Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
Koho?
Ivetu a Rychtáře, vysílali myslím živě a ona nevěděla která bije. Když tam někdo zavolal, jestli pije, tak vyčetla Duchoslavovi, že jí schválně pouští negativní telefonáty a Rychtář měl k dotyčnému proslov.
@Tereza1986 Ja to radsi nedokoukala, fakt pocit trapnosti za naprosto cizi zenskou.
Holky, chci se jen zeptat, co se stane člověku, který má nemocný srdce, bere antidepresiva a na to denně pije ( ne do němoty, ale je vždy v takový náladě, že všem řekne všechno pěkne od plic a je takový, že vše si bere proti sobě a brání se - což bez alkoholu nedělá). Pije cca 6-7 let, a dokonce se s tím i léčil, sice všem tvrdí, že je OK, všichni mu to ostatní věří, ale my doma prostě vidíme, že to není pravda (nám nikdo nevěří, už jsme to po cca 5ti letech boje vzdali) a to že pije nám tají a schovává všude krabice od vína a tak..prášky bere jak se mu chce..dokonce měl zánět průdušek a dneska jsme našli celý plato ATB schovaný, takže ho prostě nevybral. Jak dlouho to to tělo může vydržet než se prostě něco stane?? Jo a příjde nám, že začíná bláznit, neb jsme se o něčem bavili a za 10 minut dotyčný přišel a začal nanovo a když jsme řekli, že jsme to rozebírali, tak řekl joo?? to už ani nevím.. Vím že to k IB nepatří, ale děsně mě ji připomíná..dřív taky skvělá ženská a nakonec troska, a přesně to prožíváme i doma, ale bohužel dotyčný doma si prostě nedá říct a okolí nám nevěří..
@Ambrotta píše:
@Mysis Ten pořad se jmenoval Iveta…byla to fakt pakárna.
Ted jsem to videla…dyt ona startovala strasne moc tvrdila ze neni alkoholicka vypadala lriserne ![]()
@Tereza1986 Nicmene z te chvilky bylo znat, ze se Duchoslav poti i na zadeli. Profi usmev na tvari a v hlave mu to srotovalo jak ve zbrojovce.
@jaaaaaana píše:
jé zrovna se na to dívám-Iveta živě díl 9.-velmi výživný, IB snad byla úplně mimo. Věřím, že tam Duchoslav zažíval perné chvilky.
taky se na to dívám, je mi z toho zle
@St. Estephe píše:
@Tereza1986 Ja to radsi nedokoukala, fakt pocit trapnosti za naprosto cizi zenskou.
No je to hnus oan byla mimo a odpovidala na neco jineho urcite otazky nechapala a rozcilovala se a pak za ni mluvil ten Rychtar a uz tak vypadala ze mela neco v sobe…
Jejím blízkým lhal, že je v pořádku, a nedal jim možnost ji zachránit
Josef Rychtář nemluvil pravdu, když ještě před pár dny tvrdil do televize, že je Iveta v pohodě, jen musí malinko přibrat a nesmí ji trápit novináři (viz předchozí bod). U tohoto vyjádření byl naprosto v pohodě a snad se i usmíval, až z toho mrazilo. Dobře věděl, že jde o zastírání skutečnosti. Ale nemlžil jen v tomto případě. I články, uveřejněné pár dnů poté s obsahem, že Iveta na všechny strany posílá SOS zprávy a chce zachránit, označil za tvrzení, které se nezakládá na pravdě. Opět říkal: Iveta je v pohodě. K tomu ani léčitele Jana Saavedru neupozornil, že Iveta potřebuje pomoci a tomu se to přitom dříve mnohokrát podařilo! „Slíbil mi, že když bude hrozit nějaký průšvih, když na tom bude Iveta špatně, dá mi vědět. Do telefonu mi ale tvrdil, že vše je v pořádku a že se mnou Iveta nechce mluvit. A léky že si našli na internetu,“ krčí rameny Saavedra. ■
@terinka4444 píše:
taky se na to dívám, je mi z toho zle
Jo Bartosky falesne obliceje taky stoji za to
@Mysis píše:
Ted jsem to videla…dyt ona startovala strasne moc tvrdila ze neni alkoholicka vypadala lriserne
Bylo to moc smutný…většina těch dílů se nedala dokoukat do konce ![]()
@Mysis No mne stacil zacatek… Zadny problem s nicim a koncert vyprodan.
@Ambrotta píše:
Bylo to moc smutný…většina těch dílů se nedala dokoukat do konce
Hrozna komedie… ![]()
jé zrovna se na to dívám-Iveta živě díl 9.-velmi výživný, IB snad byla úplně mimo. Věřím, že tam Duchoslav zažíval perné chvilky.