Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Burj Chalifa Na tech odkrytych fotkach je telo lezici na boku v kolejisti a hlava tam je (ale kolik z ni, to nevim).
@maminka189 Jo, ta jak říkala, že šla pomalu a trochu se potácela.
@bimbama Bůch ví co do ní Marura nalik-nasypal.Pak odejel aby byl z obliga ![]()
Ale ta pani neříkala, že měla paruku…
@Burj Chalifa píše:
Pokud byla, bylo to jen milosrdné.
No, jako na takovou akci je asi potřeba být mimo. Musí to být hrozný sebezapření a hlavně musela být opravdu na dně. Čekala bych, že si podřeže žíly, jako demonstračku. Ale toto mě šokovalo. A stále mi to šrotuje v hlavě.
@maminka189 píše:
@bimbama Bůch ví co do ní Marura nalik-nasypal.Pak odejel aby byl z obliga
Ale ta pani neříkala, že měla paruku…
Macura? Možná spíš Rychtář… ![]()
@KackaDoup píše:
@Mysis nemohla byt az tak na kusy kdyz ji nesli v jedne lajne v celku..
To pravda není, byla v takovém stavu, že lidi, co tam byli, byli sami v šoku. Vím od zdroje.
Hele a napadlo vas, ze mohla v poslednich vterinach dojit k rozmysleni, nejak uhnula a to ovlivnilo cely dopad narazu? To uz bych ji spis prala ten mimo stav…
@Tereza1986 Coz furt neznamena, ze byla na kusy, mohl byt pryc ten oblicej.
Nebo je to video blbost. Nebo je to blbost vsechno. Nicmene samy muzete mrknout na ty zabery.
@Tereza1986 píše:
To pravda není, byla v takovém stavu, že lidi, co tam byli, byli sami v šoku. Vím od zdroje.
Opravdu? Zaručené info?
@Litta píše:
@Mysis http://www.extra.cz/…loucenou-jak bod píše: Více
Nečetla jsem teď celou diskusi, ale musím se vyjádřit k tomu bodu 2. To snad nemyslej vážně, že by strojvedoucí byl spolčenej s Rychtářem.
Doufám, že to chudák chlap nečte. Už takhle mu musí bejt hrozně a ještě číst tohle.
Na fotkách je vidět, že ji přejel někde za zatáčkou, takže sice ji vidět mohl, ale vlak není auto, ten nezabrzdí na pár metrech a vyhnout se jí taky nemohl.
edit: teda ne s Rychtářem, ale s případným vrahem. ![]()
Víte, nad čím jsem přemýšlela? Myslíte, že ten náraz bolí? Musí to být setina vteřiny, kterou mozek už možná ani nezaznamená. Ale i tak…