Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Myslím si, kromě vrozených dispozic k závislostem a psychické lability, které to pomohly odstartovat, že ona nikdy nepřevzala odpovědnost za sebe a za svůj život.
Všechno měla od mládí na zlatém podnose, neustále za sebou nějaké patrony, kteří princeznu nosili (edit) na rukou, aby mohla zpívat. Stala se z ní rozmazlená lady, která neustále přehazovala problémy na někoho jiného. Štaidl ji držel v lati, a byl taky poslední. Ale proč by měl kdokoli přejímat odpovědnost za její život, pokud ona sama o ni nestála? Chtěla, či pracovala snad někdy na nějakém vztahu tak, aby mohla žít „normálně“? Těžko.
Příspěvek upraven 02.05.14 v 10:14
@Virginia píše:
Myslím si, kromě vrozených dispozic k závislostem a psychické lability, které to pomohly odstartovat, že ona nikdy nepřevzala odpovědnost za sebe a za svůj život.
Všechno měla od mládí na zlatém podnose, neustále za sebou nějaké patrony, kteří princeznu nosily na rukou, aby mohla zpívat. Stala se z ní rozmazlená lady, která neustále přehazovala problémy na někoho jiného. Štaidl ji držel v lati, a byl taky poslední. Ale proč by měl kdokoli přejímat odpovědnost za její život, pokud ona sama o ni nestála? Chtěla, či pracovala snad někdy na nějakém vztahu tak, aby mohla žít „normálně“? Těžko.
S tím naprosto souhlasím.
@St. Estephe píše:
Hele, co jste delaly(i) v utery mezi 11:00 a polednem?
Byla jsem v pneuservisu přezouvat na letní.
Ani když umřel M. Jackson, tak tu nebylo napsaných tolik stránek ![]()
ACH bože. Koupím časopis I. B. Zapnu notebook, I. B. Zapnu telku, I. B. Je všude. ALE nenecháte to uležet. VŠIchni se do toho se.ou. A NIC stoho. Tak už toho nechte, a nechte jí spát.
@patricie2014 píše:
ACH bože. Koupím časopis I. B. Zapnu notebook, I. B. Zapnu telku, I. B. Je všude. ALE nenecháte to uležet. VŠIchni se do toho se.ou. A NIC stoho. Tak už toho nechte, a nechte jí spát.
Tak zacni u sebe a neotvirej diskuzi s nazvem Iveta Bartosova.
@jaaaaaana píše:
Tak zacni u sebe a neotvirej diskuzi s nazvem Iveta Bartosova.
Tak jste asi nepochopila, co jsem tím myslela. A tykak mi nemusíte. Není to na místě.
@Virginia píše:
Všechno měla od mládí na zlatém podnose, neustále za sebou nějaké patrony, kteří princeznu nosili (edit) na rukou, aby mohla zpívat. Stala se z ní rozmazlená lady, která neustále přehazovala problémy na někoho jiného. Štaidl ji držel v lati, a byl taky poslední. Ale proč by měl kdokoli přejímat odpovědnost za její život, pokud ona sama o ni nestála? Chtěla, či pracovala snad někdy na nějakém vztahu tak, aby mohla žít „normálně“? Těžko.
…přesně
@brumdinka píše: @crazyidea všechny ty odstavce sedí - http://www.reflex.cz/…ezabili.html - včetně toho posledního: Je to příběh, jenž byl vlastně opravdu strhující. Psal ho život. A Iveta. Rovina brutální pravdy se v něm mísí s mnohonásobným kýčem a pokrytectvím. A smrtí to bohužel ještě neskončilo. Ještě přijde život po životě. A to se teprve máme na co těšit. Ale je to jako vždy. Kdo nechce, ten nemusí žít tímto příběhem.
@crazyidea píše:
Docela by me zajimalo, co autor mysli tim zivotem pozivote. Asi nic v duchovni rovine…takze asi klasiku, Pepek se bude snazit zpenzit vsechno, co pujde, od vzpominek po nedopalky doutniku, vyjde ji the Best of, nejaky archivni porady, a dal?
víš tím životem po životě bylo spíš myšleno to, že ted´se budou neustále šířit různé spekulace v novinách, v televizi..Nova místo zpráv neustále jede IB
všichni jsou najednou děsně chytrý a všichni ví, jak to všechno bylo a nebylo
…tahá se do toho i dávná minulost ohledně Petra Sepešiho atd…a to vše včetně této diskuze
…co se týká IB a at´se to někomu líbí nebo ne, byla to její volba! a ostatní by ji měli respektovat… je naprosto mylné to házet na někoho jiného, to co jí k tomu vedlo a jak byla či nebyla nemocná je již uplně jiná věc…
aneb každý si neseme ten svůj kříž a je jen na nás jak s tím vším naložíme…někdo tu zmiňoval myšlenku karmy, ale myšlenka karmy v prvé řadě znamená metafyzickou definici „příčiny a následku“ jinými slovy to znamená, že sami si vytváříme vlastní život, to znamená že sami jsme bezvýhradně odpovědni za vše co se v našem životě přihodí! a jestliže se zdá, že se věci stávají nám, je to proto, že jsme se rozhodli, aby byli naše životy takové! at´sme se rozhodli vědomě či podvědomě (podvědomě je to častější)
karma znamená, že za
1.) strůjcem svého života jste vy sami a že tomu tak bude i nadále…
2.) uvědomte si, že máte vždy možnost volby a můžete se rozhodnout změnit svůj život k lepšímu…
„Ale je to jako vždy. Kdo nechce, ten nemusí žít tímto příběhem.“
já nechci, taky proto jsem z této diskuze již dávno odešla a píšu sem jen v reakci, že se mi zobrazilo upozornění…
takže místo všech těch diskuzí, komentářů… pořadů a já nevím čeho by měla IB mít soukromý pohřeb a hlavně už by měl být klid pro všechny…
Příspěvek upraven 02.05.14 v 11:36
@patricie2014 píše:
Tak hlavně neotvírej žádnou konzervu. ![]()
@bimbama píše:
Tak se prý snad našla závěť a dům bude Artura.
M. lis tu se slovy :,, dum dube tvuj a penize taky, tvoje mama? Tohle se neda povazovat za zavet. Musi tam byt jeji jmeno
@2012Mex píše:
Koncert iveta zrusila, protoze se prodaly jen dva listky![]()
My se bavili o jiném koncertu, ne o tom posledním ![]()
@patricie2014 píše:
Tak jste asi nepochopila, co jsem tím myslela. A tykak mi nemusíte. Není to na místě.
Ale tady se normálně tyká všem NEVŠIMLA JSTE SI TOHO ![]()
@patricie2014 píše:
Zavolej do tv a vynadej jim vlastne vsem
uvidime jak dopadnes
rekla bych dost blede ![]()
@madeto píše:
Ale tady se normálně tyká všem NEVŠIMLA JSTE SI TOHO
Asi se urazilab:D boze…si tady tykaji vsichni ne?
Boze…proc sem lezou lidi kterim vadi IB…stekaji na to ze je to vsude a stejne to musi tady komentovat? Jezisi…a omlouvam se vsem kterym jsem tykala…prominte jestli se vas to dotklo…boze to sou zjevy nekdy tady omg ![]()