Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
1.5.14 21:19
@Deniel píše:
Holky já jsem si to nechala projít tak nějak všechno hlavou a nepřišlo mě moc normální jak se Rychtář okamžitě objahoval, že byl s Ivetou za dobře, že se k ní choval jak se patří a podobně, jak vyvracel sms, který měla údajně napsat..já se dozvědět o smrti někoho blízkého, tak snad ten den nejsem schopná ani vypovídat, natož tam stát a plynule hovořit o někom, kdo je mrtvý a já s ním ještě ráno mluvila :think: :nevim: fakt Kramný hadra :mrgreen: :mrgreen:

Kramný aspoň nedělal scény. Byl vůbec na tom pohřbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:21
@romulkaa píše:
@Mysis co je na tom divného…evidentně Rychtář musel IB psychicky tak deptat, až skočila pod vlak a on se ukazuje na veřejnosti, aby si náááhodou o něm lidi nemysleli, že s tím má cokoliv společného..kamufluje, ale hodně špatně, my mu to nežerem

No prave hodne spatne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.5.14 21:21
@Tereza1986 píše:
Kramný aspoň nedělal scény. Byl vůbec na tom pohřbu?

Kramný no to koukal přes net, byl ještě v Egyptě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:22

O jakym Kramnym se mluvi :mrgreen: zis jsem asi de..bi..l ale uz nejak dneska nevnimam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 21:23

@Deniel natiz tak nekomu sproste nadavat natoz tak se rvat…

• Citovat
  • Upravit
1491
1.5.14 21:23

Ta ženská nebude mít klid ani po smrti..nijak zvlášť jsem ji opravdu neposlouchala a ani nesledovala, ale je mi to upřímně líto..chudák kluk! člověk otevře nějaké bulvární stránky a ze sedmi článků je pět o Ivetě..já osobně jsem proti Rychtářovi a stojím si za tím, že to je z největšího podílu jeho vina a až pak vina medií..když si vezmu, jaký nápor musela Iveta vydržet-málokdo by to zvládl..a co se týče prášků a alkoholu-někdy do toho člověk spadne a ani neví jak, což byl podle mého její případ..
Teď se o ni bude tak dva měsíce psát a za rok po ni neštěkne ani pes..
Upřímnou soustrast rodině(Arturovi a dalším, Rychtářovi opravdu ne)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 21:24

@Mysis jo silene spatne, spis si skodi, protoze zrat mu to muze jen idiot

• Citovat
  • Upravit
8435
1.5.14 21:28
@Mysis píše:
O jakym Kramnym se mluvi :mrgreen: zis jsem asi de..bi..l ale uz nejak dneska nevnimam :D

Kde jsi byla vloni v létě? :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…ypte-159849/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:29

Ja jsem cetla ze Macura tvrdil ze Iveta odkejvala 80% procent z nejaky knizky Rosa nejake odstavce ze ji tyra a dalsich 90% na nej sedelo ze je nasilnik…jinak psal ze ji ty noviny nksil jeste domu a ukazoval ji co se tam pise…tomu rikam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:30
@brisco píše:
Kde jsi byla vloni v létě? :mrgreen:https://www.emimino.cz/…ypte-159849/

Jo to je tuten :D a jak to souvisi s Bartosovou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.5.14 21:31
@Mysis píše:
Teda ctu jeden clanek za druhym a chce se me :poblion: :poblion: akorat jsem cetla chat na tn.cz s Macurou a odpovidal na otazky…no takhle vypada jako inteligent ale nejvuc me dostalo vyjadreni psychiatra k Rychtarovi :-O 8o pry tam sel pozovt aby ukazal ze za to nemuze aha…ten lsychous taky neco bere? Boze at se tohohle moje dcera vyvaruje :pocitac:

Já ten chat nemůžu najít :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
1.5.14 21:33

Když tady mluvíme o tom divadýlku co předvádí Rychtář tak jsem si vzpomněla, jak lidi kritizovali Vendulu Svobodovou když druhý den poté co se zastřelil její manžel Karel Svoboda vystoupila oficiálně před televizí a tam se k tomu všemu vyjadřovala. Lidem vadilo s jakým klidem o tom všem mluvila a taky to, že místo zhroucené a psychicky vyčerpané vdovy předstoupila ženká s dokonalým make-upem a perfektní manikůrou což neodpovídalo jejich představám o čerstvé vdově, která den předtím našla manžela v garáži s prostřelenou hlavou.. A co teprve samotném pohřeb na kterej se dostavila v černé minisukni! To bylo teprve halo 8o
Rychtářovi nevěřím ani pozdrav, je to od pohledu tyran a násilník :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.5.14 21:35

@checule Takové detaily o Vendule si už nepamatuji :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:37
@kometa32 píše:
Já ten chat nemůžu najít :,(

To byla na tn.cz odpovidal tam Macura online ja tam take pokladala dotaz…bylo to dnes od 18-19:00 a pak jsem tam chtela znovu a zavreli to. A nejde se tam dostat. Ale ptali se ho tam uda za to mjze Rychtar nebo media na alkohol a psal ze mu poslala lred rokem a pul sms s SOS ze potrebuje pomoct a ze si Rychtar precetl a zmaril pomoc bo co a prave ze odkejvala hodne priznaku domaciho nasili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.14 21:37

Rychtář je kryp. l. Nebere ohled na Artura, je to parchant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie