Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A to jste taky cetli ze ji volal ten lecitel a RYCHTAR ji zakazal brat telefony a pak volal zpatky ze s nim Iveta nechce mluvit?
@Ambrotta píše:
Jo, po shlídnutí toho dokumentu mám stejnej pocit.
Mě taky.Je brutálně upřímný, což hodně lidí špatně nese. Kdyby nebyla poptávka, nebude nabídka. Ve skutečnosti IB k sebevraždě dohnali všichni, co si bulvár kupují.
@Mysis píše:@Tereza1986 píše:
Mně Novotný baví, je mu jedno, co si kdo myslí a řekne to popravdě. a/citace]No jeste aby se naucil mluvit a me rozhodne nebavila veta ze se do Ivety budou tak dlouho navazet az pojde to uz staciloTo jo, už někde říkal, že ho za to lidi pomalu lynčujou.
@Mysis To bylo normální. Ona nesměla nic. Nesměla telefonovat, mít kamarádky ani si prý vodit Artura domů
![]()
@Burj Chalifa píše:
Mě taky.Je brutálně upřímný, což hodně lidí špatně nese. Kdyby nebyla poptávka, nebude nabídka. Ve skutečnosti IB k sebevraždě dohnali všichni, co si bulvár kupují.
Vsichni co si bulvar kupuji?
to by ji k tomu musel dohnat i muj deda kterej ji to nenutil cist jako Rychtar
tyvoe ![]()
@Mysis píše:
Vsichni co si bulvar kupuji?to by ji k tomu musel dohnat i muj deda kterej ji to nenutil cist jako Rychtar
tyvoe
To je právě ta poptávka, v obecném smyslu.
@maminka189 jo prej zarlil i na to ze se se synem bavila…nevim co bere ale meli by ho zavrit a odstrelit nez znici zivot i dalsim lkdem
@Burj Chalifa píše:
To je právě ta poptávka, v obecném smyslu.
Jo chapu me to jen rozesmalo ta predstava…pardon trosku morbidni no ![]()
@Mysis No jenze tak to je. Vsichni ctenari clanku o ni v Blesku, Sipu a nevim jak se jmenuji dalsi platky. Poptavka navysuje tlak bulvaru. Tak to proste je. Kdyby to nikdo necetl, zadny novinar ani pseudonovinar by nenahanel dotycne „celebrity“ i na toalete.
@maminka189 píše:Účast na sebevraždě, útisk, vydírání…
@Mysis Já nevím, zda ho můžou obvinit a odsoudit
@Tereza1986 píše:
Jste sousedi?Hustý
Bydlí kousek od nás
Je to takovej neúnavnej chodec - kolikrát ho potkám třeba 3× za den - ráno, odpoledne a pak ještě kolem půlnoci když jdu se psem! Má na sobě neustále stejné oblečeni, nepřítomný výraz a vždycky kouká do země. Jednou jsem ho pozdravila a měla jsem pocit, jako by se trochu polekal - měl takovej udivenej výraz ![]()
@maminka189 píše:
@Mysis Já nevím, zda ho můžou obvinit a odsoudit
Pokud se dokaze domaci nasili tak klidne muzou ale ikdyby nasli ja nevim co i v bareku krev mohla bude vytrena ale najde se pomoci zelezneho prasku stejne nemuze se to prokazatelne potvrdit protoze podlitiny a ja nevim co vse si mohla zpusobit v opilosti ci pod vlivem leku…ale oni ho proklepnou a bhdou predvolavat svedky a budou chtit dukazy ktere si bhdou overovat jen treba na telekomunikacnich sluzbach…ale taky vzhledem k tomu ze byla pod vlivem nemuze nikdo jeji sms brat vazne takze to bude velmi tezky a ten idi…tohohle prave zneuzival tak…