Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@brisco Ja po ni nic nechci, ale byl tam snad i ten bratr ne??nebo jako myslis ze v 70 sati letech nedokazes nekomu nejak domluvit, memu tatovi je 72 presto dokaze svuj nazor rict pekne od plic.
@Petullka82 Pachatel se vraci na misto cinu, asi potrebuje opet nejakou obet..
@jannina1 píše:
Ja to taky cetla, jenze Iveta sebevrazdou vyhrozovala zrejme dost casto…V minulosti se ctela zabit x krat…Psala to i Golda a ja si pamatuji na afery, ktere mela daleko pred Rychtou. Takze to neni tak, ze by uspesnou a veselou zpevacku znicil Rychtar..I kdyz svuj podil na tom ma taky.Mel zvazit, koho si bere a jestli na to bude stacit.
Jinak Iveta obvinila i Martuciho, ze ji nekrmil a neposkytl pomoc.Kdyz byla s nim, take skoncila v nemocnici po kolapsu…byla velmi slozita osobnost.
to já vím, já jí nehájím, ale on mohl něco udělat, mohl jí zavřít na léčení
@gabki píše:
@maminka189 To je to video, o kterem jsem psala na str.189_190,uz nevim…nechce se mi vracet. nejde mi to po ssileni prehrat, ale nebude to pravdive video asi…masina byla modra, ktera jela na IB.
to video je tady
http://video.idnes.cz/?…
@maminka189 Nevadí. Není o co asi stát-a už tu kdosi psal že prý to není ten vlak. ![]()
@kubykula píše:
to video je tady
http://video.idnes.cz/?…
Tak to není ona.
@terinka4444 píše:
to já vím, já jí nehájím, ale on mohl něco udělat, mohl jí zavřít na léčení
Kdyz nechce ona tak nemuze. Bohuzel. To by by musela byt nesvepravna aby ji mohl zavrit na leceni. Mohl se snazit ji tam dovezt ale pokud by tam nechtela byt nemohl by ji nikdo nutit bohuzel
@Mysis píše:
Kdyz nechce ona tak nemuze. Bohuzel. To by by musela byt nesvepravna aby ji mohl zavrit na leceni. Mohl se snazit ji tam dovezt ale pokud by tam nechtela byt nemohl by ji nikdo nutit bohuzel
ale kdyby ukázal dopis, tak by soud navrhl léčbu i přes její nesouhlas, dle JUDr. Černého.
@maminka189 to je v pohode, ja jsem tady v diskuzi taky hodne pozadu, jen tak vzdycky pri chvi
Ce mrknu
@Mysis neni pravda. Vzhledem k evidentnimu speni k sebevrazde by ji ze soudniho narizeni odjali moznost reversu a zavreli ji do lecebny natvrdo. Alespon takhle jsem to cetla ![]()
Asi to už tady bylo-ona v sobě podle výsledků neměla žádný alkohol ani žádné léky
.
@hartiepa píštaky@Mysis neni pravda. Vzhledem k evidentnimu speni k sebevrazde by ji ze soudniho narizeni odjali moznost reversu a zavreli ji do lecebny natvrdo. Alespon takhle jsem to cetla
Aha tak to jo…ja jen ze taky ze mezi ne taky patrim ac nereda a taky m pustli na revrz a to me tam strkala teta
ale jinak nevim jak to je
@Mysis píše:
Aha tak to jo…ja jen ze taky ze mezi ne taky patrim ac nereda a taky m pustli na revrz a to me tam strkala tetaale jinak nevim jak to je
Nevim jak je to se soudem ovsem