Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@maminka189 Tak me to obecne napadlo, co jsme delali my vsichni ostatni lide zatimco jeden clovek se rozhodl odejit z domu, pockat u koleji na vlak a vlezt pod nej.
Chystala jsem se doma s dětma na návštěvu k rodičům. Nic zvláštního.
Odpoledne, co jsme tam byli, mi táta oznámil tu zprávu, kterou si přečetl na internetu. Byl to šok, ani nevím proč. ![]()
@St. Estephe Takhle podobně jsem přemýšlela, když se oběsil známý. Co jsme dělali, když po tím stromem stál.
Jak jsme si užívali krásný den atd..
A nemyslíte, že s Rychtářem vypadala hůř prostě kvůli tomu, že člověk tímto způsobem života nutně pomalu degeneruje a horší se? Jak vypadala, když s ním začala? Taky blbě.
@Cosmos píše:
Skoro všichni partneři Ivety odkopli jí, ale kupodivu Pomejeho prý odpokla ona. Je to pravda? Ale proč? Že měl dluhy? To asi nebyl ten důvod. Vždyť jak skončila ona, s exekucema na baráku?
Bylo to cely divny. Tenkrat pomeje jeste nebyl oddluzenej, takze byl odrbanej, ale zase fakt si rozimel s Arturem a kdyz byla v odmastovne, tak se o nej staral a Artur ho mel asi i rad. Pak se neco (ji) stalo a zacala tvrdit, ze ji Pomeje ukrad nejake veci, skrinky z kuchyne nebo co…no divny.
Ja kolem jedenacte krmila dceru v materskem centru. V cca 11:20 jsem ji prestrojila a pred pul dvanactou jsme odchazely. Kolem 11:45 dcera spokojene usnula v kocarku a ja si sedla na lavicku s knihou.
@Virginia píše:
A nemyslíte, že s Rychtářem vypadala hůř prostě kvůli tomu, že člověk tímto způsobem života nutně pomalu degeneruje a horší se? Jak vypadala, když s ním začala? Taky blbě.
No ale ted to byl hodne velky skok. Nejen vahovy.
Příspěvek upraven 02.05.14 v 09:17
@Virginia Podle me v tom hralo roli postupne chatrani jak pises.
Ahoj,
Vždycky když jsem četla články, jak sen opila apod., tak jsem si říkala co blbne…Ale její smrt mě zasáhla. Nejsem fanoušek a nikdy jsem ji neposlouchala, ale představuju si tu situaci, jak musela sebrat sílu, stoupnout se k té koleji a skočit, tak mi jde mráz po zádech. Bylo by to jiné, kdyby se třeba přepráškovala doma. Ženské volí většinou smrt, která nebolí (prášky apod). Tohle je síla. Rychtářovi nevěřím. Kdyby ho trochu měla ráda, tak to neudělá v den jeho narozenin. Je mi líto Artura a přeju jim ať se jim podaří udělat alespoň pohřeb bez novinářů a v soukromí.
@St. Estephe píše:
@Virginia Podle me v tom hralo roli postupne chatrani jak pises.
A Rychtar pusobil ne jako inhibitor, ale jako urychlovac…
@jaaaaaana Hele, ja ji naposledy trochu sledovala, kdyz blaznila s Italem. Rikala jsem si, proc pro vsechny svaty leze do bulvaru s tim, ze si z pelechu zvoni pro sprcky. Proc ma potrebu se porad zviditelnovat nejakym prapodivnym zpusobem, proc takto shazuje sebe sama. Uz tam je videt dusevni upadek, aspon z meho pohledu. Pak jsem clanky o ni necetla, nesledovala. Az v teto diskusi jsem zjistila kdo je Macura, ze se vdala a ze natocila jakesi video s kacenkami. Nevedela jsem, ze hrala v nejakem filmu a ucinkovala v TV Petka.
@Cosmos píše:
Skoro všichni partneři Ivety odkopli jí, ale kupodivu Pomejeho prý odpokla ona. Je to pravda? Ale proč? Že měl dluhy? To asi nebyl ten důvod. Vždyť jak skončila ona, s exekucema na baráku?
ona ho odkopla, jak jel natáčet na 14 dní ten film do Polska, tehdy někde psali, že ona potřebuje aby byl furt někdo s ní, on odjel pracovat a to bylo zle, tak ho vykopla, jak se vrátil tak se chvilku udobřili ale pak se stejně rozešli, začla na něj házet špínu, že ji prodává nábytek atd. to si myslím, že ji spíš někdo proti němu štval
tehdy už ji hlídal ten Rychtář myslím, tak jestli už tehda na ní nějak pracoval a manipulovatl
Pomeje je komediant, ale když byla s ním tak vypadala líp, snažil se ji dát dokupu, kdyby se ho držela mohlo to být jinak
@2012Mex píše:
Koncert iveta zrusila, protoze se prodaly jen dva listky![]()
Vždyť v tom pořadu říkala, že má vyprodáno? ![]()