Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Deniel píše:
Holky já jsem si to nechala projít tak nějak všechno hlavou a nepřišlo mě moc normální jak se Rychtář okamžitě objahoval, že byl s Ivetou za dobře, že se k ní choval jak se patří a podobně, jak vyvracel sms, který měla údajně napsat..já se dozvědět o smrti někoho blízkého, tak snad ten den nejsem schopná ani vypovídat, natož tam stát a plynule hovořit o někom, kdo je mrtvý a já s ním ještě ráno mluvila![]()
fakt Kramný hadra
![]()
Kramný aspoň nedělal scény. Byl vůbec na tom pohřbu?
@romulkaa píše:
@Mysis co je na tom divného…evidentně Rychtář musel IB psychicky tak deptat, až skočila pod vlak a on se ukazuje na veřejnosti, aby si náááhodou o něm lidi nemysleli, že s tím má cokoliv společného..kamufluje, ale hodně špatně, my mu to nežerem
No prave hodne spatne ![]()
@Tereza1986 píše:
Kramný aspoň nedělal scény. Byl vůbec na tom pohřbu?
Kramný no to koukal přes net, byl ještě v Egyptě.
O jakym Kramnym se mluvi
zis jsem asi de..bi..l ale uz nejak dneska nevnimam ![]()
Ta ženská nebude mít klid ani po smrti..nijak zvlášť jsem ji opravdu neposlouchala a ani nesledovala, ale je mi to upřímně líto..chudák kluk! člověk otevře nějaké bulvární stránky a ze sedmi článků je pět o Ivetě..já osobně jsem proti Rychtářovi a stojím si za tím, že to je z největšího podílu jeho vina a až pak vina medií..když si vezmu, jaký nápor musela Iveta vydržet-málokdo by to zvládl..a co se týče prášků a alkoholu-někdy do toho člověk spadne a ani neví jak, což byl podle mého její případ..
Teď se o ni bude tak dva měsíce psát a za rok po ni neštěkne ani pes..
Upřímnou soustrast rodině(Arturovi a dalším, Rychtářovi opravdu ne)!
@Mysis jo silene spatne, spis si skodi, protoze zrat mu to muze jen idiot
@Mysis píše:
O jakym Kramnym se mluvizis jsem asi de..bi..l ale uz nejak dneska nevnimam
Kde jsi byla vloni v létě? ![]()
Ja jsem cetla ze Macura tvrdil ze Iveta odkejvala 80% procent z nejaky knizky Rosa nejake odstavce ze ji tyra a dalsich 90% na nej sedelo ze je nasilnik…jinak psal ze ji ty noviny nksil jeste domu a ukazoval ji co se tam pise…tomu rikam ![]()
@brisco píše:
Kde jsi byla vloni v létě?https://www.emimino.cz/…ypte-159849/
Jo to je tuten
a jak to souvisi s Bartosovou? ![]()
@Mysis píše:
Teda ctu jeden clanek za druhym a chce se me![]()
akorat jsem cetla chat na tn.cz s Macurou a odpovidal na otazky…no takhle vypada jako inteligent ale nejvuc me dostalo vyjadreni psychiatra k Rychtarovi
![]()
pry tam sel pozovt aby ukazal ze za to nemuze aha…ten lsychous taky neco bere? Boze at se tohohle moje dcera vyvaruje
Já ten chat nemůžu najít ![]()
Když tady mluvíme o tom divadýlku co předvádí Rychtář tak jsem si vzpomněla, jak lidi kritizovali Vendulu Svobodovou když druhý den poté co se zastřelil její manžel Karel Svoboda vystoupila oficiálně před televizí a tam se k tomu všemu vyjadřovala. Lidem vadilo s jakým klidem o tom všem mluvila a taky to, že místo zhroucené a psychicky vyčerpané vdovy předstoupila ženká s dokonalým make-upem a perfektní manikůrou což neodpovídalo jejich představám o čerstvé vdově, která den předtím našla manžela v garáži s prostřelenou hlavou.. A co teprve samotném pohřeb na kterej se dostavila v černé minisukni! To bylo teprve halo ![]()
Rychtářovi nevěřím ani pozdrav, je to od pohledu tyran a násilník ![]()
@kometa32 píše:
Já ten chat nemůžu najít
To byla na tn.cz odpovidal tam Macura online ja tam take pokladala dotaz…bylo to dnes od 18-19:00 a pak jsem tam chtela znovu a zavreli to. A nejde se tam dostat. Ale ptali se ho tam uda za to mjze Rychtar nebo media na alkohol a psal ze mu poslala lred rokem a pul sms s SOS ze potrebuje pomoct a ze si Rychtar precetl a zmaril pomoc bo co a prave ze odkejvala hodne priznaku domaciho nasili