Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jaaaaaana Co jsem viděla v televizi, teď už nevím přesně, v jakém pořadu, tak z tantiémů nebude mít rodina ani korunu, vše prý dostanou autoři písniček ![]()
@dendule4 píše:
Mě dnes docela dostalo, že oni ještě stále nemají potvrzené, že ta mrtvá je IB
to by bylo, kdyby se zjistil, že to není ona co???…ale to už je fakt scifi
Asi to bide ona, kde by celou tu dobu byla, nepoznana?
Tak to je dost smutny ze na jeji rodinu nebere ohledy. Néé milostpan si i z jejiho pohrbu musi udelat medialni sou.Je mi z toho smutno ![]()
ve zpravach jsem slysela ze pokud bude pohreb pod taktovkou rychtare tak se ho rodina nezucastni a to je hrozne smutny ![]()
Smutny je ze manzel si dela takovy naroky na pohreb vzdyt syn ma vetsi slovo co a jak s pohrbem maminky
Jako a ja zase cetla ze jak mu dal ten fanousek IB do chrtanu tak pry si ho najal aby mel lepsi obrazek ![]()
@dendule4 píše:
Mě dnes docela dostalo, že oni ještě stále nemají potvrzené, že ta mrtvá je IB
to by bylo, kdyby se zjistil, že to není ona co???…ale to už je fakt scifi
A kdo by to jiny byl?
Jo holky a taky jsem cetla ze na ty koleje nesla prvne…jednou ji ten jdiot premluvil at to nedela
Pod článkem na blesk týkajícím se její loňské hospitalizace v Bohnicích je zajímavý názor, který tak nějak zapadá do celé mozaiky, pokud jde o léky, které do ní asi Rychtář cpal, i pokud jde o to, proč místní policie u nich nikdy neshledela žádné závady
To je ten nazor z dikuze pod clankem o bartosove v Bohmicich:
nechci s tvym nazorem polemizovat, budu uvadet, co jsem videl na vlastni oci, a to nekolikrat. doba spada do casu, kdy byl s byvalkou, do dnes.
ricany, lekarna „u lva“, pepan s igelitkou plnou leku.
dale, neni zadne tajemnstvi, kdy lekari rozepisuji leky na jine pacose, nikdo si nekontroluje vypis ze zdravotni pojistovny.
bud byly leky pro blit nebo s nimi smeli a navic, jeho stara delala na LDN a kdo zjisti, kda dementni babka ci dedek dostal svoji davku.
dale se pepan pravidelne styka s policii na shelce v ricanech a vesele diskutuji, dokonce si odbehnou i do zakulisi.
bohuzel, na tyto vypravy, pleskace s sebou nevodi, proc asi???
Příspěvek upraven 02.05.14 v 20:58
@Mysis píše:říká on
Jo holky a taky jsem cetla ze na ty koleje nesla prvne…jednou ji ten jdiot premluvil at to nedela
https://www.youtube.com/watch?… ![]()
Jak jako potvrzené, nesleduji, nečtu, jen jsem to to chtěla hodit, jako zapomenutou písničku s originálním videoklipem
![]()
@liliana-nena píše:
@Evina66 jo az pravda vyjde na jevo tak si tam posedi
Ja bych ho zastrelila pitomce asi si udelam vylet
dyt se fjrt nekde rval a furt same problemy. Je to agresor a manipulator…
@jaaaaaana píše: říká on
No rika on…ale na ty strance se ho na to ptali ze to meli snad od nikud jinud
Ja proste nechapu kdyz vedel dopredu ze se hodla zabit a pise dopis na rozloucenou proc ji nak nepomohl, nehlidal?? ten clovek je falesnej.
myslim ze se s nim hodne trapila a media ji tim nepomahala ![]()