Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@PetraJ No a kvuli tomuhle zvastu debilnimu jsem se vratila do tehle diskuse. ![]()
@bimbama píše:
Víte, nad čím jsem přemýšlela? Myslíte, že ten náraz bolí? Musí to být setina vteřiny, kterou mozek už možná ani nezaznamená. Ale i tak…
taky jsem nad tím přemýšlela…
@PetraJ píše:
Nečetla jsem teď celou diskusi, ale musím se vyjádřit k tomu bodu 2. To snad nemyslej vážně, že by strojvedoucí byl spolčenej s Rychtářem.![]()
Doufám, že to chudák chlap nečte. Už takhle mu musí bejt hrozně a ještě číst tohle.
Na fotkách je vidět, že ji přejel někde za zatáčkou, takže sice ji vidět mohl, ale vlak není auto, ten nezabrzdí na pár metrech a vyhnout se jí taky nemohl.edit: teda ne s Rychtářem, ale s případným vrahem.
Jo, to je hovadina roku. Navíc ten pocit, že i když brzdil, tak prostě nemohl nic dělat. A o kolik mohl snížit rychlost? O moc ne a při tom kolosu už to ani nehraje roli, jestli ji srazí stovkou nebo stodvacítkou. A strojvedoucího je mi líto taky, moc.
@bimbama Boli, ale uz si to nepamatujes, takze to nehraje roli. Podstata bolesti je prave v upamatovani si.
@St. Estephe píše:
@Burj Chalifa Na tech odkrytych fotkach je telo lezici na boku v kolejisti a hlava tam je (ale kolik z ni, to nevim).
oni jsou někde odkryté fotky???
![]()
@St. Estephe píše:
@bimbama Boli, ale uz si to nepamatujes, takze to nehraje roli. Podstata bolesti je prave v upamatovani si.
nebo, že si snažíš uvědomit smrt?
to mě děsí, to, že si uvědomíš smrt, pokud to stihneš..
@momi33 Neco je, je to myslim nekde v clanku na Nove? Ted nevim.
@St. Estephe Myslíš? Já právě myslela, že v té chvilce už ani mozek nedokáže tu bolest zaregistrovat, protože vlastně musela být mrtvá okamžitě. Snad nebyla třeba několik vteřin v těch bolestech živá.
@momi33 Ja bych i verila, ze spousta sebevrahu na posledni chvili chce te smrti utect.
@momi33 píše:
nebo, že si snažíš uvědomit smrt?
to mě děsí, to, že si uvědomíš smrt, pokud to stihneš..
To je strašná představa. Možná ale byla opravdu tak pod vlivem něčeho, že to nemohla reálně vnímat, přemýšlet…
Pokud blízký přítel Štaidla řekl, že si Iveta nechala přejet hlavu a nohy, tak to bude nejspíš pravda. Prostě měla část hlavy na kaši, když ani nešlo poznat jestli je to chlap nebo ženská.
@bimbama To uz nikdo presne nerekne. Jestli ji to chvili valchovalo. ![]()
@bimbama píše:
To je strašná představa. Možná ale byla opravdu tak pod vlivem něčeho, že to nemohla reálně vnímat, přemýšlet…
je to strašná představa…to snad bych zvolila nějaký prudký jed, jako Eva Braunová
@Lolllo No jo, ale první info, asi ve 12:00 bylo, že je to Iveta. Potom najednou, že to není jisté, že musí udělat DNA testy. Což bylo teda divný.