Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jaaaaaana píše:
@Mysis rekla bych, ze tykaji.ale klidne ji muzu vykat.
Naka cita asi
ja ji budu taky vykat kdyz chce no
…ale tykani neni na miste tak bysme si vsichni meli vykat ![]()
@WERISKA píše:
Dobrý den, paní/slečno, chtěla jsem vám napsat…![]()
![]()
@Virginia píše:
A nemyslíte, že s Rychtářem vypadala hůř prostě kvůli tomu, že člověk tímto způsobem života nutně pomalu degeneruje a horší se? Jak vypadala, když s ním začala? Taky blbě.
Pomeje měl kontakty, peníze od kamaráda, dodával jí disciplínu, hodně jí pomohl. Když odjel, tak se nemohl starat 24h denně a IB to neunesla. Vadilo mi, že ho pomluvila, že jí ukradl vybavení bytu.
Rychtář žil dlouho v manželství, Pomeje je vzorný tatka, Štaidl je v dlouholetém svazku atd…Jen s IB z toho byl vždycky průšvih, skandál a každý z těch mužů z toho vyšli s obviněním na krku (násilí, zloděj, gay, vrah?).
@Mysis píše:
M. lis tu se slovy :,, dum dube tvuj a penize taky, tvoje mama? Tohle se neda povazovat za zavet. Musi tam byt jeji jmeno
V rádiu říkali, že podle závěti. To co držel byl dopis na rozloučenou - ne závěť.
@bimbama píše:
V rádiu říkali, že podle závěti. To co držel byl dopis na rozloučenou - ne závěť.
Jo tak ![]()
Chudák Artur, toho je mi nejvíc líto. Snad bude mít u otce dostatečnou oporu. ![]()
@patricie2014 píše:
Tak jste asi nepochopila, co jsem tím myslela. A tykak mi nemusíte. Není to na místě.
přes 300 příspěvků a nevšimla sis že si tu tykáme? ![]()
@katren myslim,ze u otce uz dkouholetou podporu ma… iveta byla velice spatna matka, vzdyt ji ho nakonec odebrali… buhvi, co musel chudak prozivat, kdyz s ni vyrustal, osttne to asi souviselo s tim, jak vypadal… ale je mi ho samo lito
@kubykula píše:
přes 300 příspěvků a nevšimla sis že si tu tykáme?
Ne asi citlivka nebo se snazi ze sebe udelat vyjimku…JA jsem ta ktere VY budete vykat jasny? ![]()
@pazitka
Souhlasím. Myslím, že je citlivý, přece jenom byla to jeho máma…
K ni se vyjadřovat nechci, ať odpočívá v pokoji.
Rychtář teď ukazuje svou pravou tvář…je mi z něj ![]()
A kdo ví, co ještě Rychtář předvede. Bez tak hraje jen divadlo ![]()
Z pohřbu chce udělat show
Ještě se asi budeme divit ![]()
@Mysis rekla bych, ze tykaji.ale klidne ji muzu vykat.