Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
1.5.14 16:08

@Tereza1986 Muze, vlak te nemusi nikam tahnout, vlak te muze prejet/nadjet a nic ti neudelat. Zalezi zda mu neco visi „z bricha“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 16:09
@Tereza1986 píše:
První zpráva v TV byla, že ji na místě nehody poznali. :nevim:

Já to tak taky četla. A až později začali říkat, že s největší pravděpodobností je to ona, že se musí udělat testy DNA a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 16:09
@Mysis píše:
Kdyby ji tahnul vlak ppred sebou krve by tam bylo asi vic…

Podle stop to vypadalo, že ji nic nikam netáhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 16:10
@Burj Chalifa píše:

Ze jo krev byla jen tam kde lezela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 16:11
@bimbama píše:
Já to tak taky četla. A až později začali říkat, že s největší pravděpodobností je to ona, že se musí udělat testy DNA a tak.

Tak ted jsem z toho magor ale furt mi nejdou do hlavy ty tmave vlasy 8o? Nehodili pres ni jen nejakou paruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 16:12
@Burj Chalifa píše:

Souhlasím, taky si myslím, že utrpěla náraz, ale dál ji vlak nadjel. Protože kdyby ji táhl, tak je „místo činu“ o dost větší. A ani jsem nikde nečetla, že by ji vláčel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@maminka189 nevim uz presne…nemohla jsem dychat, srdce me bolelo…ale vedela jsem ze tam lezi dve male deti a ze je miluju a ze nemuzu, tak jsem to zase zavrela…pak uz nikdy…

• Citovat
  • Upravit
4637

@Burj Chalifa Vlak telo nikam tahnout nemusi, fakt ne. Zalezi predevsim zda z nej neco visi dole, spoje vagonu… Elephant je takovy kompaktni, tam asi nic netrci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Mysis píše:
Tak ted jsem z toho magor ale furt mi nejdou do hlavy ty tmave vlasy 8o? Nehodili pres ni jen nejakou paruku?

To se určitě nedělá. Nikdo cizí na místo mít přístup neměl, ohledává se tam místo činu bez estetických berliček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 16:13

@bimbama od krve byl jen kousek, jedno misto, nevlacel..

• Citovat
  • Upravit
24797
@Mysis píše:

V jednom článku bylo, že šla v převleku (černá paruka) a byla tam šipka na fotku se zakrytým tělem, kde leží ta paruka. Ale zase - jestli je to důvěryhodná informace - fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854

@bimbama
Ve 12:00 to jeste verejny moc nebylo. Kolem 12:30 to jako prvni Novotny napsal na facebook a na Extra.cz a v televizi ani nikde jinde jeste nic nebylo. Asi za 10 minut se to zacelo objevovat vsude jinde, ale vetsinou psali, ze je to ASI ona, protoze to proste jeste nebylo na 100%. A tam vznikla informace, ze se to nevi jiste, protoze to neslo na pvni pohled poznat. A kolem jedny uz zacelo silenstvi se vsim vsudy, kdyz Rychtar potvrdil, ze je to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

@Mysis Nebo zasychajici krev, blato, hlina, prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 16:14
@Burj Chalifa píše:
To se určitě nedělá. Nikdo cizí na místo mít přístup neměl, ohledává se tam místo činu bez estetických berliček.

No tak co ty tmave vlasy? Byla blondyna…v tom pripade ty fotky budu povazovat za falesne…nebo mi chce nekdo namluvit ze si den pred sebevrazdou nabarvila vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 16:14

@Lolllo Nevím přesně tu dobu. Ale bylo to kolem dvanácté, možná kousek po. Ale bylo to opravdu hodně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí