Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
1.5.14 23:19
@Senayle píše:
@Mysis Kolikátý díl to byl?

Ja nevim nasla jsem to na youtube a jmenovalo se to nejak zive Iveta - a neco s rumem tam bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
1.5.14 23:20
@Senayle píše:
@boball Ten její dolis byl hrozne naškrabaný. No nevím, ale kdybych někomu psala ja svuj poslední dopis na rozloučenou, tak bych si na něj dala záležet. :think:

To si zase nemyslím, že bych já osobně psala krasopisně, kdybych byla úplně v pytli a ještě pod vlivem nějakých látek, asi bych taky drapala. V takovém pohnutí mysli na to člověk nehledí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435

Jsem si vzpomněla na tohle video http://www.youtube.com/watch?…
Je to přes dva roky starý a tady mi jí bylo hrozně líto. Všiměte si, že jsou tam Krampol a další známé osobnosti a nikdo se jí nezastal a neodvedl od tam. Vysloveně ji tam ponižovali a zesměšňovali.
To hovado Rychtář jim ji tam naservíroval. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
@ulice píše:
Byla to její velká šance. I já, velký skeptik, jsem začala věřit, že to dá :nevim: Měla takový servis…Škoda, tenkrát měla fakt skvělé podmínky pro to se vrátit na výsluní. Lidi jí věřili.

No nktery dotazy by byli neprijemny i pro nas asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 23:21

A tohle je taky dobry, na jednu stranu se Rychtarovi nadava, ze ji nepustil z dohledu a na druhou, ze odjel a nezajistil ji dohled. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
1.5.14 23:22
@Virginia píše:
Rychtář je bl. bec a kre. én, ale to, jak velký podíl je mu přisuzovaný se mi zdá až přehnané. I jestli ten dopis našel čtyři dny před a nic neudělal - on člověk časem asi otupí. Když už slyší a vidí stokrát člověka sahat po lécích, alkoholu, stokrát vyhrožovat sebevraždou, už to nebere tak fatálně jako u někoho, kdo by se takhle choval najednou.

Ono se to taky dobře prodává a čte, že Rychtář je vrah atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
@boball píše:
Rychtovi došlo, že to nedá, takže to nechal odpískat.

ODPISKALA to tv5. Ti to cely zajistovali, ale potpm, co predvadela, to radsi zrusili

• Citovat
  • Upravit
4560

No tak na to jukam a muzu vam holky říct, ta 100% byla!!! Mám mámu vyléčenou alkoholicku a úplně ji v ni vidím,.když chytila slinu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
1.5.14 23:24
@Mysis píše:
Jo a ze pomalu ani nebrecel a sel pozovat chudinka na koleje? Az potom co zjistil ze ho lide soudi nazval novinare hienama? Patri do blazince. Jeho mel srazit ten vlak koho bude tyrat priste? Prizivnik jeden hnusnej

On je nějaký „správný“ postup při truchlení? :nevim: Souhlasím, on je vyšinutej, magor, sociopat, asi nemá ty normální a běžné emoce, jak je má každý. Je to příživník, parazit, tyran. Ne, že ne.
Ale obviňovat ho z její smrti? Že nic neudělal, včas to nerozpoznal, nedostal ji na léčení? Je to všechno strašně složitý a navíc - člověku nelze pomoci proti jeho vůli. Myslím, že se jí už tolikrát někdo, i třeba rodin, snažili pomoci, že se to ani spočítat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.5.14 23:25
@ulice píše:
Byla to její velká šance. I já, velký skeptik, jsem začala věřit, že to dá :nevim: Měla takový servis…Škoda, tenkrát měla fakt skvělé podmínky pro to se vrátit na výsluní. Lidi jí věřili.

