Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
1.5.14 17:01

@WERISKA souhlas

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
1.5.14 17:03
@maminka189 píše:
@KackaDoup Promiň debilní otázka, ale cítila si v té chvíli něco?

holka, ale mozna jsi me spatne pochopila, ja to neplanovala, byla to jen reakce na hrozny sok. Nechtela jsem to udelat…jen me to napadlo, a hned jsem to zavrhla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
1.5.14 17:07

https://www.youtube.com/watch?…
ty jo, ja ani netusila ze byla ze Staidlem 13 let

• Citovat
  • Upravit
64933
1.5.14 17:08

Taky by mě zajímalo, jak se to dozvěděl Artur. Jestli mu to stihli říct nějak šetrně nebo se to na něj vyvalilo na netu.To by musel být děsný způsob něco takového zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.5.14 17:11

@vokishka myslím,že mu to volala rychtář, nenechal by si to ujít, akorát si k tomu zapomněl přizvat novináře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
1.5.14 17:22

@St. Estephe před vlakem moc šancí není :? u nás vim jen o jednom případě kdy chlap přežil, z hospody si lehnul a nohy dal na koleje :jazyk: přežil ale na vždy invalida :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.5.14 17:25

@vokishka
To jsem si přesně říkala. Oni jsou dneska připojený přes všechno celý den, tak jestli to na něj někde kouklo ve škole na telefonu. Mně přijde hrozný i to, že o jeho mámě, se kterou byl on celej život a byl její jediný dítě, teď rozhoduje debil, co s ní byl půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
1.5.14 17:44

Pomalu docitam, tak nevim, jestli to tu nepadlo, ale mne teda prjde divne, ze dopis pro Artura je psan velkym tiskacim pismem. Takhle se treba pisou vzkazy, aby byly dobre videt na kameru, ale dopis pro syna? Snad jeji pismo umel cist ne?

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
1.5.14 17:46
@vokishka píše:
Taky by mě zajímalo, jak se to dozvěděl Artur. Jestli mu to stihli říct nějak šetrně nebo se to na něj vyvalilo na netu.To by musel být děsný způsob něco takového zjistit.

No asi mu volali, jelikoz prijel na misto nehody…kdyz tam jeste byla. Nechapu kdo to pripustil.

• Citovat
  • Upravit
11370
1.5.14 17:48
@jaaaaaana píše:
Pomalu docitam, tak nevim, jestli to tu nepadlo, ale mne teda prjde divne, ze dopis pro Artura je psan velkym tiskacim pismem. Takhle se treba pisou vzkazy, aby byly dobre videt na kameru, ale dopis pro syna? Snad jeji pismo umel cist ne?

můj brácha napsal dopis na rozloučenou taky tiskacím písmenem, takže to mě nezarazilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
1.5.14 17:48

@jaaaaaana To jsem nikde neslyšela. Nepřijel tam syn toho Rychtáře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 17:50
@jaaaaaana píše:
Pomalu docitam, tak nevim, jestli to tu nepadlo, ale mne teda prjde divne, ze dopis pro Artura je psan velkym tiskacim pismem. Takhle se treba pisou vzkazy, aby byly dobre videt na kameru, ale dopis pro syna? Snad jeji pismo umel cist ne?

Ja bych moje matky pismmo poznala na 1000% ale zvlastni je ze ja se jen docetla ze o Rychtarovi a synovi jak ho vyzvedaval z psychiatrie ale o Arturovi ani pip jak to komentoval bo tak. Musel to vedet ze se k ni chova Rychtar zle ne? Ikdyz se videli jen obcas…en blb tam pripsal jen datum ale na tom nesejde…treba chtela aby ten dopis byl dobre videt byl nekde vystaveny schovany na miste…proto to velke pismo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 17:51
@Markéta80 píše:
@St. Estephe před vlakem moc šancí není :? u nás vim jen o jednom případě kdy chlap přežil, z hospody si lehnul a nohy dal na koleje :jazyk: přežil ale na vždy invalida :?

Slyšela jsem od jednoho lékaře, že údajně v prvé chvíli ani ujetá noha nebolí, do těla se snad vylejí nějaké endorfiny, ale potom…Když je to rychlé, člověk si tu bolest asi uvědomí až za chvíli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.5.14 17:52

Bartosova

Sleduji tuto diksuzi od zacatku nestesti s I. B. ale nikde sem nenasla odkaz na fotky I. B. z nehody.
Muze sem nekdo hodit odkaz prosim?
nebo do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 17:52

A tedy Rychtar ten vzkaz nasel uz drive ne? Nebo se pletu? On byl asi taky psychopat kdyz chtel videt i sms kam pise a tak aby nahodou proti nemu nebylo neco pouzito… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí