Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jaaaaaana
1.5.14 20:33
@vokishka píše:
@jaaaaaana Vrátí se ke Kremnému, trochu ho dali „k ledu“, co to vypuklo s Bartošovou.

Myslim jako z celebrit. Dobrej kandidat by mohl byt Samer Issa…podle mme taky sedi ve vlaku s napisem Hell.

• Citovat
  • Upravit
356
1.5.14 20:34

Kramnýho s Rychtářem do jedný cely a Macuru taky někam pod zamek at uz je od nich klid… ta Iveta se jeste bude v hrobe obracet, nez tohle utichne… chudak kluk a maminka…

Příspěvek upraven 01.05.14 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 20:35
@jaaaaaana píše:
Myslim jako z celebrit. Dobrej kandidat by mohl byt Samer Issa…podle mme taky sedi ve vlaku s napisem Hell.

Sámer je třetí liga, nezajímavý. Ten ze židle nikoho nezvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.5.14 20:37

Mě nikdo z celebrit nenapadá, aby měl takový excesy. ;)
Max. tragédie do budoucna na toho Káju Gotta :oops:, až odejde stářím. Snad to brzo nebude, ať je tu třeba do 100 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
1.5.14 20:37
@Burj Chalifa píše:
Sámer je třetí liga, nezajímavý. Ten ze židle nikoho nezvedne.

To uz ani neni liga, to je okresni prebor.No ale material by to byl dobrej.

• Citovat
  • Upravit
1321
1.5.14 20:39
@St. Estephe píše:
@Burj Chalifa Ten neumre. :mrgreen:
:pankac: :potlesk: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 20:39
@jaaaaaana píše:
To uz ani neni liga, to je okresni prebor.No ale material by to byl dobrej.

No snad jen že se někde ožere nebo sfetuje či porve.To je u něj normální, takže nuda.Na to čtivý seriál, co by plnil týdny první stránky, neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 20:40
@checule píše: :pankac: :potlesk: :palec: :mrgreen:

Jednou ano. Předpokládám, že vydavatelé mají nekrolog v šuplíků. U státníků se to tak dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
1.5.14 20:44
@Burj Chalifa píše:
No snad jen že se někde ožere nebo sfetuje či porve.To je u něj normální, takže nuda.Na to čtivý seriál, co by plnil týdny první stránky, neuděláš.

Tak'me treba pobavil s tim turne po Dubaji, co se nakonec nekonalo.ale uznavam, ze to byla nahoda, ze jsem to zahlidla v tv a pak'sledovala,'protoze jsem myslela, ze me sali zrak.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
1.5.14 20:46
@Gozra píše:
U Kramnýho se už asi nic nevymyslí, jenom čekáme, jak to dopadne.
Akci Kramný tohle teda trumflo :roll:, mám takový pocit, jak je to čerstvý.

Ja Kramnyho ani moc nesleduji. Pockam si na rozsudek.

• Citovat
  • Upravit
2730
1.5.14 20:59
@jaaaaaana píše:
Ja Kramnyho ani moc nesleduji. Pockam si na rozsudek.

Kauza i tady utichla :mrgreen: a už je to hezkých pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
1.5.14 20:59

Ještě Macura dělá kovbojku s tím, že jí tam Rychtář strčil. Přitom hned poté co se to stalo, jí viděla svědkyně jít samotnou. Nedají jí pokoj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 21:13

Teda ctu jeden clanek za druhym a chce se me :poblion: :poblion: akorat jsem cetla chat na tn.cz s Macurou a odpovidal na otazky…no takhle vypada jako inteligent ale nejvuc me dostalo vyjadreni psychiatra k Rychtarovi :-O 8o pry tam sel pozovt aby ukazal ze za to nemuze aha…ten lsychous taky neco bere? Boze at se tohohle moje dcera vyvaruje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
1.5.14 21:15

Holky já jsem si to nechala projít tak nějak všechno hlavou a nepřišlo mě moc normální jak se Rychtář okamžitě objahoval, že byl s Ivetou za dobře, že se k ní choval jak se patří a podobně, jak vyvracel sms, který měla údajně napsat..já se dozvědět o smrti někoho blízkého, tak snad ten den nejsem schopná ani vypovídat, natož tam stát a plynule hovořit o někom, kdo je mrtvý a já s ním ještě ráno mluvila :think: :nevim: fakt Kramný hadra :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.5.14 21:18

@Mysis co je na tom divného…evidentně Rychtář musel IB psychicky tak deptat, až skočila pod vlak a on se ukazuje na veřejnosti, aby si náááhodou o něm lidi nemysleli, že s tím má cokoliv společného..kamufluje, ale hodně špatně, my mu to nežerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí