Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mysis píše:
Ja tedy nevim na kolejich lezi telo ktere ma hnede vlasy..o paruce jsem se nikde nedocetla. A pani ktera ji potkala tvrdi ze to byla skutecne ona. Ikdyz byla blondyna vlasy mohla mit od mrve protoze z obliceje ji toho zbylo asi famt malo a mrve musela mit hodne. Strojvedouci tvrdi ze sla naproti a pak si sedla…jenze nejspise se opravdu mjsela obratit bokem protoze na boku i zustala. Jsou tam videt hola zada. A hlava…no ta podle me na tech fotkach vypada v celku ale nejspise byla je prilozena k telu a stejne jako nohy…proto to mkzna vypadalo ze ji nesou pak i v celku…no poskladat ji musi. Pak fotka kde hasic strika kola vlaku bo jak se tomu nadava takze tam asi toho bylo taky hodne…mozna ze lres ni hodili jen nejakou paruku aby to nevypadalo tak drasticky a nevystavovalo se to v tv a buhvi kde jeste. Jsou to kriminalisti a nekteri lkde by ten podled na rozdrcenou hlavu nemohli vystat a pry se delaalo i zle hasicum ktery sou na to zvykly.divne je ze Rychtar sel ke kolejim pritom nechapu jak to poznal protoze z toho obrazu poznala jen grafolozka ze se tam zobrazuji koleje a pismo na obraze a vzkazu je take jine.
ten vzkaz navic nasel pred ctyrmi dny jejiho rozhodnuti.
Podle me byla pod vlivem prasku a neco ji nakecal. At IB byla jakkakoliv vzdy na sebe upoznovala jen prasky a chlastem a max ppdrezanym zapestim. Neco ji musel nabulikovat protoze tenhle typ sebevrazdy mi k ni proste nesedi
Sepeši taky zemřel na kolejích, mohlo to mít pro ni symbolický význam.
@maminka189 píše:
http://tn.nova.cz/…e-na-to.html TO JE KOMEDIANT![]()
![]()
Prý: „Kdyby mě Iveta nemilovala, tak by mi obraz nenamalovala“. No jo, ale bůh ví, co tím chtěla říct, že? Obraz nevypadá nějak optimisticky. A pokud se mu bála cokoliv říct, tak obraz byl možná jediná možnost.
Souhlasím: Je to herec a kamery si užívá.
@Burj Chalifa @bimbama já si myslím, že ty poslední vteřiny před smrtí musí být i psychické utrpení, a to musí tedy děsně bolet, to vědomí, že to neodvratně přijde.
Ale oblbnutí alkoholem a prášky je asi milosrdné.
Nicméně pokud to měla promyšlené, tak musela být dost při vědomí…
@St. Estephe Blee zrovan piji banánový koktejl…tak ho jdu vylít teď bych ho vyhodila ven
@Mysis Každopádně to muselo být hrozný. Rychtář se zase předvedl novinářům
No brečí asi 3 vteřiny ![]()
@maminka189 píše:
![]()
Fakt Kramný. Normálně si to pusťte a nekoukejte na něj, zní stejně. Já, já, já. ![]()
@bimbama Mě dostalo to jak se na pár vteřin rozbulelk a pak zase nasadil ten hnusnej výraz ![]()
A že kdyby byl takový hajzl, tak by nechala jiný vzkaz. No jasně, třeba nechala, ale to bys takhle na kamery asi ukazovat nepřišel. ![]()
@bimbama píše:
Prý: „Kdyby mě Iveta nemilovala, tak by mi obraz nenamalovala“. No jo, ale bůh ví, co tím chtěla říct, že? Obraz nevypadá nějak optimisticky. A pokud se mu bála cokoliv říct, tak obraz byl možná jediná možnost.
Souhlasím: Je to herec a kamery si užívá.
Uz jsem to tady psala..grafolozka a ta dalsi tvrdi ze na obraze jsou videt koleje a to co prijde jenze nemyslim si ze by on byl tak vzdelany ze by bezel ke kolejim pac normalni clovek z toho obrazu nevycete co tim myslela
@Litta Je divné, že Arturův zkaz zůstal ale vzkaz pro toho hajzla PČR Oodvezla ![]()
@Mysis Aha, tak to nejsem normalni, protoze jsem to tam videla taky…
@maminka189 píše:
![]()
měl by dostat oskara za svůj herecký výkon
Souhlasím, že pokud je člověku psychicky opravdu blbě, stačí málo - přihlouplé slovo, že je člověk k ničemu, ať se jde bodnout a už to jede…bez alkoholu i prášků.
P. S. Vím, jak mi bylo, když mi tehdy čerstvě exmanžel doporučil, ať už jdu konečně skočit pod vlak a neotravuju život všem kolem sebe, včetně mých rodičů…tak to byla fakt síla. Segra dodnes vzpomíná, jak se musel cítit taťka, když lezl do bytu oknem ve 3. patře, a že zachranáři to viděli už bledě, protože mi začaly fialovět nohy…a taky říkali, proč to může šikovná holka vůbec udělat.
Vidíte - žiju, kupodivu bez antidepresiv (bylo to před delší dobou), ale trauma mám na celý život a vcítit do někdy fakt několikaminutové situace, kdy se dá stihnout cokoli, se dokážu dodnes.