Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
2.5.14 14:39
@KackaDoup píše:
@Haninaa pravne je manzel vice nez matka holka ;)

A za mojí nezletilou dceru by o mém pohřbu rozhodoval její otec? Nebo moje matka?
Snad prý to záleží na tom kdo má občanku a rodný list zemřelého, ten může zařizovat pohřeb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
2.5.14 14:39

Tak to, že ji pomeje prodal nábytek řekla v VIPprostřeno, ale pokud si dobře vzpomínám byla tam trochu mimo, dokonce běhala po lese a objímala stromy 8o Tak je trošku na pováženou tomuhle věřit a jak toho Pomeje nemám ráda, tak musím uznat, že tu Iveti co se tehdy vrátila z Kroměříže dost ve zbídačeném stavu dal pěkně do kupy a rozhodně ji na rozdíl od rychtáře nevystavoval jak nějakou cvičenou opičku, když byla právě v rouši :pankac:

Příspěvek upraven 02.05.14 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.5.14 14:40
@Reniii píše:
A za mojí nezletilou dceru by o mém pohřbu rozhodoval její otec? Nebo moje matka?
Snad prý to záleží na tom kdo má občanku a rodný list zemřelého, ten může zařizovat pohřeb…

Jo to zni loigicky…

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
2.5.14 14:44

Na youtube je video, kdyz se pred asi trinacti lety prestehovala do domu v Uhrinevsi jen s malym Arturem. Docela me dojalo, jak tam mluvila o svych planech a snech o velke rodine a maly Artur je tam teda roztomily a jak se maji radi…je to k placi, co se za trinact let zmenilo, jak ji zivot semlel a co vsechno musel ten malej kluk zazit.

• Citovat
  • Upravit
19
2.5.14 14:45
@KackaDoup píše:
@Haninaa pravne je manzel vice nez matka holka ;)

fakt? no to je bordel, jak někdo, kdo s ní je půl roku může být víc jak ta co jí porodila… fakr Kocourkov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
@vokishka píše:
Někdo tu psal, že bude možná problém prodat dům. Já si zase myslím, že naopak, vždyť kdo může říct, bydlím v baráku, kde bydlela Bartoška. A tam nezepmřela. Jinak jsem včera slyšela ve zprávách, že Macura postavil dům pro týrané ženy a chce snad stavět další.

Myslíš tu kůlnu z dřevěných palet? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680

@jaaaaaana ještě že má otce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
2.5.14 14:46

Rychtář to nemá v hlavě v pořádku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
2.5.14 14:48
@kubykula píše:
ale teď s tou modelkou, nebo kdo to je, vypadá celkem spokojeně, mají prcka.
no pár Iveta a Pomeje…to byla dvojka :zed: ona už ta pompézní svatba stála za to :mrgreen: dodnes vidím Pomeje jak cválá na koni :mrgreen: :mrgreen:

To byla komedie. Přehlídka nevkusu. Pamatuju si hlavně Ivetin vystrih a Pomejeho na tom koni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
2.5.14 14:49

@brisco Já myslela, že je to ve fázi rozpracovanosti. Ale z těch dvou kreténů mi vychází Macura jako ten menší (kretén).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.5.14 14:50
@brisco píše:
To byla komedie. Přehlídka nevkusu. Pamatuju si hlavně Ivetin vystrih a Pomejeho na tom koni.

Jo To byla fraska.

• Citovat
  • Upravit
24797
2.5.14 14:52
@Andy27 píše:
Jedinej kdo chce verejny pohreb je. Rychtar, navic se ani nestiti jit proti prani Artura :poblion:..To mi prijde jak vrchol drzosti

Souhlasím. Nebere ohledy, těší se, jak bude středem pozornosti, těší se na média. Jít proti přání matky a syna je opravdu silný kafe.
Hulvát je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
2.5.14 14:54
@brisco píše:
To byla komedie. Přehlídka nevkusu. Pamatuju si hlavně Ivetin vystrih a Pomejeho na tom koni.

Jo, to byl cirkus. Pomeje jako princ na bílém koni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
2.5.14 14:56

@bimbama On asi hlavně správně tuší, že to bude posledních pár dnů jeho „slávy“, tak se z toho snaží vytěžit co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 14:56

@Jujunka vsak to resi kriminalka ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat