Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
1.5.14 18:07

@Mysis A jak jinak? Nikdo ji tam za ruku neodvedl. Mimochodem, i na netu najdes percentualni pravdepodobnost uspesnosti jednotlivych pokusu o sebevrazdu. Asi to tentokrat vzala vazne a ze si nechala zlikvidovat oblicej… No i v tom bych videla vzkaz: Uz me ukazovat nebudete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 18:09
@Mysis píše:
Ja bych teda taky nepsala jak se chci zabit…ale kdybych na nekoho byla fakt nasra…tak tam napisu ze si du lehnout na koleje a mam to jisty…mozna proto…nebo ji zmanipuloval a poslal ji tam sam a doma nasel dopis a sel se presvedcit jestli uz je po… :nevim: :poblion:

Přijde mi, že pokud se opravdu zabít chtěla, vybrala vlak jako jistotu, tak by přece nepsala, budu tam a tam. Aby jí to případně rozmluvil. Mě se tato teorie nezdá. Ať nám ten blbeček ukáže dopis, co napsala - třeba to tam fakt je, ale nezdá se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 18:11

@bimbama Treba o tom mluvila. :nevim: Probehl barak, zahradu, poptal se okolo, nikde ji nevidel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:11

Hele a neni uz podle vas divne to ze kdyz se pokusila o sebevrazdu vickrat nechal ji Rychtarovo syn bo kdo to tam byl odejit samotnou? Vim ze nebyla nesvepravna ale takovy clovek se ma hlidat a myslim si si ze ten posledni clanek ( jak sem nekdo daval odkaz ) je taky divnej…jestli ji nezavolal neserval a tim to zacalo. Nebo ji neco nakecal do hlavy at de a lrejede ji vlak ze za nic nestoji bla bla a v takovym cloveku se to potim fakt hne a kkrt kdyz byla nemocna ze jo…on ten blb se tam sel jeste podivat ale podle me se byl spis presvedcit jestli uz ji nahodou neprejel ten vlak…ale Iveta tam nebyla kdyz tam byl on…nebo mu to do toho dopisu napsala schvalne ze jde na koleje…aby videl jak umira akorat tam lrisel brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:13
@St. Estephe píše:
@Mysis A jak jinak? Nikdo ji tam za ruku neodvedl. Mimochodem, i na netu najdes percentualni pravdepodobnost uspesnosti jednotlivych pokusu o sebevrazdu. Asi to tentokrat vzala vazne a ze si nechala zlikvidovat oblicej… No i v tom bych videla vzkaz: Uz me ukazovat nebudete.

No…je mi :poblion: kdyz si predstavim jak musela vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:14
@bimbama píše:
Přijde mi, že pokud se opravdu zabít chtěla, vybrala vlak jako jistotu, tak by přece nepsala, budu tam a tam. Aby jí to případně rozmluvil. Mě se tato teorie nezdá. Ať nám ten blbeček ukáže dopis, co napsala - třeba to tam fakt je, ale nezdá se mi to.

Neukaze ma ho policie a buhvi jestli nejakej nechala kdyz si sam pripise i datum jeji smrti asi se bal ze by to zapomel kdy ji dohnal k sebevrazde tot muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
1.5.14 18:15
@WERISKA píše:
Při čtení příspěvků, mi nevím proč naskočila detektivka, kde vrah nejprve několik dní před -sebevraždou- zhypnotizoval a nadiktoval, co bude ten a ten dělat. Pak jí jen zavolal a spustil to. On měl zaručené alibi.
Já vím, že tohle už je úplné sci-fi, ale prostě mě to napadlo. :nevim:
Já prostě nevěřím, že ona by šla pod vlak. Spíše léky, podřezání, otrava atd… :nevim:
Vím, že asi když člověk chce, tak jedná. Ale aby se maskovala a šla na koleje? Když to mohla provést doma?
Každopádně je to velice smutné. Nemusela jsem ji moc, ale tohle nepřeji nikomu. :,( :,(

Tak tady se to primo nabizi. pochybuji ale, ze se to da nejak prokazat..?

• Citovat
  • Upravit
1854
1.5.14 18:16

Já myslím, že už chtěla být prostě mrtvá a tohle pro ni bylo nejrychlejší a nejjednodušší. Při tom posledním rozhovoru bylo vidět, že už to vzdala a že už ji je všechno jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:18
@jaaaaaana píše:
Tak tady se to primo nabizi. pochybuji ale, ze se to da nejak prokazat..?

Ale policiste mohou mit i povoleni na vypisy z hovoru a tak ne? Treba tim…nebo kdy ji byla poslana smska od neho…a co vubec jeji telefon? Ale on ji vlastne nutil vse mazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
1.5.14 18:19

@jaaaaaana Tam v tom filmu se to prokázalo z tel. výpisů.
Ale to byla jen taková myšlenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 18:19

@Lolllo To posledni video (jak tam „smirujou“ kaceny), obraz totalne zdecimovaneho cloveka. Ja mam spis pocit, ze se u ni stridala obdobi, neco jako u bipolarni poruchy. A jedna takova ataka ji zabila. Nebudu do toho tahat vnejsi spoustece. Proste obraz zkazy jednoho cloveka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:22
@WERISKA píše:
@jaaaaaana Tam v tom filmu se to prokázalo z tel. výpisů.
Ale to byla jen taková myšlenka.

Z jakyho filmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 18:23

Jsem taky zvědavá, jak to dopadne s pohřbem. Nechápu, proč nevyslyší prosbu a přání syna, matky i Šteidla o pohřeb v tichosti. Ne, Rychtář potřebuje být opět ve světle kamer a i z takového neštěstí snad udělá událost roku. Nechutnost.
A ty jeho falešný slzy a snaha si hrát na zhrouceného vdovce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:25
@St. Estephe píše:
@Lolllo To posledni video (jak tam „smirujou“ kaceny), obraz totalne zdecimovaneho cloveka. Ja mam spis pocit, ze se u ni stridala obdobi, neco jako u bipolarni poruchy. A jedna takova ataka ji zabila. Nebudu do toho tahat vnejsi spoustece. Proste obraz zkazy jednoho cloveka.

Jake je to to video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:26
@bimbama píše:
Jsem taky zvědavá, jak to dopadne s pohřbem. Nechápu, proč nevyslyší prosbu a přání syna, matky i Šteidla o pohřeb v tichosti. Ne, Rychtář potřebuje být opět ve světle kamer a i z takového neštěstí snad udělá událost roku. Nechutnost.
A ty jeho falešný slzy a snaha si hrát na zhrouceného vdovce!

No on je strasne zhrouceny kdyz jde pozovat nekolik hodin po jeji smrti na koleje :zed: a pak zjistil ze na nej lidi utoci tak novinari sou najednou hieny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí