Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ten Rychtář je fakt mimiň
![]()
nejlepší by bylo, aby maminka Ivety podala trestní oznámení na Rychtáře, oni ho vzali do vazby a tajně ji rodina pohřbila.
Obávám se ale, ikdyby tělo pohřbívala rodina v tichosti, že vždy bude někdo, kdo to dostane do novin ![]()
@patricie2014 píše:
Tak jste asi nepochopila, co jsem tím myslela. A tykak mi nemusíte. Není to na místě.
každý server má svou vnitřní specifičnost - na některých se tyká - např zde na jiných vyká..pokud vejdu někam kde se apriory mezi přispívajícími tyká, nesmím se nad tím pozastavovat a urážet se a pokud mi to vadí, lze vyhledat server kde si vykají a patří to tam k místnímu bontonu ![]()
@jdukolem píše:
každý server má svou vnitřní specifičnost - na některých se tyká - např zde na jiných vyká..pokud vejdu někam kde se apriory mezi přispívajícími tyká, nesmím se nad tím pozastavovat a urážet se a pokud mi to vadí, lze vyhledat server kde si vykají a patří to tam k místnímu bontonu
anebo si dát název nicku VYKEJTE MI
![]()
vidím, a hned vím ![]()
To je z toho fcb Martiy Gavriely, psala M. Vedralová (znala ji osobně…)…a Slecno ci pani Zverinova. Kdyz o tom nic nevite, tak drzte pusu. Rychtar ji daval prasky a chlast. Mela vyrizenou lecebnu, kam chtela nastoupit. Jela si domu zabalit veci a jelo pro ni auto, ktere ji melo odvezt do soukrome lecebny. Dekovala za pomoc, prosila at ji pomuzeme zbavit se Rychtare, ze je na ni zlej! Jedina starost byla o Artura a Gejsu.
Nechala jsem ji doma 15 minut. Prijel Rychtar zamkl ji a nedovolil nastup do lecebny!!! A presne kvuli takovym krvelacnym dementum prahnoucich po lidskem nestesti ji prodaval bulvaru!!!
@kubykula píše:
anebo si dát název nicku VYKEJTE MI![]()
vidím, a hned vím
no jak se znám bych to asi napoprvý nevstřebala co se po mě žádá
![]()
@Petullka82 píše:
To je z toho fcb Martiy Gavriely, psala M. Vedralová (znala ji osobně…)…a Slecno ci pani Zverinova. Kdyz o tom nic nevite, tak drzte pusu. Rychtar ji daval prasky a chlast. Mela vyrizenou lecebnu, kam chtela nastoupit. Jela si domu zabalit veci a jelo pro ni auto, ktere ji melo odvezt do soukrome lecebny. Dekovala za pomoc, prosila at ji pomuzeme zbavit se Rychtare, ze je na ni zlej! Jedina starost byla o Artura a Gejsu.
Nechala jsem ji doma 15 minut. Prijel Rychtar zamkl ji a nedovolil nastup do lecebny!!! A presne kvuli takovym krvelacnym dementum prahnoucich po lidskem nestesti ji prodaval bulvaru!!!
silný kafe
![]()
Někdo tu psal, že bude možná problém prodat dům. Já si zase myslím, že naopak, vždyť kdo může říct, bydlím v baráku, kde bydlela Bartoška. A tam nezepmřela. Jinak jsem včera slyšela ve zprávách, že Macura postavil dům pro týrané ženy a chce snad stavět další.
@Petullka82 píše:
O pardon uz jsme zticha ![]()
**@vokiexemuciíše:
Někdo tu psal, že bude možná problém prodat dům. Já si zase myslím, že naopak, vždyť kdo může říct, bydlím v baráku, kde bydlela Bartoška. A tam nezepmřela. Jinak jsem včera slyšela ve zprávách, že Macura postavil dům pro týrané ženy a chce snad stavět další.
Ale on ma byt v exekuci bo ne? Nebo to byl dalsi blabol?
@Petullka82 Akorat slecna ci pani Zverinova tam psala slusne, bez vulgarit. Ano, vyjadrila mensinovy nazor ale nazyvat ji proto dementem je docela sila. Navic Martina G. evidentne neovlada ani vlastni profil na xichtbooku. ![]()
@Mysis píše:
Ale on ma byt v exekuci bo ne? Nebo to byl dalsi blabol?
dům Ivety je v exekuci, ale ta smrtí zaniká.
dluhy ovšem zůstávají, já si myslím, že to doplatí Štaidl a přepíše na Artura.
Rychtář se chce vrátit k manželce, prý je barák jeho, no myslím, že to bude ještě veselo
@jaaaaaana s pomejem ma spatne zkusenosti uz jedna herecka ktera od nej odesla…ja myslim ze ani tohle neni svatousek, ani nechtela moc mluvit o to co ji delal, Misa Kuklova…Pomeje by ji urcite nepomohl..ten ma co delat se sebou…
@KackaDoup píše:
@jaaaaaana s pomejem ma spatne zkusenosti uz jedna herecka ktera od nej odesla…ja myslim ze ani tohle neni svatousek, ani nechtela moc mluvit o to co ji delal, Misa Kuklova…Pomeje by ji urcite nepomohl..ten ma co delat se sebou…
jezis
@Mysis píše:
@kubykula Rychtar se che vratit k manzelce?
jj Blesk tím žije..
chce se vrátit k exmanželce do baráku do Říčan, prý je jeho.