Přesně tak, lidi jí tak věřili, spousta lidí pomáhala, cpali jí toho tolik pod nos. Kdo tohle má? Nikdo a nakonec to všechno bylo zbytečný. :roll:
Dokonce se tam i lidi vsázeli, jestli koncert uskuteční. Člověk, na jehož jméno si nevzpomenu (taky žil s Czákovou) a dostal jí zase na vrchol (jako princeznu s dlouhýma tmavýma vlasama), tak ten vsadil 100 tis, že ten koncert nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185

Nekolikrat jsem tu cetla o tom, jak Rychtar po jeji smrti vystupuje uplne v klidu.
Musim rici, ze je mi silne nesympaticky jiz od chvile, co jsem o nem prvne slysela. Take verim, ze je manipulator a dalsi.
Ale ze vystupuje na verejnosti v klidu, tak to zase chapu. Sama jsem prisla o miminko (pravda, miminko neni partner a nezila jsem s nim roky, vlastne odeslo tesne pred terminem porodu), ale i tak to byla rana. Pobrecela jsem si jen parkrat (celkem asi 3×) a vzdy jen par minut v klidu doma. Jinak jsem take na verejnosti (kavarna, children centrum, pratele…) vystupovala uplne v klidu a pak jsem se ptala lekarky, jestli jsem normalni, ze jednam az tak chladne. Pry je to naprosto normalni reakce.
Takze je i mozne, ze ji preci jen mel i pres to vsechno trochu rad a proste se s tim jen srovnava po svem.
O jeho chovani typu ukazat dopis pro Arthura, nebo pohreb, to radeji pomlcim. To tedy na rozdil od klidneho az chladneho chovani nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
@brisco píše:
Jsem si vzpomněla na tohle video http://www.youtube.com/watch?…
Je to přes dva roky starý a tady mi jí bylo hrozně líto. Všiměte si, že jsou tam Krampol a další známé osobnosti a nikdo se jí nezastal a neodvedl od tam. Vysloveně ji tam ponižovali a zesměšňovali.
To hovado Rychtář jim ji tam naservíroval. :poblion:

V tomhle případě bych se jí zastala. Podle mne se jí chtěl ten plešoun pomstít, takže jí vytáhnul na nějaké panáky, s tím, že je velký kamarád. Dej si, vždyt to dělá každej. Věděl co se stane.To znám, mám kamarádku, která opilá strašně řádí a lidi jí to svině dělají schválně, aby se měli čím bavit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
1.5.14 23:26
@Mysis píše:
No nktery dotazy by byli neprijemny i pro nas asi

to jo…já neříkám, bylo to náročný. Ale kdyby tenkrát vydržela, tak…No, dneska už je to jedno.Ale byla to její velká, poslední šance. Pak už jí nikdo nevěřil, že to dá…Zatímco v tom pořadu ano.

Je mi jí líto. Ačkoliv jsem jí nikdy nemusela, tak líto mi jí je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 23:27
@Senayle píše:
No tak na to jukam a muzu vavylcenaříct, ta 100% byla!!! Mám mámu vyléčenou alkoholicku a úplně ji v ni vidím,.když chytila slinu. :oops:

No to bylo neco hroznyho…moje mama uz je dikybohu tez vylecena…ale ta byla snad furt…jezis 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
1.5.14 23:28
@boball píše:
V tomhle případě bych se jí zastala. Podle mne se jí chtěl ten plešoun pomstít, takže jí vytáhnul na nějaké panáky, s tím, že je velký kamarád. Dej si, vždyt to dělá každej. Věděl co se stane.To znám, mám kamarádku, která opilá strašně řádí a lidi jí to svině dělají schválně, aby se měli čím bavit :cert:

jj, v tomhle případě to byla bouda.Bylo to po rozchodu s Pomejem, to si taky pamatuju…Ona snad dlužila nějaké peníze (co do ní investoval když chodila s Pomejem) tomu jeho kámošovi, co vlastní ty Kasina, a on jí řekl, že jí to odpustí pokud mu zazpívá na nějaké otvíračce. A schválně jí ztrapnil, věděl, jak na tom je. Chtěl popularitu a pomstít pomluvy o Pomeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí