Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
1.5.14 23:56
@Gozra píše:
Tak to jo, ale je to výhra. Aspoň to ustála, mámu máš, ať bylo, co bylo. ;)
U té naší došlo k několika věcem dohromady - krachla firma, ve kt. dělala, brácha se odstěhoval. Pak přestala brát léky na vysoký tlak, dostavila se nemoc a v tomto vražedná kombinace. Došlo k metabolickému rozvratu a selhání jaterních funkcí. :? Dostala se do komatu, tělo bojovalo s horečkama a za pár dnů na jipce konec. Chlast je metla lidstva, proto držím palce těm, kdo se z toho zvládnou dostat.

Jezis :( to je hrozny…no nase mama byla zase jak mimi…dokonce si strihala ovoce nuzkama prestala se myt a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 23:58
@St. Estephe píše:
@Mysis Ono by asi stacilo, kdyby parkrat na plnou pusu rekla: Ano, chlastala jsem, kolikrat jsem nebyla za damu ale za cune, sem tam jsem se nacpala prasky, bylo to trapne, stydim se ale chci udelat tlustou caru a jit dal.
A nekdo by se ji zeptal jeste petkrat nebo padesatkrat ale pak by to postupne vysumelo.

To jsem tady už taky psala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.5.14 23:58

Brr, to je děs. Tohle nás naštěstí míjelo. Navenek pro lidi vše O. K., ale doma usedala ke sklínce, jak to bývá u domácích alkoholiků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 00:14
@Gozra píše:
Brr, to je děs. Tohle nás naštěstí míjelo. Navenek pro lidi vše O. K., ale doma usedala ke sklínce, jak to bývá u domácích alkoholiků.

No tak na venek chkdila tak jak se zlila doma…ji to bylo jedno jak vypada pred lidma…kolikrat me volb policajti at si jdu vytahnout z pangejtu a ja uz na jednoho spustila ze me je to u prde…a at ji odvezou na zachytku…pak jsem mjsela na vyslech kvuli tomu ze jsem byla drza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.5.14 02:15

Mrkněte se na FB Martiny Gavriely, obviňuje tam novináře a pak v komentářích v 21.26 hod. a v 21.41 hod.jsou zajímavý věci. Píše tam, že u těch hrůzách věděla 8o
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
2.5.14 03:23

Koncert iveta zrusila, protoze se prodaly jen dva listky :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
2.5.14 06:03

Nedá mi to sem nepřidat příspěvek. Když jsem se dívala jak Iveta vypadala když chodila s Pomejem nebo jak se jmenuje a jak potom vypadala s Rychtářem, jak se z ní stávala díky němu troska..navenek vypadali jakože jo v pohodě, ale stejně mi tam něco nehraje, doma na ni určitě nebyl hodný. Ona věděla proč to udělala zrovna na jeho narozeniny. Ktomu ji psychicky dohnal on. Zlý a arogantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
2.5.14 07:07

No, chudák Darina, už se jí chce zase nasyslit domů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
2.5.14 07:35

Dobré ráno, diskuzi už moc nesleduji a snažím se jí vyhýbat, ale nedá mi to, dnes při příjmu novin na mě vykoukl titulek aha, že prý jsou dopisy na rozloučenou podvrh a že jsou tam fotky Rychtáře a Ivetina domu a rychtář po nějaké rvačce nebo co :?: Nevím podrobnosti, nebyl čas a chuť číst, každopádně sem chtěla říci, že se asi dozvíme ještě „pěkné věci“ na pana Rychtáře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.5.14 08:39
@Janiiska píše:
Nedá mi to sem nepřidat příspěvek. Když jsem se dívala jak Iveta vypadala když chodila s Pomejem nebo jak se jmenuje a jak potom vypadala s Rychtářem, jak se z ní stávala díky němu troska..navenek vypadali jakože jo v pohodě, ale stejně mi tam něco nehraje, doma na ni určitě nebyl hodný. Ona věděla proč to udělala zrovna na jeho narozeniny. Ktomu ji psychicky dohnal on. Zlý a arogantní.

Je pravda, že na svatbě s Pomejem vypadala jako princezna. Na svatbě s Rychtářem už značně hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
2.5.14 08:45

Tak pomeje si ji dával postupně do kupy, možná ji chtěl taky zpeněžit, nebo možná opravdu pomoct, to nikdo pořádně neví, ale vypadala rozhodně líp než ted, je to skoro nesrovnatelné :pankac:.A věřím, že ten by ji v takovém stavu v jakém byla netahal nikde na natáčení přiblblých rozhovorů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.5.14 08:57

Pomeje ji sice prodaval do novin, ale urcite ji nemlatil a asi i s Arturem ji dost pomahal.
Mozna, kdyby ho nevykopla, tak mohlo bejt vse jinak. Kdo vi. Myslim, ze ten mel snahu, byla diky nemu i v odmastovne a docela se zmatorila.

Příspěvek upraven 02.05.14 v 09:00

• Citovat
  • Upravit
5548
2.5.14 09:00

@roksy25 Jo jo Rychtář dostal včera na budku a asi to bylo tak „vážný“ že musel do nemocnice(neměl žádné viditelné stopy po ránách).Novináře v baráu měl proto, že zavolal policii… :roll: :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.5.14 09:01

Skoro všichni partneři Ivety odkopli jí, ale kupodivu Pomejeho prý odpokla ona. Je to pravda? Ale proč? Že měl dluhy? To asi nebyl ten důvod. Vždyť jak skončila ona, s exekucema na baráku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.5.14 09:03

Hele, co jste delaly(i) v utery mezi 11:00 a polednem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí