Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
1.5.14 16:15

@bimbama jasny a ta holcina z vesnice co ji poznala kdyz sla vedele ni se asi zblaznila..kdyz ji tedy poznala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2933
@St. Estephe píše:
@Mysis Nebo zasychajici krev, blato, hlina, prach.

Po celych vlasech? No ikdyz z obliceje ji nic nezbylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

Holky nechme uz toho jak ji vlak rozmasiroval, myslim ze uz se to prehani…co s tim stejne..pietu…

• Citovat
  • Upravit
2933
1.5.14 16:16
@bimbama píše:
V jednom článku bylo, že šla v převleku (černá paruka) a byla tam šipka na fotku se zakrytým tělem, kde leží ta paruka. Ale zase - jestli je to důvěryhodná informace - fakt nevím.

Ach so..tak proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
1.5.14 16:16

A jak ji mohl Rychtářův syn identifikovat podle jizvy na břiše? Ji někdy viděl v plavkách? Nebo jak by to věděl?
Jako tělo mého muže bych asi poznala i bez hlavy, i jakoukoli jinou jeho část, ale nikoho jiného asi ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 16:17

@KackaDoup Hele, pietni neni ani rozebirat furt dokola jejiho manzela, syna, kdo, co, kde a s kym. Vsechno je to nepietni, tak si aspon nelzeme do kapes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
1.5.14 16:17

Kdyby šla v převleku, tak by to ta mlada holka, ktera ji potkala, rekla ne? O paruce teda nic nerikala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 16:18
@momi33 píše:
@Tereza1986 máš nějaké info od zdroje?

Jen to, co píšu na předešlé stránce. Ale není to od někoho, kdo byl na místě, ale spolupracuje s nima. Víc nevím, tyhle lidi o tom nikde nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 16:19
@Virginia píše:
A jak ji mohl Rychtářův syn identifikovat podle jizvy na břiše? Ji někdy viděl v plavkách? Nebo jak by to věděl?
Jako tělo mého muže bych asi poznala i bez hlavy, i jakoukoli jinou jeho část, ale nikoho jiného asi ne. :nevim:

Ja bych teda nikoho jineho nepoznala nez meho muze :nevim: tak ji videl asi casto na kary nebim treba pak delala sviky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 16:20

@Virginia tohle je taky naprosta sracka a blbost…nesmysl!§

• Citovat
  • Upravit
2933
1.5.14 16:21
@Lolllo píše:
Kdyby šla v převleku, tak by to ta mlada holka, ktera ji potkala, rekla ne? naaruce teda nic nerikala. :think:

Prave…to jsem taky nezaregistrovala a podle me kdyz vrdila ze sla divne rekla by i o paruce nebo si nasadila az tesne pred srazkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 16:24
@KackaDoup píše:
@Virginia tohle je taky naprosta sracka a blbost…nesmysl!§

Mam pocit, ze se v tom az moc angazujes po citove strance. Neprojektuj si sebe do ni a naopak. ;) A to myslim jen a pouze v dobrem. Pokud jsi sama zvladla opustit tyrana a zacit novy zivot, pak jsi naprosto ciste dokazala neco, co ona ne. Chapu, ze ti to mozna vraci nepekne vzpominky, ale at te netopi prilis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
1.5.14 16:27

Při čtení příspěvků, mi nevím proč naskočila detektivka, kde vrah nejprve několik dní před -sebevraždou- zhypnotizoval a nadiktoval, co bude ten a ten dělat. Pak jí jen zavolal a spustil to. On měl zaručené alibi.
Já vím, že tohle už je úplné sci-fi, ale prostě mě to napadlo. :nevim:
Já prostě nevěřím, že ona by šla pod vlak. Spíše léky, podřezání, otrava atd… :nevim:
Vím, že asi když člověk chce, tak jedná. Ale aby se maskovala a šla na koleje? Když to mohla provést doma?
Každopádně je to velice smutné. Nemusela jsem ji moc, ale tohle nepřeji nikomu.
:,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 16:31

@WERISKA Leky, podrezani nejsou tak jista vec, vlak celkem ano. Zrejme byla pevne rozhodnuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 16:31

@WERISKA A navic, v dome byl v tu dobu Artur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí