Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mysis nechtěla jsem to napsat tak doslova ale z hlavy asi nic moc nezůstala, to musí být šílený náraz ![]()
@Mishelina píše:
Mno, podle mě si lehla hlavou na kolej…vzhledem k tomu, že nemohli poznat, kdo to je, nic, tak bych řekla, že to bylo tak a ten vlak jí tu hlavu prostě rozjel (omlouvám se, zní to fakt drasticky).
No prave jestli ty fotky sou prave tak je tam videt cast hlavy a hnede vlasy…nevsimla jsem si zda se nekdy obarvila mozna byli o krve nevim…takze spis musela mjt oblicejou cast celou…no… ![]()
Z toho vlaku jsou zabery uz prikryteho tela. To predtim natocil asi nekdo z Uhrinevsi.
@Markéta80 Musis si uvedomit, ze ten vlak uz nejakou dobu brzdil. Muj tip je, ze pokud sedela, pak mozna bokem k nemu a naraz ji napul skalpoval a povalil. Jak lezela, vlak uz prejel nad ni.
A nebo… To uz jsem fakt prase prvni tridy… tu hlavu k telu prilozili.
Ted tu budu za dobytka a pravem. Fyzikalni zakony jsou teda vec.
@Mysis píše:
No prave jestli ty fotky sou prave tak je tam videt cast hlavy a hnede vlasy…nevsimla jsem si zda se nekdy obarvila mozna byli o krve nevim…takze spis musela mjt oblicejou cast celou…no…
Jo, teď jsem na ně koukala…no, stejně brr, ať je to jak chce ![]()
JInak vam stoparkam manzel vzkazuje, ze rozchod kolejnic je cca 1348mm. Abyste si pry mohly predstavit, kolik z tela se tam vejde „napric“.
@Markéta80 Tady se treba stalo, ze Pendolino srazilo chlapa uprostred lesu u takove lesni osady a zjistili to az po zastaveni v krajskem meste, protoze meli na cumaku ruku.
Ono je těžký soudit, protože jsou zatím asi tři teorie - šla vlaku naproti, před ním si lehla, klekla… Včera prý začali s pitvou. Zajímalo by mě, zda byla pod vlivem léků - alkoholu.
@St. Estephe píše:
@Markéta80 Tady se treba stalo, ze Pendolino srazilo chlapa uprostred lesu u takove lesni osady a zjistili to az po zastaveni v krajskem meste, protoze meli na cumaku ruku.
Tý jo, brutus.
@bimbama píše:
Ono je těžký soudit, protože jsou zatím asi tři teorie - šla vlaku naproti, před ním si lehla, klekla… Včera prý začali s pitvou. Zajímalo by mě, zda byla pod vlivem léků - alkoholu.
Pokud byla, bylo to jen milosrdné.
@St. Estephe píše:
@bimbama Pry mu sla naproti a chvili pred srazkou si sedla.
To by hlava nevydržela.