Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kamila191 píše:
Sleduji tuto diksuzi od zacatku nestesti s I. B. ale nikde sem nenasla odkaz na fotky I. B. z nehody.
Muze sem nekdo hodit odkaz prosim?
nebo do SZ
Odkaz nemam ale zadej si to na googlu…IB spachala sebevrazdu foto zbmista nehody a vyjede ti jich spousta
@St. Estephe Psali, že Artur pár dní před tím tam byl na večeři. Ale v okamžik té tragédie, tam už myslím nebyl.
@Mysis píše:
A tedy Rychtar ten vzkaz nasel uz drive ne? Nebo se pletu? On byl asi taky psychopat kdyz chtel videt i sms kam pise a tak aby nahodou proti nemu nebylo neco pouzito…
jo našel ho 25.4. a to datum tam dopsal on sám ![]()
http://www.extra.cz/…-nez-ona-ale
tak nevím, jestli je pravda i tohle
@Burj Chalifa píše:
Slyšela jsem od jednoho lékaře, že údajně v prvé chvíli ani ujetá noha nebolí, do těla se snad vylejí nějaké endorfiny, ale potom…Když je to rychlé, člověk si tu bolest asi uvědomí až za chvíli
zazila jsem, pan chtel odejit a hlavne furt rikal ze v te ujete ruce ma mravence…
neni to legrace ale bylo to smesne, doktor mu rikal, hele ale ty zadnou ruku nemas…ten kluk byl opilej, a pak v soku ze jo, mohl si to dovolit mu to rict..zachranili jsme mu zivot, pak jsme ho jednou videli jet na kole
usnul s rukou na kolejich ![]()
@Burj Chalifa píše:
Slyšela jsem od jednoho lékaře, že údajně v prvé chvíli ani ujetá noha nebolí, do těla se snad vylejí nějaké endorfiny, ale potom…Když je to rychlé, člověk si tu bolest asi uvědomí až za chvíli
Boze…mam jednoho znameho prisel o ruku kdyz delal s nejakym pasem doma…proste se mu tam zasekla a utrhlo mu ji to…byli jsme se sousede nic jsem neslysela ze b kricel bo tak. Ale pak mi prisel zaklepat na dvere a ja jsem byla v soku. Prosil o pomoc a pak sebou seknul. Vzali mu v nemocnici ruku az po rameno.
@mejdylko píše:
přesně… on o Bartošové už psali i jako o babičce. Ale přitom dítě se narodilo Janovi - synovi Rychtáře.Příspěvek upraven 01.05.14 v 17:00
@bimbama byl tam na Velikonoce…to bylo v tom poslednim dokumetu s Ivetou, Rychtar povidal, ze byla stastna ze ho tam ma..
@vokishka píše:
Mozny to je… ![]()
@KackaDoup píše:
@bimbama byl tam na Velikonoce…to bylo v tom poslednim dokumetu s Ivetou, Rychtar povidal, ze byla stastna ze ho tam ma..
Jojo, to je ono. Tak odtud to mám.
@vokishka píše:
Já nevím, ale že by psala dopis na rozloučenou a napsala tam, jak se chce nechat zabít? To mi přijde zase divný. Ale možný je všechno ![]()
@bimbama Ja nevim, nekde psali, ze tam prijel na navstevu a vyznelo to jako ze tam byl v dobe te sebevrazdy. ![]()
Ja proste furt neverim ze to udelala sama od sebe…vlak uz je silny kafe…nerikejte mi ze kdyz se o to pokousela nekolikrat s flaskou vodky a praskama a ppdrezani zil ( coz mjselo byt demonstrativni, protoze to mela napric ) ze by udelala po tak dlouhe dobe tohle? Dyt pry se pokusila o prvni sebevrazdu v roce 1993
@KackaDoup Kdyz holt melu, tak melu… Nicmene tve reakce me spise utvrzuji v mem presvedceni.
@bimbama píše:
Já nevím, ale že by psala dopis na rozloučenou a napsala tam, jak se chce nechat zabít? To mi přijde zase divný. Ale možný je všechno
Ja bych teda taky nepsala jak se chci zabit…ale kdybych na nekoho byla fakt nasra…tak tam napisu ze si du lehnout na koleje a mam to jisty…mozna proto…nebo ji zmanipuloval a poslal ji tam sam a doma nasel dopis a sel se presvedcit jestli uz je po…
![]()