Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
@Mysis Nebo zasychajici krev, blato, hlina, prach.
Po celych vlasech? No ikdyz z obliceje ji nic nezbylo ![]()
Holky nechme uz toho jak ji vlak rozmasiroval, myslim ze uz se to prehani…co s tim stejne..pietu…
@bimbama píše:
V jednom článku bylo, že šla v převleku (černá paruka) a byla tam šipka na fotku se zakrytým tělem, kde leží ta paruka. Ale zase - jestli je to důvěryhodná informace - fakt nevím.
Ach so..tak proto
A jak ji mohl Rychtářův syn identifikovat podle jizvy na břiše? Ji někdy viděl v plavkách? Nebo jak by to věděl?
Jako tělo mého muže bych asi poznala i bez hlavy, i jakoukoli jinou jeho část, ale nikoho jiného asi ne. ![]()
@KackaDoup Hele, pietni neni ani rozebirat furt dokola jejiho manzela, syna, kdo, co, kde a s kym. Vsechno je to nepietni, tak si aspon nelzeme do kapes.
Kdyby šla v převleku, tak by to ta mlada holka, ktera ji potkala, rekla ne? O paruce teda nic nerikala. ![]()
@momi33 píše:
@Tereza1986 máš nějaké info od zdroje?
Jen to, co píšu na předešlé stránce. Ale není to od někoho, kdo byl na místě, ale spolupracuje s nima. Víc nevím, tyhle lidi o tom nikde nemluví.
@Virginia píše:
A jak ji mohl Rychtářův syn identifikovat podle jizvy na břiše? Ji někdy viděl v plavkách? Nebo jak by to věděl?
Jako tělo mého muže bych asi poznala i bez hlavy, i jakoukoli jinou jeho část, ale nikoho jiného asi ne.
Ja bych teda nikoho jineho nepoznala nez meho muze
tak ji videl asi casto na kary nebim treba pak delala sviky
@Lolllo píše:
Kdyby šla v převleku, tak by to ta mlada holka, ktera ji potkala, rekla ne? naaruce teda nic nerikala.
Prave…to jsem taky nezaregistrovala a podle me kdyz vrdila ze sla divne rekla by i o paruce nebo si nasadila az tesne pred srazkou?
@KackaDoup píše:
@Virginia tohle je taky naprosta sracka a blbost…nesmysl!§
Mam pocit, ze se v tom az moc angazujes po citove strance. Neprojektuj si sebe do ni a naopak.
A to myslim jen a pouze v dobrem. Pokud jsi sama zvladla opustit tyrana a zacit novy zivot, pak jsi naprosto ciste dokazala neco, co ona ne. Chapu, ze ti to mozna vraci nepekne vzpominky, ale at te netopi prilis.
Při čtení příspěvků, mi nevím proč naskočila detektivka, kde vrah nejprve několik dní před -sebevraždou- zhypnotizoval a nadiktoval, co bude ten a ten dělat. Pak jí jen zavolal a spustil to. On měl zaručené alibi.
Já vím, že tohle už je úplné sci-fi, ale prostě mě to napadlo. ![]()
Já prostě nevěřím, že ona by šla pod vlak. Spíše léky, podřezání, otrava atd… ![]()
Vím, že asi když člověk chce, tak jedná. Ale aby se maskovala a šla na koleje? Když to mohla provést doma?
Každopádně je to velice smutné. Nemusela jsem ji moc, ale tohle nepřeji nikomu.
![]()
@WERISKA Leky, podrezani nejsou tak jista vec, vlak celkem ano. Zrejme byla pevne rozhodnuta.
@bimbama jasny a ta holcina z vesnice co ji poznala kdyz sla vedele ni se asi zblaznila..kdyz ji tedy poznala