Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
1.5.14 21:45
@terinka4444 píše:
Rychtář je kryp. l. Nebere ohled na Artura, je to parchant

Mám pocit, že se mu cítila zavázaná a on jí nehorázně ovládal a manipuloval. Tohle mi teď každou chvíli naskočí, nevím proč.

• Citovat
  • Upravit
6836
1.5.14 21:46
@Deniel píše:
@Tereza1986 koukám na novu no a tak přemýšlím, kde Macura přišel k tý ženský?? :think: :think: jako nevím, jestli bych šla do tv s takovým člověk jako je Macura :mrgreen: a už vůbec se divím, že má přítelkyni :nevim: taky mě on příjde jako prostě nějak narušenej :nevim: :nevim:

Macura mi nějak nevadí, řekla bych, že zlý nebude. Tím jak zásoboval média z Itálie, bych řekla, že si kryl záda, aby ho nemohli napadnout, že jí unesl. A možná i aby okolí otevřelo oči a Ivetě pomohlo? Třeba to tak mohlo být, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:46
@Ambrotta píše:
Zkoukněte tenhle dokument od Vítka Klusáka - Dělníci Bulváru.
http://www.ceskatelevize.cz/…ici-bulvaru/
Je to docela zajímavej a nehranej pohled Pavla Novotného (nejen) o tom, co je vlastně bulvár. Byla jsem z něj docela rozpačitá, na jednu stranu mu i celkem rozumím, na druhou…no je to takový zvláštní :nevim:
Jsou tam momenty fakt nechutný - třeba to jak se mu podbízí K. Kristelová, která evidentně neví, že jí točí.
A pak třeba moment když o něm mluví jeho sestra a nebo když svojí manželce doma vypráví kdo mu volal z jinýho bulváru, ona si tam hraje s dcerou a říká jí: „Posloucháš mě?“ A ona: „Ne.“ Pak z ní vypadlo, že jí bulvár prostě nezajímá a že by byla i radši kdyby dělal jinou práci. Ale prostě oba to berou tak jak to je, že je to práce za kterou jsou peníze.
On sám v nějakém rozhovoru uváděl, že si sáhl dost do svědomí při natáčení tohoto dokumentu. :think:

Novetnej je…nevidi si do chrtanu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.5.14 21:47

Nikdo krom Rychtáře nesouhlasí s veřejným pohřbem. Tak proč nesklopí uši a neudělá, klidné, rodinné rozloučení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172

Jo a holky, taky nevím proč Iveta než se zabila, proč prostě nedala někam vědět o tom jaký Rychtář je, co se tam děje..já vím, že posílala sms, ale i tak prostě napsat dopis a dát ho někomu do schránky..(sousedům nebo tak) to by asi napadlo mě :mrgreen: asi teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
@KackaDoup píše:
@Mysis jo silene spatne, spis si skodi, protoze zrat mu to muze jen idiot

Jj hooodně, špatně!!! S kýmkoliv se o tom bavím každýmu je jasný že na tom má hlavní podíl Rychtář = odpad!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
@Tereza1986 píše:
Macura mi nějak nevadí, řekla bych, že zlý nebude. Tím jak zásoboval média z Itálie, bych řekla, že si kryl záda, aby ho nemohli napadnout, že jí unesl. A možná i aby okolí otevřelo oči a Ivetě pomohlo? Třeba to tak mohlo být, nevím.

Presne to si myslim i ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
1.5.14 21:49

Mě teda Macura taky nevadí. Potkávám ho denně ;) Připadá mi, že si žije ve svým vlastním světě, nebude zlej, jen tak trochu mimo realitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:49
@Deniel píše:
Jo a holky, taky nevím proč Iveta než se zabila, proč prostě nedala někam vědět o tom jaký Rychtář je, co se tam děje..já vím, že posílala sms,nie i tak prostě napsat dopis a dát ho někomu do schránky..(sousedům nebo tak) to by asi napadlo mě :mrgreen: asi teda :nevim:

Bala se…jednoduche..k sousedum nemela takovou duveru…Macurovi tenkrat rekla ze ji tyra a on ji unesl pred rookem a pul napsala sms ze ji jde o zivot…ale nikdo nic neudelal…kdyby to tenkrat resili policajti mozna by to bylo jinak…a sousedum bych ja take nevykecala vsechno to zas chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 21:50
@Mysis píše:
Novetnej je…nevidi si do chrtanu :pocitac:

Mně Novotný baví, je mu jedno, co si kdo myslí a řekne to popravdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:50
@checule píše:
Mě teda Macura taky nevadí. Potkávám ho denně ;) Připadá mi, že si žije ve svým vlastním světě, nebude zlej, jen tak trochu mimo realitu…

Potkavas denne? 8o to bych taky chtela 8o strasne bych chtela vedet jakej je Rychtar zmr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
1.5.14 21:51

Ahoj holky, nevím, zda se to tu už neřešilo, ale… Slyšela jsem správně, že Rychtář říkal, že nevyhoví prosbě Štaidla a Artura ohledně pohřbu? To je fakt hyena :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 21:51
@checule píše:

Jste sousedi? :D Hustý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:52
@Tereza1986 píše:
Mně Novotný baví, je mu jedno, co si kdo myslí a řekne to popravdě. a/citace]

No jeste aby se naucil mluvit a me rozhodne nebavila veta ze se do Ivety budou tak dlouho navazet az pojde to uz stacilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.5.14 21:52
@Tereza1986 píše:
Mně Novotný baví, je mu jedno, co si kdo myslí a řekne to popravdě.

Jo, po shlídnutí toho dokumentu mám stejnej pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí