Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
1.5.14 15:02
@St. Estephe píše:Jeste z vas zblbnu a bude ze me vyzobavac senzaci. :jazyk: 8o :mrgreen:

To by bylo hrozný, bacha na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.5.14 15:03

@St. Estephe
Jak jsi psala o tom strojvedoucím, úplně jsem vytřeštila oči na teorii, že to třeba byla vražda a on je spolupachatel. Kdo tohle vymyslel, musí mít přístup k hodně kvalitnímu matroši. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

@Maculinka Aha
@Mysis To jsou média…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

@brisco Mne by to taky nenapadlo ale nekdo asi vytahl kameru jeste predtim, nez ji prikryli… A tocil to z druhe strany kolejiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
1.5.14 15:04

@St. Estephe :? taky bych to viděla při takovém nárazu tak snad jí nebude chtít ukázat všem jak vypadá :?, navíc si mylsim že celkově to tělo moc pohromadě nebude. většinou ten náraz je devastující i když si člověk lehne, pokud fakt seděla tak je jasné jak to asi vypadalo :?. vždycky píšou o koho šlo hned a ted se nevědělo nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 15:05

@St. Estephe co to meles? ja jen neverim ze existuji

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
1.5.14 15:06

To je hrozne jake jsou lidi zrudy..

• Citovat
  • Upravit
24797
1.5.14 15:06
@Camael píše:
@St. Estephe
Jak jsi psala o tom strojvedoucím, úplně jsem vytřeštila oči na teorii, že to třeba byla vražda a on je spolupachatel. Kdo tohle vymyslel, musí mít přístup k hodně kvalitnímu matroši. :roll:

No, ono těch zaručených teorií bude ještě mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 15:07

@Markéta80 Už jsem to tady psala. Když uhořel Walker, tak se na netu objevio foto jeho ohořelého těla v autě. Taky když auto hořelo, tak to někdo natáčel…mísrto toho aby se ho pokusil zachránit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 15:07

@bimbama Kramný 2 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
1.5.14 15:08

Ještě jedna věc. Neviděla jsem fotky odkryté Ivety a v podstatě ani videa (jsem na to trošku slabší povaha a nevyhledávám to - mám problém i s mrtvým zvířetem na cestě - hrozně přirovnání, ale je to tak :nevim: ). Zazněly snad komentáře, že na odkrytých fotkách není ona, že je tam nějaká hnědovláska. Takže jestli i tyto fotky nejsou tzv. „fake“. :nevim: Když už jsem tady zmiňovala původ fotky s krví u pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 15:09

@Maculinka Taky mě to napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 15:10
@Markéta80 píše:
@St. Estephe :? taky bych to viděla při takovém nárazu tak snad jí nebude chtít ukázat všem jak vypadá :?, navíc si mylsim že celkově to tělo moc pohromadě nebude. většinou ten náraz je devastující i když si člověk lehne, pokud fakt seděla tak je jasné jak to asi vypadalo :?. vždycky píšou o koho šlo hned a ted se nevědělo nic :?

Me se to nejak nezda protoze kdyby sedela tak snad nemuze mit ani hlavu 8o to by ji ten vlak tu hlavu urazil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
1.5.14 15:11

@Maculinka Doufám, že je to podvrh… Já ty fotky neviděla a taky je vidět nechci, ale bylo by to opravdu smutný, kdyby existovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 15:11
@Maculinka píše:
Ještě jedna věc. Neviděla jsem fotky odkryté Ivety a v podstatě ani videa (jsem na to trošku slabší povaha a nevyhledávám to - mám problém i s mrtvým zvířetem na cestě - hrozně přirovnání, ale je to tak :nevim: ). Zazněly snad komentáře, že na odkrytých fotkách není ona, že je tam nějaká hnědovláska. Takže jestli i tyto fotky nejsou tzv. „fake“. :nevim: Když už jsem tady zmiňovala původ fotky s krví u pusy.

To je pravda na fotkach je hnedovlaska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky