Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
1.5.14 21:53

A to jste taky cetli ze ji volal ten lecitel a RYCHTAR ji zakazal brat telefony a pak volal zpatky ze s nim Iveta nechce mluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 21:54
@Ambrotta píše:
Jo, po shlídnutí toho dokumentu mám stejnej pocit.

Mě taky.Je brutálně upřímný, což hodně lidí špatně nese. Kdyby nebyla poptávka, nebude nabídka. Ve skutečnosti IB k sebevraždě dohnali všichni, co si bulvár kupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 21:54
@Mysis píše:
@Tereza1986 píše:
Mně Novotný baví, je mu jedno, co si kdo myslí a řekne to popravdě. a/citace]No jeste aby se naucil mluvit a me rozhodne nebavila veta ze se do Ivety budou tak dlouho navazet az pojde to uz stacilo :roll:

To jo, už někde říkal, že ho za to lidi pomalu lynčujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 21:55

@Mysis To bylo normální. Ona nesměla nic. Nesměla telefonovat, mít kamarádky ani si prý vodit Artura domů 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:55
@Burj Chalifa píše:
Mě taky.Je brutálně upřímný, což hodně lidí špatně nese. Kdyby nebyla poptávka, nebude nabídka. Ve skutečnosti IB k sebevraždě dohnali všichni, co si bulvár kupují.

Vsichni co si bulvar kupuji? :D to by ji k tomu musel dohnat i muj deda kterej ji to nenutil cist jako Rychtar :D tyvoe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 21:56
@Mysis píše:
Vsichni co si bulvar kupuji? :D to by ji k tomu musel dohnat i muj deda kterej ji to nenutil cist jako Rychtar :D tyvoe :D

To je právě ta poptávka, v obecném smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:56

@maminka189 jo prej zarlil i na to ze se se synem bavila…nevim co bere ale meli by ho zavrit a odstrelit nez znici zivot i dalsim lkdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
1.5.14 21:57

@Ambrotta Díky za odkaz mrknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
@Burj Chalifa píše:
To je právě ta poptávka, v obecném smyslu.

Jo chapu me to jen rozesmalo ta predstava…pardon trosku morbidni no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

@Mysis Já nevím, zda ho můžou obvinit a odsoudit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 22:00

@Mysis No jenze tak to je. Vsichni ctenari clanku o ni v Blesku, Sipu a nevim jak se jmenuji dalsi platky. Poptavka navysuje tlak bulvaru. Tak to proste je. Kdyby to nikdo necetl, zadny novinar ani pseudonovinar by nenahanel dotycne „celebrity“ i na toalete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@maminka189 píše:
@Mysis Já nevím, zda ho můžou obvinit a odsoudit :think:
Účast na sebevraždě, útisk, vydírání…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
@Tereza1986 píše:
Jste sousedi? :D Hustý :lol:

Bydlí kousek od nás ;) Je to takovej neúnavnej chodec - kolikrát ho potkám třeba 3× za den - ráno, odpoledne a pak ještě kolem půlnoci když jdu se psem! Má na sobě neustále stejné oblečeni, nepřítomný výraz a vždycky kouká do země. Jednou jsem ho pozdravila a měla jsem pocit, jako by se trochu polekal - měl takovej udivenej výraz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 22:01
@maminka189 píše:
@Mysis Já nevím, zda ho můžou obvinit a odsoudit :think:

Pokud se dokaze domaci nasili tak klidne muzou ale ikdyby nasli ja nevim co i v bareku krev mohla bude vytrena ale najde se pomoci zelezneho prasku stejne nemuze se to prokazatelne potvrdit protoze podlitiny a ja nevim co vse si mohla zpusobit v opilosti ci pod vlivem leku…ale oni ho proklepnou a bhdou predvolavat svedky a budou chtit dukazy ktere si bhdou overovat jen treba na telekomunikacnich sluzbach…ale taky vzhledem k tomu ze byla pod vlivem nemuze nikdo jeji sms brat vazne takze to bude velmi tezky a ten idi…tohohle prave zneuzival tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 22:01

@Burj Chalifa No to jo, ale to by museli dokázat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie