Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
2.5.14 18:49

@St. Estephe no jo furt :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4637
2.5.14 18:52

@KackaDoup Chces jinou babovicku nebo hrabicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 19:01

@St. Estephe co to zase meles? proc to delas? ja nic nepotrebuji, ustoupila jsem…vis to lip a ja to tak beru..

• Citovat
  • Upravit
2933
2.5.14 19:04

Zeny kurna nehadejte se :hug: aspon jedina diskuze bez hadek :mrgreen: proste Iveta vedela proc to udelala psychicky nemocny clovek nema sanci si sam pomoci a nevyhleda pomoc protoze si to neuvedomuje. Alkohol a leky jsou pouze prostredkem na chvili utesovacim. Bylo na ni vjdet ze uz nema silu a conse tyka obrazu neverim ze ho malovala pro nej…treba byl pro Artura tez nez lro nej a myslim si ze v tom dopise co drzi policie mu to pekne natrela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 19:05

Nepotrebuji se obhajovat..ale rozhodne nic takoveho nechci a ani jsem nemela v umyslu, jen jsem mela pocit ze ta zena to myslela takhle..

• Citovat
  • Upravit
2933
2.5.14 19:08
@KackaDoup píše:
Nepotrebuji se obhajovat..ale rozhodne nic takoveho nechci a ani jsem nemela v umyslu, jen jsem mela pocit ze ta zena to myslela takhle..

Kazdy ma to nazor jiny to je v poradku :hug: muzeme se dohadovat cele dny a tydny ale pravdu jak na tom ona byla vi jen Rychtar a ona sama. V tom jednou poradu byla silena…uplne na mol a presto reagovala agresivne kdyz tam volal chlap ze je bejvaly alkoholik a ze ji veri. Ze ona neni alkoholik ani fetak a zacala se rozcilovat…uz jen tohle svedci o silene narusene mentalite. Kdyby rekla ok dekuji ale uz to nechcme byt udelala by lip…takhle ukazala jak je uboha tot muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.5.14 19:29

A Rychtář má nějaké provize od bulváru? Jako chápu, že je to prosťáček, který ke slávě přišel… ale někdy mi to připadá, jako kdyby opravdu vytvářel ty situace, jen aby se mu sypaly peníze, dokud to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.5.14 19:50

Jen ze vam sem lezu, všude se píše jaké měla dluhy a dluhy… Proč nesla do normální práce? A ten Rychtář taky nepracuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.5.14 19:56

@Mysis Ja se nehadam, ja se bavim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 19:57
@St. Estephe píše:

Dobre promin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 19:58
@74paja píše:
A Rychtář má nějaké provize od bulváru? Jako chápu, že je to prosťáček, který ke slávě přišel… ale někdy mi to připadá, jako kdyby opravdu vytvářel ty situace, jen aby se mu sypaly peníze, dokud to jde…

Ja myslim ze urcite ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 19:59
@St. Estephe píše:
:?
  • Citovat
  • Upravit
4637

@Mysis Odpoustim ti… :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
@chelsea001 píše:
Jen ze vam sem lezu, všude se píše jaké měla dluhy a dluhy… Proč nesla do normální práce? A ten Rychtář taky nepracuje???

Hm, představa těch dvou v montérkách někde u pásu je docela zajimavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.5.14 20:01
@madeto píše:
Hm, představa těch dvou v montérkách někde u pásu je docela zajimavá :think:

A k tomu by jim zpivala Lucka Bila a nesmrtelny Karel: Co sudicky praly nam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí