Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup píše:
@jaaaaaana Pomeje mel obrovske dluhy…prodaval co mohl…
No to teda nevim, kolik mohl trhnout za pouzity hrnce a kuchynsky skrinky.
@bimbama píše:
Tak jasně, ale je důležitý, aby ho získal on a ne ten blbeček. I když by zaplatili dluh, tak cena domu bude určitě o dost vyšší a při prodeji se to vrátí. Akorát s jeho minulostí by mohli mít případní kupci problém.Příspěvek upraven 02.05.14 v 10:00
Museli by par let s prodejem počkat a minulost nerozebirat. Dum z mu kuřímské kauzy vždycky někdo omylem koupi a pak se ho rychle zbavuje.
@kometa32 píše:
Tak na to si taky pamatuji.
Ale myslím si, že tam oboustranná láska nebyla…ale ať byl Pomeje jaký byl k Arturovi se choval hezky.
Jj o Artura se staral dobre. A myslim, ze i on ho mel rad.
@jaaaaaana jak vite jak se Pomeje stral o Artura? z bulvaru? jen me to zajima…jak to muzete vedet
![]()
@KackaDoup píše:
@jaaaaaana jak vite jak se Pomeje stral o Artura? z bulvaru? jen me to zajima…jak to muzete vedet![]()
![]()
Ne, z literarnich novin
Poslal Artura poprve na tabor-bubenickej. Staral se o nej,'kdyz byla Bartosova v odmastovne, a na tom klukovi bylo videt, ze ho ma taky rad.
Příspěvek upraven 02.05.14 v 14:30
Jedinej kdo chce verejny pohreb je. Rychtar, navic se ani nestiti jit proti prani Artura
..To mi prijde jak vrchol drzosti
@KackaDoup píše:
@jaaaaaana jak vite jak se Pomeje stral o Artura? z bulvaru? jen me to zajima…jak to muzete vedet![]()
Ano, z médií.
Tehdy Arturovi moc nebylo a Pomeje ho vozil na zkoušky, začínal hrát na bicí a Artur o něm mluvil hezky a vypadal spokojeně…Dospělý člověk se umí přetvářet, ale dítě? ![]()
@kometa32 píše:
Ano, z médií.
Tehdy Arturovi moc nebylo a Pomeje ho vozil na zkoušky, začínal hrát na bicí a Artur o něm mluvil hezky a vypadal spokojeně…Dospělý člověk se umí přetvářet, ale dítě?
Presne tak, dokonce si humorne vzpominam na clanek, jak se malyArtur cestou ze skoly stavil na socialce, ze by se chtel'prejmemovat na Pomeje
![]()
Rychtar je podle meho nazoru normalni prizivnicka hyena..Je mi lito Artura a Ivetiny rodiny, ze se s ni v klidu nebudou moci rozloucit.. At uz byla jakakoliv, tak Rychtar na tom vsem chce akorat vydelat..
A jeste teda mimichodem me DOST zarazilo - sice to tedy zaznelo v tv NOVA, ale ze pry Rychtar nasel dopis na rozloucenou uz (!) 4dny před sebevraždou?!
To mi nerikejte, ze to nebudou ani policajti resit..
@Jujunka píše:
Rychtar je podle meho nazoru normalni prizivnicka hyena..Je mi lito Artura a Ivetiny rodiny, ze se s ni v klidu nebudou moci rozloucit.. At uz byla jakakoliv, tak Rychtar na tom vsem chce akorat vydelat..A jeste teda mimichodem me DOST zarazilo - sice to tedy zaznelo v tv NOVA, ale ze pry Rychtar nasel dopis na rozloucenou uz (!) 4dny před sebevraždou?!
To mi nerikejte, ze to nebudou ani policajti resit..
to říkal v případě dopisu pro Artura a dopsal tam datum dne kdy jej našel, bylo to v telce kde to řekl na kameru