Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lolllo píše:
Pokud blízký přítel Štaidla řekl, že si Iveta nechala přejet hlavu a nohy, tak to bude nejspíš pravda. Prostě měla část hlavy na kaši, když ani nešlo poznat jestli je to chlap nebo ženská.
No, bylo to prý neidentifikovatelné. ![]()
@Lolllo Mno, to odpovida i tomu bocnimu sedu, nohy venku pres koleje, hlava po dopadu na nich.
@Lolllo Je pravda, že kousek od těla bylo taky něco přikryto. @St. Estephe Já doufam že to bylo rychlé. Teď je otázkou co je po smrti…
@momi33 píše:
je to strašná představa…to snad bych zvolila nějaký prudký jed, jako Eva Braunová
U ní bych vsadila na kombinaci prášků a alkoholu.Je to i takové milosrdnejší.
@momi33 píše:
je to strašná představa…to snad bych zvolila nějaký prudký jed, jako Eva Braunová
Já si byla jistá, že to už nemohla „stihnout“ zaregistrovat - bolest, náraz. Každopádně je fakt, že se to nikdo nikdy nedozví.
@St. Estephe Mě podle fotky přijde, že má hlavu na levo a nohy na pravo
@Burj Chalifa píše:
U ní bych vsadila na kombinaci prášků a alkoholu.Je to i takové milosrdnejší.
No milosrdnější… Zase ale za „čistého“ vědomí by se k tomu možná neodhodlala. Ony nadužívání léků (a třeba ještě plus alkohol) může depresi sakra zhoršit a přiživit. Může mít halucinace a podobně. Ale zase pokud napsala dopis, tak něco určitě plánovala, no.
@maminka189 píše:
@Lolllo Je pravda, že kousek od těla bylo taky něco přikryto. @St. Estephe Já doufam že to bylo rychlé. Teď je otázkou co je po smrti…
Jo, to já na tom videu taky viděla. Tělo zakryté + další dvě „věci“ pod plachtou.
Ja tedy nevim na kolejich lezi telo ktere ma hnede vlasy..o paruce jsem se nikde nedocetla. A pani ktera ji potkala tvrdi ze to byla skutecne ona. Ikdyz byla blondyna vlasy mohla mit od mrve protoze z obliceje ji toho zbylo asi famt malo a mrve musela mit hodne. Strojvedouci tvrdi ze sla naproti a pak si sedla…jenze nejspise se opravdu mjsela obratit bokem protoze na boku i zustala. Jsou tam videt hola zada. A hlava…no ta podle me na tech fotkach vypada v celku ale nejspise byla je prilozena k telu a stejne jako nohy…proto to mkzna vypadalo ze ji nesou pak i v celku…no poskladat ji musi. Pak fotka kde hasic strika kola vlaku bo jak se tomu nadava takze tam asi toho bylo taky hodne…mozna ze lres ni hodili jen nejakou paruku aby to nevypadalo tak drasticky a nevystavovalo se to v tv a buhvi kde jeste. Jsou to kriminalisti a nekteri lkde by ten podled na rozdrcenou hlavu nemohli vystat a pry se delaalo i zle hasicum ktery sou na to zvykly.
divne je ze Rychtar sel ke kolejim pritom nechapu jak to poznal protoze z toho obrazu poznala jen grafolozka ze se tam zobrazuji koleje a pismo na obraze a vzkazu je take jine.
ten vzkaz navic nasel pred ctyrmi dny jejiho rozhodnuti.
Podle me byla pod vlivem prasku a neco ji nakecal. At IB byla jakkakoliv vzdy na sebe upoznovala jen prasky a chlastem a max ppdrezanym zapestim. Neco ji musel nabulikovat protoze tenhle typ sebevrazdy mi k ni proste nesedi ![]()
To s tím přiznáním o připsání data mu přeju. Podle mě už je celkem v panice, protože nemá čisté svědomí.
@maminka189 No tak si predstav, sedis bokem k vlaku. Nohy mirne ohnute v kolenou, prehozene pres kolejnici. Pak do tebe vrazi, telo ti leti do bocniho lehu a vterinu na to ti to prejede nohy, hlava pada na druhou kolejnici. Dal nepisu.
@maminka189 píše:
Me taky ale kousek od ni je taky neco prikryto…cast obliceje mozna ![]()
@maminka189 píše:
Me taky ale kousek od ni je taky neco prikryto…cast obliceje mozna ![]()