Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cosmos píše:
Je pravda, že na svatbě s Pomejem vypadala jako princezna. Na svatbě s Rychtářem už značně hůř.
Souhlasím, s Pomejem vypadala opravdu krásně ![]()
Byla jsem v práci a když s tou zprávou kolegyně přišla, neudivilo mně to a ani mně to nezasáhlo. Už dlouho jsem nevěřila, že se IB z těch s. aček vyhrabe. O IB mi vyprávěl asi tak před 25 lety tehdejší přítel mé kamarádky. Jeho sestra se s IB tehdy kamarádila. Moc mi jeho vyprávění k té princezně nešlo, nepomlouval, mluvil o ní spíš obecně. Mnohokrát jsem si na jeho slova později vzpomněla. Její úpadek začal v době kdy ji „unesl“ ten Tříska, pak ten vztah s Podhorským… Když pak chodila s tím veterinářem, věřila jsem, že se srovná. Nijak jsem ji nesledovala, ale když na mně vykoukl na netu nějaký článek, neodolala jsem. Měla jsem ji za blbku a alkoholičku a už to tak zůstane.
@jaaaaaana píše:
A Rychtar pusobil ne jako inhibitor, ale jako urychlovac…
Líbí se mi teorie (od Nohavici tuším?) alkoholového kopce. Lezeš, lezeš, lezeš, nevíš, jak vysoko, jak dlouho, jak daleko, ale najednou jsi na vrcholu a následuje prudký pád. Je to tak pokaždé, ti lidé vypadají roky stejně a pak najednou rychlý sešup dolů.
Ano, kdyby měla vedle sebe milujícího rozumného člověka (pokud by o něj stála), možná to mohlo být jiné, anebo tak ne.
@bimbama píše:
Tak se prý snad našla závěť a dům bude Artura.
Nevím, já jsem se dočetla, že 11.4. byl nařízen exekuční prodej.
@elpiska píše:
Nevím, já jsem se dočetla, že 11.4. byl nařízen exekuční prodej.
Prý je ještě 1.400 000 Kč hypotéka, ale prý by měl být nakonec jeho. Tak Šteidl to může doplatit.
@bimbama Aha. Ale to bude asi muset zaplatit i dluhy u VZP a případné další dluhy. Je otázka, jestli jim to bude stát za to.
@St. Estephe tak o tom Martuccim, co pises ani nevim, ale je fakt, ze byla proste mimo. Tv 5 jsem objevila az vcera a docela me z toho mrazi. Jake byly rozdily v jejim vystupovani, od docela normalni, ne moc chytre IB po docela vysmazenou a neprijemnou.
@Virginia jj to je Nohavica. Potrebovala pevnou ruku…za to stala naposledy Pomejemu, pak uz to byli partneri, kteri ji nejakym zpusobem vyuzivali, Rychtar k tomu podle mne obcas pridal i facku.
@elpiskana tohi Trisku si pamatuju. Nejdriv jsem myslela, ze je to vtip, ze nikdo nemuze byt tak blbej. Ale onaasi proste nebyla nejchytrejsi a stavala se tak snadnym tercem. Pak do toho zacala kalit a nenasel se dalsi Lada Staidl, kterej by ji dokazal ukocirovat.
@kometa32 to mela, to asi mysli koncert ted na jare. Ta Lucerna byl tusim dva tri roky zpet.
Arturovi to neštěstí oznámili v ředitelně, Štaidlovi to řekla sestřička, když seděl v křesle u zubaře.
@bimbama píše:
Prý je ještě 1.400 000 Kč hypotéka, ale prý by měl být nakonec jeho. Tak Šteidl to může doplatit.
Nemyslím si, že by ten barák Artur chtěl, nejspíš na něj nebude mít úplně dobré vzpomínky být jím, nechala bych ho prodat ![]()
@madeto píše:
Nemyslím si, že by ten barák Artur chtěl, nejspíš na něj nebude mít úplně dobré vzpomínky být jím, nechala bych ho prodat
Tak jasně, ale je důležitý, aby ho získal on a ne ten blbeček. I když by zaplatili dluh, tak cena domu bude určitě o dost vyšší a při prodeji se to vrátí. Akorát s jeho minulostí by mohli mít případní kupci problém.
Příspěvek upraven 02.05.14 v 10:00