Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Burj Chalifa píše:
Slyšela jsem od jednoho lékaře, že údajně v prvé chvíli ani ujetá noha nebolí, do těla se snad vylejí nějaké endorfiny, ale potom…Když je to rychlé, člověk si tu bolest asi uvědomí až za chvíli
Ani moc nekrvácí ty kola to úplně zavaří, aspoň u vlaku to tak bývá ![]()
@St. Estephe píše:
Ted to bude na Prime.
Primu jsem nestihla. Kouknu na Novu ta nikdy nezklame ![]()
@kometa32 A tak ted to na te Prime jde a pojali to celkem klidne.
Neřekli nic nového nebo překvapivého, což už vlastně ani nejde. Kéž by to zůstalo takto, za chvíli z toho zase budou tvořit nesmysly a pohádky
, aby to nalákalo diváky, čtenáře, to mě neba.
Ten Rychtář je pako, z pohřbu udělá divadlo, všichni by rádi klidný pohřeb v rodinném kruhu bez veřejnosti, což by po tom všem bylo nejlepší.
@Gozra Rychtář podle mně chce pompezni pohřeb, jelikož ví, že bulvar bude celý nažhavený a on si tam může organizovat koho tam pustí…toho, kdo dá nejvíc, to je jasné…o nic jineho mu nejde ![]()
@romulkaa hlavne holka, jde o penize..da nekomu prava na ten prenos na fotky apd,,.a z toho je co? penizky preci
Příspěvek upraven 01.05.14 v 20:15
@romulkaa Koukam, Novotny taky vyzobava vsude po netu. Mely bychom zavrit kram, holky. ![]()
@St. Estephe píše:
@romulkaa Koukam, Novotny taky vyzobava vsude po netu. Mely bychom zavrit kram, holky.
Novotný mi nevadí. Tady se dozví jen to, co si u něj eventuelně již někdo přečetl.
@St. Estephe píše:
@romulkaa Koukam, Novotny taky vyzobava vsude po netu. Mely bychom zavrit kram, holky.
Jsem natvrdlá, nechápu… ![]()
@Burj Chalifa To je jen jedna cast pravdy, protoze tady se vzdycky vyspekuluje i to, co by jinde nikoho nenapadlo. ![]()