Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@bimbama Jeste by mi to mohlo narusit muj plan stat se vyskohorskou turistkou.
![]()
@Mysis píše:
Me se to nejak nezda protoze kdyby sedela tak snad nemuze mit ani hlavuto by ji ten vlak tu hlavu urazil…
Takto silná náraz hlava prostě neustojí. Identifikaci provedl R.ml.podle jizvy na břiše a na fotce. Podle hlavy to asi nešlo.
@Maculinka A jsi si jista, ze tam jde o hnedou barvu vlasu, jo?
@maminka189 píše:
@Markéta80 Už jsem to tady psala. Když uhořel Walker, tak se na netu objevio foto jeho ohořelého těla v autě. Taky když auto hořelo, tak to někdo natáčel…mísrto toho aby se ho pokusil zachránit
No jo, ale to bylo na nějakých závodech, ne? Muselo tam být hodně lidí s kamerama. A zachraňovat někoho z hořícího auta…to se snad ani nedá, i s hasičákem by to byl problém.
@Mysis Hlavně by tam byla delší krvavá stopa.Tady byla krev pouze na místě…
@Mysis píše:
Me se to nejak nezda protoze kdyby sedela tak snad nemuze mit ani hlavuto by ji ten vlak tu hlavu urazil…
me prijde na tech rozmazlych fotkach, videu z toho vlaku ze je prave bez hlavy..
@Mysis píše:
Mno, podle mě si lehla hlavou na kolej…vzhledem k tomu, že nemohli poznat, kdo to je, nic, tak bych řekla, že to bylo tak a ten vlak jí tu hlavu prostě rozjel (omlouvám se, zní to fakt drasticky).
@brisco Ne to nebylo na závodech. Jel z kamarádem na nějakou akci a narazil myslím do stromu?
**@st. Estephnedouíše:
@Maculinka A jsi si jista, ze tam jde o hnedou barvu vlasu, jo?
Opravdu to vypada na hnedou
@KackaDoup píše:
me prijde na tech rozmazlych fotkach, videu z toho vlaku ze je prave bez hlavy..
Neni…dyt je tam jasne videt jak dotycna lezi na boku…a hlavu ma
@St. Estephe píše:
@Burj Chalifa No prave mohl byt pryc oblicej.
Tak to na svatební šaty fakt není. ![]()
Mno a zasychajici krev, z urcite vzdalenosti, smichana s vysypem kolejiste…
Vsak si to dohledejte, podle mne to je z onoho mista a jsou tam titez lide. Ja to sirit odkazem nebudu.