Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
1.5.14 23:13

@Virginia Já si to myslím, taky, že takové dopisy psala častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
1.5.14 23:13
@Senayle píše:
@ulice Dobře, pochopím, že jí ty telefonáty v živém vysílání musely dat hodně zabrat, ale proc nakonec zrušila ten koncert? Vždyť to bylo jedine co chtěla, zpívat pro své zbývající fanoušky a obzvláště v Lucerně…

Psychicky ani pěvecky to neměla šanci dát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 23:15

@Virginia Souhlasim s tim pohledem na Rychtare.
Podle me o tom mluvila, slysel to nekolikrat denne, mozna nasel vice takovych dopisu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
@Senayle píše:
@ulice Dobře, pochopím, že jí ty telefonáty v živém vysílání musely dat hodně zabrat, ale proc nakonec zrušila ten koncert? Vždyť to bylo jedine co chtěla, zpívat pro své zbývající fanoušky a obzvláště v Lucerně…

Spadla do „toho“ znovu :nevim: A pak už se to vezlo, neplnila závazky, nechodila na schůzky, rušila natáčení atd. Začali se hádat s TV, Rychtář tomu taky nepomáhal, cítil se hrozně důležitě a chtěl tv zažalovat :roll: Tvrdil, že tv pětka prý koncert stejně nechtěla uskutečnit, což nebyla pravda, byl to jejich hlavní tahák od začátku vysílání…A pak začali s IB tvrdit, že si udělají vlastní koncert v Lucerně bez televize, potom že bude o pár dní později, potom, že o pár týdnů, měsíců později a pak snad i nějakej malej koncert měla(nejsem si jistá),ale ne v Lucerně, to už sem moc nesledovala, to fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051

@maminka189 po tom fiasku v televizi mu nejspíš docvaklo, že by to byla akorát ještě větší ostuda. Nejspíš jí to sebralo, takže se asi cpala nějakým hnusem o to víc. V takové stavu nemohla zpívat, když sotva mluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 23:16

Ted jsem videla dil kam lrisla nadrana…ta toho musela mit opravdu hodne v sobe :poblion: jak muze jit nekam kdyz nemuze ani poradne mluvit? Udelalo se mi spatne a presne jak to rekl jeden volajici…ze to neprizna ze je alkoholiccka a furt bude zatloukat tvrdila ze ne ze neni…pak otazka jak to dela s tim alkoholem? Ze by potrebovala pomoct ze je na tom stejne jako ona…a ona mluvila uplne z cesty…dalsi telefonat chlapa ze ji drzi pesti ze bejvaly fetak a alkoholik a ze veri ze to zvladne…ona mksto aby rekla dekuji jste hodny ze me drzite palce tak se oborila…hnus…uz se ani nedivim ze sla ppd vlak kort po tomhle…udelala si nehoraznou ostudu…a koneckoncu tomu blbo..vi…taktez bylo i na nem videt jak se za ni stydi…a prakticky ty jejich ksichty mezi sebou asi nebyli zrovna z toho zee se taaaak moooc miluji ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
1.5.14 23:16

@boball Ten její dolis byl hrozne naškrabaný. No nevím, ale kdybych někomu psala ja svuj poslední dopis na rozloučenou, tak bych si na něj dala záležet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
1.5.14 23:17

@Mysis Kolikátý díl to byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 23:17

@boball Mluvila jako po mozkové obrně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
1.5.14 23:18
@terinka4444 píše:
jsem na 22.minutě a zírám s otevřenou hubou 8o proč tenhle pořad vůbec byl? 8o

Mapovali jeji comeback. Jak vstane z popela a zavrsi to koncertem v Lucerne. Noo a ten kocert tv5 nakonec radsi odpiskala.

• Citovat
  • Upravit
4398
@KackaDoup píše:
@terinka4444 to byljen porad pro penize pro nic jineho, uvrtal ji do toho, nechala bych to uz spát…

Byla to její velká šance. I já, velký skeptik, jsem začala věřit, že to dá :nevim: Měla takový servis…Škoda, tenkrát měla fakt skvělé podmínky pro to se vrátit na výsluní. Lidi jí věřili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
@Virginia píše:
Musím k tomu Novotnému, je sice brutálně upřímný a má pravdu.
Ale vysvětlovat či ospravedlňovat se slovy: když to lidé chtějí, tak jim to dáme, je pro mě ubohé.
Někdo chce i pedofilní videa, tak to budu dělat, protože je po tom poptávka a budou mi platit??
On se sice pohybuje v mezích zákona, ale je i na něm samotném vidět, jak ho to tráví zevnitř, takhle nevypadá spokojený člověk.Rychtář je bl. bec a kre. én, ale to, jak velký podíl je mu přisuzovaný se mi zdá až přehnané. I jestli ten dopis našel čtyři dny před a nic neudělal - on člověk časem asi otupí. Když už slyší a vidí stokrát člověka sahat po lécích, alkoholu, stokrát vyhrožovat sebevraždou, už to nebere tak fatálně jako u někoho, kdo by se takhle choval najednou.

Jo a ze pomalu ani nebrecel a sel pozovat chudinka na koleje? Az potom co zjistil ze ho lide soudi nazval novinare hienama? Patri do blazince. Jeho mel srazit ten vlak koho bude tyrat priste? Prizivnik jeden hnusnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Senayle píše:

devátý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
@Senayle píše:

9.DIL

• Citovat
  • Upravit
2730
1.5.14 23:19

Její čin se odvrátit nedal, akorát by se to časově posunulo. Bůh ví, jak by s ní zacloumala 50-tka :roll:. Kdo chce něco takového spáchat a je o tom přesvědčen, že to udělá, tak to stejně udělá, toť můj názor. O tom lze akorát polemizovat, nic víc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí