Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
1.5.14 17:54
@kamila191 píše:
Sleduji tuto diksuzi od zacatku nestesti s I. B. ale nikde sem nenasla odkaz na fotky I. B. z nehody.
Muze sem nekdo hodit odkaz prosim?
nebo do SZ

Odkaz nemam ale zadej si to na googlu…IB spachala sebevrazdu foto zbmista nehody a vyjede ti jich spousta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 17:55

@St. Estephe Psali, že Artur pár dní před tím tam byl na večeři. Ale v okamžik té tragédie, tam už myslím nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.5.14 17:55
@Mysis píše:
A tedy Rychtar ten vzkaz nasel uz drive ne? Nebo se pletu? On byl asi taky psychopat kdyz chtel videt i sms kam pise a tak aby nahodou proti nemu nebylo neco pouzito… :think:

jo našel ho 25.4. a to datum tam dopsal on sám :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
1.5.14 17:56

http://www.extra.cz/…-nez-ona-ale
tak nevím, jestli je pravda i tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 17:57
@Burj Chalifa píše:
Slyšela jsem od jednoho lékaře, že údajně v prvé chvíli ani ujetá noha nebolí, do těla se snad vylejí nějaké endorfiny, ale potom…Když je to rychlé, člověk si tu bolest asi uvědomí až za chvíli :nevim:

zazila jsem, pan chtel odejit a hlavne furt rikal ze v te ujete ruce ma mravence… :mrgreen: neni to legrace ale bylo to smesne, doktor mu rikal, hele ale ty zadnou ruku nemas…ten kluk byl opilej, a pak v soku ze jo, mohl si to dovolit mu to rict..zachranili jsme mu zivot, pak jsme ho jednou videli jet na kole :mrgreen: usnul s rukou na kolejich ;)

• Citovat
  • Upravit
2933
1.5.14 17:58
@Burj Chalifa píše:
Slyšela jsem od jednoho lékaře, že údajně v prvé chvíli ani ujetá noha nebolí, do těla se snad vylejí nějaké endorfiny, ale potom…Když je to rychlé, člověk si tu bolest asi uvědomí až za chvíli :nevim:

Boze…mam jednoho znameho prisel o ruku kdyz delal s nejakym pasem doma…proste se mu tam zasekla a utrhlo mu ji to…byli jsme se sousede nic jsem neslysela ze b kricel bo tak. Ale pak mi prisel zaklepat na dvere a ja jsem byla v soku. Prosil o pomoc a pak sebou seknul. Vzali mu v nemocnici ruku az po rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
@mejdylko píše:
přesně… on o Bartošové už psali i jako o babičce. Ale přitom dítě se narodilo Janovi - synovi Rychtáře. :DPříspěvek upraven 01.05.14 v 17:00
:roll: Jo, to jsem taky četla, oni se stěma titulkama fakt nepářou.
IMHO, tohle byl mohl být spouštěcí bod. Ona byla i v té porodnici. Třeba jí to připomnělo dobu, kdy se narodil Artur, kdy bylo všechno OK. Uvědomila si, co všechno si v životě podělala aže už to nenapraví :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@bimbama byl tam na Velikonoce…to bylo v tom poslednim dokumetu s Ivetou, Rychtar povidal, ze byla stastna ze ho tam ma..

• Citovat
  • Upravit
2933
1.5.14 18:00
@vokishka píše:

Mozny to je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 18:00
@KackaDoup píše:
@bimbama byl tam na Velikonoce…to bylo v tom poslednim dokumetu s Ivetou, Rychtar povidal, ze byla stastna ze ho tam ma..

Jojo, to je ono. Tak odtud to mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 18:01
@vokishka píše:

Já nevím, ale že by psala dopis na rozloučenou a napsala tam, jak se chce nechat zabít? To mi přijde zase divný. Ale možný je všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 18:03

@bimbama Ja nevim, nekde psali, ze tam prijel na navstevu a vyznelo to jako ze tam byl v dobe te sebevrazdy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:03

Ja proste furt neverim ze to udelala sama od sebe…vlak uz je silny kafe…nerikejte mi ze kdyz se o to pokousela nekolikrat s flaskou vodky a praskama a ppdrezani zil ( coz mjselo byt demonstrativni, protoze to mela napric ) ze by udelala po tak dlouhe dobe tohle? Dyt pry se pokusila o prvni sebevrazdu v roce 1993

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 18:04

@KackaDoup Kdyz holt melu, tak melu… Nicmene tve reakce me spise utvrzuji v mem presvedceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 18:06
@bimbama píše:
Já nevím, ale že by psala dopis na rozloučenou a napsala tam, jak se chce nechat zabít? To mi přijde zase divný. Ale možný je všechno :think:

Ja bych teda taky nepsala jak se chci zabit…ale kdybych na nekoho byla fakt nasra…tak tam napisu ze si du lehnout na koleje a mam to jisty…mozna proto…nebo ji zmanipuloval a poslal ji tam sam a doma nasel dopis a sel se presvedcit jestli uz je po… :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí