Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kramnýho s Rychtářem do jedný cely a Macuru taky někam pod zamek at uz je od nich klid… ta Iveta se jeste bude v hrobe obracet, nez tohle utichne… chudak kluk a maminka…
Příspěvek upraven 01.05.14 v 20:36
@jaaaaaana píše:
Myslim jako z celebrit. Dobrej kandidat by mohl byt Samer Issa…podle mme taky sedi ve vlaku s napisem Hell.
Sámer je třetí liga, nezajímavý. Ten ze židle nikoho nezvedne.
Mě nikdo z celebrit nenapadá, aby měl takový excesy. ![]()
Max. tragédie do budoucna na toho Káju Gotta
, až odejde stářím. Snad to brzo nebude, ať je tu třeba do 100 let. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Sámer je třetí liga, nezajímavý. Ten ze židle nikoho nezvedne.
To uz ani neni liga, to je okresni prebor.No ale material by to byl dobrej.
@jaaaaaana píše:
To uz ani neni liga, to je okresni prebor.No ale material by to byl dobrej.
No snad jen že se někde ožere nebo sfetuje či porve.To je u něj normální, takže nuda.Na to čtivý seriál, co by plnil týdny první stránky, neuděláš.
@checule píše:![]()
![]()
![]()
Jednou ano. Předpokládám, že vydavatelé mají nekrolog v šuplíků. U státníků se to tak dělá.
@Burj Chalifa píše:
No snad jen že se někde ožere nebo sfetuje či porve.To je u něj normální, takže nuda.Na to čtivý seriál, co by plnil týdny první stránky, neuděláš.
Tak'me treba pobavil s tim turne po Dubaji, co se nakonec nekonalo.ale uznavam, ze to byla nahoda, ze jsem to zahlidla v tv a pak'sledovala,'protoze jsem myslela, ze me sali zrak.
@Gozra píše:
U Kramnýho se už asi nic nevymyslí, jenom čekáme, jak to dopadne.
Akci Kramný tohle teda trumflo, mám takový pocit, jak je to čerstvý.
Ja Kramnyho ani moc nesleduji. Pockam si na rozsudek.
@jaaaaaana píše:
Ja Kramnyho ani moc nesleduji. Pockam si na rozsudek.
Kauza i tady utichla
a už je to hezkých pár dní.
Ještě Macura dělá kovbojku s tím, že jí tam Rychtář strčil. Přitom hned poté co se to stalo, jí viděla svědkyně jít samotnou. Nedají jí pokoj ![]()
Teda ctu jeden clanek za druhym a chce se me
akorat jsem cetla chat na tn.cz s Macurou a odpovidal na otazky…no takhle vypada jako inteligent ale nejvuc me dostalo vyjadreni psychiatra k Rychtarovi
pry tam sel pozovt aby ukazal ze za to nemuze aha…ten lsychous taky neco bere? Boze at se tohohle moje dcera vyvaruje ![]()
Holky já jsem si to nechala projít tak nějak všechno hlavou a nepřišlo mě moc normální jak se Rychtář okamžitě objahoval, že byl s Ivetou za dobře, že se k ní choval jak se patří a podobně, jak vyvracel sms, který měla údajně napsat..já se dozvědět o smrti někoho blízkého, tak snad ten den nejsem schopná ani vypovídat, natož tam stát a plynule hovořit o někom, kdo je mrtvý a já s ním ještě ráno mluvila
fakt Kramný hadra
![]()
@Mysis co je na tom divného…evidentně Rychtář musel IB psychicky tak deptat, až skočila pod vlak a on se ukazuje na veřejnosti, aby si náááhodou o něm lidi nemysleli, že s tím má cokoliv společného..kamufluje, ale hodně špatně, my mu to nežerem
Myslim jako z celebrit. Dobrej kandidat by mohl byt Samer Issa…podle mme taky sedi ve vlaku s napisem Hell.