Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
3.5.14 16:36

@Mysis Tvoje verze neni vubec spatna, tak nejak si to predstavuji taky, ze ji schvalne prasky schovaval a rozdaval jen podle jeho potreby-budes hodna ivetko dostanes, nebudes budes ztrpet jako pes-uplne to vidim.. :cert: A kazdy vi, kdyz je zavislost ze ty lidi udelaji ciokoliv, navic ten tlak a ty hadky a ta bolest plus abstak udelaji hrozny zmatek..Chapu jak to myslis, muze to tak byt :think:
Jen co mi tam nesedi je ten datum porad-ja bych to jako kdybych to mela takto naplanovane, vubec nedopisovala vzdyt tim na sebe upozornil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.5.14 16:38

Tak jsem na vás narazila, že tu řešíte dopis..Myslíte, že se dá prokázat, kdy byl dopis napsán? On sice tvrdí, že ho našel dřív, ale klidně ho mohl najít přeci ten den a tu story o 25. si vymyslet..Proste nevěděl, jak by zdůvodnil připsání data v den smrti a tak si vymyslel báchorku o tom, jak ho našel dřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 16:40
@nela2 píše:
Tak jsem na vás narazila, že tu řešíte dopis..Myslíte, že se dá prokázat, kdy byl dopis napsán? On sice tvrdí, že ho našel dřív, ale klidně ho mohl najít přeci ten den a tu story o 25. si vymyslet..Proste nevěděl, jak by zdůvodnil připsání data v den smrti a tak si vymyslel báchorku o tom, jak ho našel dřív :nevim:

Pokud ho našel před smrtí, je to pro něho přitěžující okolnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65040
3.5.14 16:40

@Tom-Jerry Že by byl nakonec pohřeb opravdu jen soukromý? Myslím, že přeci jen cítí, že stojí veřejnost dost proti němu, i všichni v jejích kruzích. Pokud na tom chce potom dál rejžovat, musí si udržet veřejnost na své straně, aby mohl hrát zdrceného vdovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 16:41
@pomenkova píše:
@Mysis Tvoje verze neni vubec spatna, tak nejak si to predstavuji taky, ze ji schvalne prasky schovavalNebozdaval jen podle jeho potreby-budes hodna ivetko dostanes, nebudes budes ztrpet jako pes-uplne to vidim.. :cert: A kazdy vi, kdyz je zavislost ze ty lidi udelaji ciokoliv, navic ten tlak a ty hadky a ta bolest plus abstak udelaji hrozny zmatek..Chapu jak to myslis, muze to tak byt :think:
Jen co mi tam nesedi je ten datum porad-ja bych to jako kdybych to mela takto naplanovane, vubec nedopisovala vzdyt tim na sebe upozornil :think:

Ve zmatku. Muze rict neco jako :,, ten dopis jsem si schoval a napsal na nej datum ten den kdy jsem ho nasel,, nikdo prece nemuze vedet jestli to dopsal ten den nebo az. Nebo,, schoval sem si ten vzkaz proto a dopsal datum abych ukazal ze ja s tim nemam nic spolecneho rano probehlo nkrmalne a ona se preci zabila az o par dni dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
3.5.14 16:41
@Tom-Jerry píše:
http://www.super.cz/…m-tydne.html

Je naprd, že nenapsala sama kde by chtěla jednou být pohřbena. Já osobně bych na hřbitově kde jsou mí příbuzní pohřbena být nechtěla, ale tady kde bydlím. Pokud se mi to podaří, přenesu si sem i mé prarodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 16:42
@vokishka píše:
@Tom-Jerry Že by byl nakonec pohřeb opravdu jen soukromý? Myslím, že přeci jen cítí, že stojí veřejnost dost proti němu, i všichni v jejích kruzích. Pokud na tom chce potom dál rejžovat, musí si udržet veřejnost na své straně, aby mohl hrát zdrceného vdovce.

Jenže v tomto případě to pro něj nebude takový vejvar.On si za tím půjde hlava nehlava. V případě Ivety spíše už jen nehlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
3.5.14 16:42

@vokishka já si myslím, že i kdyby to hrál sebelíp, že mu to už nikdo věřit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 16:48

No a nebo…nasel dopis dopsal datum a tim Ivetu vydiral ze ukaze mediim co je za cvoka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65040
3.5.14 16:49

@Tom-Jerry To víme my a každý normální člověk si na něj udělal patřičný názor. Ale on mi připadá, že žije v nějakém svém snovém světě, kde on je ten nej, jediný vyvolený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
3.5.14 16:55

@vokishka mě tím chováním co předvádí a ne jen teď, ale už i hodně dřív co předváděl připadá, že patří do léčebny, on to nemá v hlavě úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 16:57

@Mysis Tak to se mi zda pravdepodobnejsi, ze ji vydiral, vedel ze se lecit nechce byl si vedom vsech jejich slabin, on ji vyborne nastudoval. Hajzl.

Mohlo to i tak byt ze to skutecne nejdriv napsala jen jako demonstraci na ty prasky, ze ji je mozna nedal-a on ji pak uz jen dorazil-psychicky..
Protoze je mi divny ze by ji nenasli ani ze dne predtim nejake prasky v krvi, to znamena ze ji nechal trpet bez leku a je to jak si psala :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65040
3.5.14 17:01

On ten dopis klidně mohl být starý třeba rok, to už teď nikdo nepozná. A třeba toho 25. měla nějakou krizi, nechal jí tam třeba ty prášky, myslel si, že se zabije už ten den a ona nic. Mohlo to být jakkoliv a on pravdu nikdy neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
3.5.14 17:01

Na fb ted je video, ktere mi nejde po sdileni prehrat. pojednava o natoceni celé sražky ivety s vlakem z bezpecnostnich kamer. narazila jste nektera na to video? protoze i kdyz mi to prehrat nejde vidim tam oranžovou lokomotivu a ta co byla zastavena a ukazovana pri nehode vten den byla modra, ne? a stalo se to né u prejezdu ale v prostoru :think: ted jsem na tuhle diskuzi narazila a nemam sanci vse docitat.pod tim videem jsou i komentare, typu jak se chudinka rozplacla, ze to jde prehrat to video, aj. Jo a tohle je muj1 prispevek vtehle diskuzi, tak se mi nesmej te, nevim co tu kdo napsal. ivetu jsem mela rada, pisnicky, tak normalne, ale tohle co se stalo uz je velka sada:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 17:04

@vokishka da se ale poznat kdo to psal, mam dojem ze i stari toho rukopisu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí