Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mysis Ono kdyby grafoložce řekli, že skočila z okna, tak to tam taky najde…
@Burj Chalifa píše:
Sepeši taky zemřel na kolejích, mohlo to mít pro ni symbolický význam.
Ano ale ona uz se o to pokusila nekolikrat a jen prasky a chlastem…nemyslim si ze by to bylo kvuli tomu nebo ji ten pitomec rekl at jde (preci jenom byla na praskach) a udela to a nakecal ji kdejaky ptakoviny ze pujde za Sepesim a bude ji lip bla bla bla asi je to dobry manipulatir…mela ho radeji zabit…
@St. Estephe píše:
@Mysis Aha, tak to nejsem normalni, protoze jsem to tam videla taky…
Ja ne teda ![]()
@momi33 píše:
@Burj Chalifa @bimbama já si myslím, že ty poslední vteřiny před smrtí musí být i psychické utrpení, a to musí tedy děsně bolet, to vědomí, že to neodvratně přijde.
Ale oblbnutí alkoholem a prášky je asi milosrdné.
Nicméně pokud to měla promyšlené, tak musela být dost při vědomí…
Stejně stále nemůžu uvěřit, že si vybrala zrovna tento způsob. Jak už jsem psala, předávkování, podřezání žil. I se říká, že ženy se zabíjí spíše těmi méně drastickými způsoby… Ale takto hroznou smrt.
@Litta píše:
@Mysis Ono kdyby grafoložce řekli, že skočila z okna, tak to tam taky najde…
No jasne pardon ![]()
@bimbama píše:
Stejně stále nemůžu uvěřit, že si vybrala zrovna tento způsob. Jak už jsem psala, předávkování, podřezání žil. I se říká, že ženy se zabíjí spíše těmi méně drastickými způsoby… Ale takto hroznou smrt.
taky si myslím.
@bimbama píše:
Dyt prave…to mi na ni taky nesedi
@bimbama píše:
Opravdu? Zaručené info?
Zaručené, byla složená, jak ji odnášeli. Víc taky nevím. Podle fotky těžko říct, vidím tam hlavně tmavé vlasy a záda.
Ten vlak taky nezastaví hned, přece nemohla vkročit na koleje v tom místě a tam taky pak ležet. Původně někde říkali, že jí vlak táhnul od toho přejezdu…
@Anonymní píše:
Souhlasím, že pokud je člověku psychicky opravdu blbě, stačí málo - přihlouplé slovo, že je člověk k ničemu, ať se jde bodnout a už to jede…bez alkoholu i prášků.P. S. Vím, jak mi bylo, když mi tehdy čerstvě exmanžel doporučil, ať už jdu konečně skočit pod vlak a neotravuju život všem kolem sebe, včetně mých rodičů…tak to byla fakt síla. Segra dodnes vzpomíná, jak se musel cítit taťka, když lezl do bytu oknem ve 3. patře, a že zachranáři to viděli už bledě, protože mi začaly fialovět nohy…a taky říkali, proč to může šikovná holka vůbec udělat.
Vidíte - žiju, kupodivu bez antidepresiv (bylo to před delší dobou), ale trauma mám na celý život a vcítit do někdy fakt několikaminutové situace, kdy se dá stihnout cokoli, se dokážu dodnes.
@Mysis píše:
Uz jsem to tady psala..grafolozka a ta dalsi tvrdi ze na obraze jsou videt koleje a to co prijde jenze nemyslim si ze by on byl tak vzdelany ze by bezel ke kolejim pac normalni clovek z toho obrazu nevycete co tim myslela
No jasný. A ještě jeden psycholog zase řekl, že je to jako kruh, ve kterém byla uzavřená. Že je černě orámováný, jako že z něho nemůže pryč. A srdce v roku - mimo kruh - je prý láska, ke které nemůže.
Ale takto zpětně je jasný, že je to zkreslený to, co v tom kdo vidí.
@Lolllo píše:
Pokud blízký přítel Štaidla řekl, že si Iveta nechala přejet hlavu a nohy, tak to bude nejspíš pravda. Prostě měla část hlavy na kaši, když ani nešlo poznat jestli je to chlap nebo ženská.
První zpráva v TV byla, že ji na místě nehody poznali. ![]()
@KackaDoup Promiň debilní otázka, ale cítila si v té chvíli něco?
@Tereza1986 píše:
Zaručené, byla složená, jak ji odnášeli. Víc taky nevím. Podle fotky těžko říct, vidím tam hlavně tmavé vlasy a záda.Ten vlak taky nezastaví hned, přece nemohla vkročit na koleje v tom místě a tam taky pak ležet. Původně někde říkali, že jí vlak táhnul od toho přejezdu…
Kdyby ji tahnul vlak ppred sebou krve by tam bylo asi vic…