Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
@Mysis No mne stacil zacatek… Zadny problem s nicim a koncert vyprodan.
Jj presne ![]()
@KackaDoup píše:
Jejím blízkým lhal, že je v pořádku, a nedal jim možnost ji zachránit
Josef Rychtář nemluvil pravdu, když ještě před pár dny tvrdil do televize, že je Iveta v pohodě, jen musí malinko přibrat a nesmí ji trápit novináři (viz předchozí bod). U tohoto vyjádření byl naprosto v pohodě a snad se i usmíval, až z toho mrazilo. Dobře věděl, že jde o zastírání skutečnosti. Ale nemlžil jen v tomto případě. I články, uveřejněné pár dnů poté s obsahem, že Iveta na všechny strany posílá SOS zprávy a chce zachránit, označil za tvrzení, které se nezakládá na pravdě. Opět říkal: Iveta je v pohodě. K tomu ani léčitele Jana Saavedru neupozornil, že Iveta potřebuje pomoci a tomu se to přitom dříve mnohokrát podařilo! „Slíbil mi, že když bude hrozit nějaký průšvih, když na tom bude Iveta špatně, dá mi vědět. Do telefonu mi ale tvrdil, že vše je v pořádku a že se mnou Iveta nechce mluvit. A léky že si našli na internetu,“ krčí rameny Saavedra. ■
By me zajimalo co do ni vsechno nacpal…
@St. Estephe píše:
@Mysis No mne stacil zacatek… Zadny problem s nicim a koncert vyprodan.
No ja to dokoukala a nestacila jsem valit bulvy @_@
@jaaaaaana Mozna bych to zvladla bez zvuku a sledovat jen ty menici se obliceje. ![]()
@jaaaaaana píše:
No ja to dokoukala a nestacila jsem valit bulvy @_@
jsem na 22.minutě a zírám s otevřenou hubou
proč tenhle pořad vůbec byl? ![]()
@terinka4444 Tipuju ze proto, aby lidem ukazala, jak je v pohode. Nebo to byl zamer v jeji hlave.
Jak mluvíte o těch prášcích, tak jsem zaslechla, že ani nevěděl, co všechno bere. ![]()
Mně to přijde jako holej nesmysl, ten věděl moc dobře, co bere. A jestli si to brala, jak chtěla, o tom se můžeme akorát dohadovat. ![]()
@St. Estephe píše:
@terinka4444 Tipuju ze proto, aby lidem ukazala, jak je v pohode. Nebo to byl zamer v jeji hlave.
strašný, ani ti mi jí není líto, myslím v tom pořadu, vzteklý mimoň
strašný
@terinka4444 píše:
jsem na 22.minutě a zírám s otevřenou hubouproč tenhle pořad vůbec byl?
Chtěli jí pomoct ze dna, aby zase rozběhla svoji kariéru. Ale účinek byl trošku jiný.
Když tenkrát Pětka běžela, v sobotu jsem se na to dívala, pak při problémech s penězi týhle TV se to často dokolečka opakovalo.
Něco jsem viděla i víckrát.
@terinka4444 píše:
jsem na 22.minutě a zírám s otevřenou hubouproč tenhle pořad vůbec byl?
Měl to být její velký come back. A tv pětka na ní vsadila(zaplatili vysílání, trenéra, liposukce atd.), že vše po pár měsících završí koncertem v Lucerně. Povedlo by se, na začátku byla „normální“,střízlivá, fakt docela zářila(oproti minulosti).Slušelo jí to, cvičila, zpívala, spolupracoval s ní znovu Felix Slováček a další. Hodně lidí jí podpořilo…
No a pak jednou, asi v půlce té show přišla „nadraná“ bůh ví čím, blekotala atd. V příštím díle se strhla mela s telefonáty co to mělo znamenat.Ona vše popřela, tvrdila, že neměla svůj den a že byla normální…A pak už se to vezlo, byla naštvaná, že se jí lidi na to ptají, šla do opozice proti moderátorovi, příště už s ní přišel Rychtář coby manažer a mluvil za ní…Ona nebyla schopná
Prostě recidiva v přímém přenosu…Nakonec se začali hádat IB, Rychtář X tv pětka. Oni tvrdili, že prý televize pětka chce koncert zrušit, televize zase tvrdila, že IB nechodí na plánované schůzky a nakonec nepřišla ani na živé vysílání a koncert odpískala(s tím, že je to chyba televize).Místo koncertu pak byl jen sestřih dílů (mělo to být na Vánoce) a tv pětka zkrachovala.
@ulice Dobře, pochopím, že jí ty telefonáty v živém vysílání musely dat hodně zabrat, ale proc nakonec zrušila ten koncert? Vždyť to bylo jedine co chtěla, zpívat pro své zbývající fanoušky a obzvláště v Lucerně…
@terinka4444 to byljen porad pro penize pro nic jineho, uvrtal ji do toho, nechala bych to uz spát…
@Senayle píše:
@ulice Dobře, pochopím, že jí ty telefonáty v živém vysílání musely dat hodně zabrat, ale proc nakonec zrušila ten koncert? Vždyť to bylo jedine co chtěla, zpívat pro své zbývající fanoušky a obzvláště v Lucerně…
Rychtovi došlo, že to nedá, takže to nechal odpískat.
Musím k tomu Novotnému, je sice brutálně upřímný a má pravdu.
Ale vysvětlovat či ospravedlňovat se slovy: když to lidé chtějí, tak jim to dáme, je pro mě ubohé.
Někdo chce i pedofilní videa, tak to budu dělat, protože je po tom poptávka a budou mi platit??
On se sice pohybuje v mezích zákona, ale je i na něm samotném vidět, jak ho to tráví zevnitř, takhle nevypadá spokojený člověk.
Rychtář je bl. bec a kre. én, ale to, jak velký podíl je mu přisuzovaný se mi zdá až přehnané. I jestli ten dopis našel čtyři dny před a nic neudělal - on člověk časem asi otupí. Když už slyší a vidí stokrát člověka sahat po lécích, alkoholu, stokrát vyhrožovat sebevraždou, už to nebere tak fatálně jako u někoho, kdo by se takhle choval najednou.
@boball Co odpískal? Nějak to už nesleduju. Přijde mi, že není žádné nové info