Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
@Mysis No jenze tak to je. Vsichni ctenari clanku o ni v Blesku, Sipu a nevim jak se jmenuji dalsi platky. Poptavka navysuje tlak bulvaru. Tak to proste je. Kdyby to nikdo necetl, zadny novinar ani pseudonovinar by nenahanel dotycne „celebrity“ i na toalete.
Jezis ja to chapu
nejsem tak negramotna ikdyz mi vynechava klavesnice na tabletu ![]()
@checule píše:
Bydlí kousek od násJe to takovej neúnavnej chodec - kolikrát ho potkám třeba 3× za den - ráno, odpoledne a pak ještě kolem půlnoci když jdu se psem! Má na sobě neustále stejné oblečeni, nepřítomný výraz a vždycky kouká do země. Jednou jsem ho pozdravila a měla jsem pocit, jako by se trochu polekal - měl takovej udivenej výraz
Fakt? Premysli asi no…:D treba premysli o ivete uz delsi dobu ![]()
@checule píše:
Bydlí kousek od násJe to takovej neúnavnej chodec - kolikrát ho potkám třeba 3× za den - ráno, odpoledne a pak ještě kolem půlnoci když jdu se psem! Má na sobě neustále stejné oblečeni, nepřítomný výraz a vždycky kouká do země. Jednou jsem ho pozdravila a měla jsem pocit, jako by se trochu polekal - měl takovej udivenej výraz
mi příjde jako takový cvok nebo jak nějaký sektař, asi má svůj svět, ale nepříjde mi jako zlý člověk
@Tereza1986 píše:
Mně Novotný baví, je mu jedno, co si kdo myslí a řekne to popravdě.
Píše prostě to, co lidí chtějí číst
Na mě působí jako chytrý člověk, který, jak sám řekl v dokumentu, vzdal boj za ideály a jde po penězích. Našel se ve své práci, vydělává mu dost peněz a je v ní dobrý-v tom dokumetu to řekl dobře, že každý by chtěl být ve své práci nejlepší…
Ale nelíbilo se mi, jak tam mluvil o tom, že kdyby srazil dítě…Vím, že to bylo jen „jako“,ale na děti jsem citlivá
..
Taky bylo dost vidět, že žije nezdravě, hodně cigaret, manželka které se nelíbí jeho práce, stres…Nemá to asi úplně jednoduché..
Nelíbí se mi, že ho lidi lynčují, jako kdyby jen on jedinej psal o IB. Však o ní psal každý bulbár ![]()
@St. Estephe píše:
@Mysis No, to ja negramotna obcas jsem.
Ale tak to ja taky, myslela jsem to ve srande ![]()
@checule píše:
Mně je ho skoro až líto
Přijde mi jako takovej ňouma.
@ulice píše:
Píše prostě to, co lidí chtějí číst :t. Jde..nk: Na mě působí jako chytrý člověk, který, jak sám řekl v dokumentu, vzdal boj za ideály a jde po penězích. Našel se ve své práci, vydělává mu dost peněz a je v ní dobrý-v tom dokumetu to řekl dobře, že každý by chtěl být ve své práci nejlepší…
Ale nelíbilo se mi, jak tam mluvil o tom, že kdyby srazil dítě…Vím, že to bylo jen „jako“,ale na děti jsem citlivá..
Taky bylo dost vidět, že žije nezdravě, hodně cigaret, manželka které se nelíbí jeho práce, stres…Nemá to asi úplně jednoduché..
Nelíbí se mi, že ho lidi lynčují, jako kdyby jen on jedinej psal o IB. Však o ní psal každý bulbár
Ja ho moc nemusim ale je fajn ze se priznal co je za…a o co mu jde…ale to prohlaseni o IB bylo proste hnusny…ze ji budou tak dlouho deptat az pojde…
chtela bych ho videt v jeji situaci
Ted na me baflo na youtube nejake video z poradu, kam lide volali a pokladali Ivete otazky, moderoval to Duchoslav… No zkratka mi za ni bylo fakt trapne. Jakoze to radsi po minute vypnes, protoze dotycnemu akterovi nemuzes nijak zavrit usta, aby se prestal prezentovat jako totalni trotl.
@checule píše:
Toho stejného oblečení jsem si všimla jak u něj, tak u té jeho přítelkyně ![]()
@Tereza1986 píše:
Mně je ho skoro až lítoPřijde mi jako takovej ňouma.
A me pripada docela rychtrej
i podle toho jak se vyjadroval ale taky mam kamarada ktery zije ve vlastnim svete
a pritom nouma neni ![]()
@Kelsey píše:
mi příjde jako takový cvok nebo jak nějaký sektař, asi má svůj svět, ale nepříjde mi jako zlý člověk
Přesně takhle na mě působí ![]()
Já teda Novotnýho nemůžu ani vidět a vadí mi jak drmolí - kolikrát je mu špatně rozumět, ale je mi sympatický to, že říká bez obalu to, co si myslí a to, co se ostatní říct bojí ![]()
@St. Estephe píše:
Ted na me baflo na youtube nejake video z poradu, kam lide volali a pokladali Ivete otazky, moderoval to Duchoslav… No zkratka mi za ni bylo fakt trapne. Jakoze to radsi po minute vypnes, protoze dotycnemu akterovi nemuzes nijak zavrit usta, aby se prestal prezentovat jako totalni trotl.
Muzes poslat odkaz prosim?
No me spis macura pripada jako by neznal higjenu a ta jeho taky…jedno a to same obleceni nosi cely rok bez vyprani? ![]()
@ulice píše:
Píše prostě to, co lidí chtějí čístNa mě působí jako chytrý člověk, který, jak sám řekl v dokumentu, vzdal boj za ideály a jde po penězích. Našel se ve své práci, vydělává mu dost peněz a je v ní dobrý-v tom dokumetu to řekl dobře, že každý by chtěl být ve své práci nejlepší…
Ale nelíbilo se mi, jak tam mluvil o tom, že kdyby srazil dítě…Vím, že to bylo jen „jako“,ale na děti jsem citlivá..
Nelíbí se mi, že ho lidi lynčují, jako kdyby jen on jedinej psal o IB. Však o ní psal každý bulbár
Spousta lidí ho ale asi ani nepochopila. Já mám ráda upřímnost, mně se příčí i když někdo popírá plastiku
Jako by to na nich nebylo poznat ![]()