela dobře léčit. :think: Neříkám, že by byla úplně ok, ale nemusela být tak nešťastná a udělat co udělala.

Psychicky naruseny clovek si to ani neuvedomi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 18:15
@maminka189 píše:
Teď jsem viděla video Ivetiných obrázků a napadlo mě:co když to nenakreslila jemu, ale Rychtář jeden z obrazů vzal, napsal tam tvoje Iveta mavždy a ukazuje ho jako že je od Ivety? :nevim:

ja jsem si tim jista ;)

• Citovat
  • Upravit
4637
2.5.14 18:16

@rachele To si spatne predstavujes, v takovem stavu uz totiz zadny pud sebezachovy neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 18:17

@Mysis on si ho nehonil :roll: jen se mu postavil..

• Citovat
  • Upravit
4214
@Cosmos píše:
Je pravda, že na svatbě s Pomejem vypadala jako princezna. Na svatbě s Rychtářem už značně hůř.

přesně tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@St. Estephe pise ze prekonala pud sebezachovy, asi jsi to jen spatne pochopila

• Citovat
  • Upravit
4637
2.5.14 18:19

@KackaDoup Ale ona nic neprekonala, clovek co nechce zit zadny nema. Mizi s tim, jak deprese nabyva vrchu. Neni co prekonavat, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 18:19
@KackaDoup píše:

Jo jenze komu se to nestalo lze? Co je to za blabol a psal ze dcera vytirla podlau a on se ukajil tohle neni normalni…mdyz by se to stalo du jinam ne? Boze to je take ten duvod proc to odsuzuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
2.5.14 18:23

S tím Rychtářem je to stejně nějaké divné :think: našel dopis, který psala synovi a nic s tím neudělal. I ten obraz jak již tu někdo psal, nemusel být pro Rycháře. A že zrovna v den jeho narozenin :think:
Ivety je mi moc líto, že jí ještě ted nedá pokoj a pořád si rozhoduje podle svého. no, jde vidět jak to u nich doma bylo. Pořád muselo být určitě po jeho, apod..kdoví co se v tom domě vůbec dělo. Kdyxby ji měl opravdu rád, tak by to nechal v rodinném kruhu. Její syn ho zkusil ještě poprosit, zda by to neudělal v rodinném a on ho bezcitně odmítl, to už mlzví za všechno. Škoda, že to nedopadne tak, že by Rychtáře na pohřeb nepustili a byla tam opravdu jen její rodina. Tohle je arogantní bezcitný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.5.14 18:28
@jaaaaaana píše:
Mo to je taky mozny. Hlavne by me zajimal udajny dopis na rozloucenou pro Pepka. Co tam bylo a jestli tam Pepek taky'dopsal datum.

Ten dopis bych taky ráda viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 18:30
@KackaDoup píše:

Precti si to poradne…kdo bere svou dceru jako kohokoliv jineho neni normalni! To by se tomu mymu musel posatvit i z zenskych na koupalisti…precti si na to ty reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 18:36
@kometa32 píše:

Beztak mu tam napsala jak ho nenavidi…ikdyz o bude mit tak jsem si jista ze ho neukaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 18:36
@kometa32 píše:

Beztak mu tam napsala jak ho nenavidi…ikdyz o bude mit tak jsem si jista ze ho neukaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 18:40
@St. Estephe píše:
@KackaDoup Ale ona nic neprekonala, clovek co nechce zit zadny nema. Mizi s tim, jak deprese nabyva vrchu. Neni co prekonavat, naopak.

je to nejsilnejsi cloveci pud..byl prekonan nemoci, stavem…tak si myslim ze to presne chtela rict…

• Citovat
  • Upravit
4637
2.5.14 18:42

@KackaDoup Nemyslim si, mne z toho vyslo, ze ona sama vedome neco prekonala, neprekonala. Nepostavila se svemu pudu sebezachovy, zadny uz nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí