Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1211
3.5.14 20:37

@Petullka82 hnulo se v něm svědomí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 20:37

@brisco Ja po ni nic nechci, ale byl tam snad i ten bratr ne??nebo jako myslis ze v 70 sati letech nedokazes nekomu nejak domluvit, memu tatovi je 72 presto dokaze svuj nazor rict pekne od plic.
@Petullka82 Pachatel se vraci na misto cinu, asi potrebuje opet nejakou obet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
3.5.14 20:39

@maminka189 Nejde spustit ani po přihlášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.14 20:40
@jannina1 píše:
Ja to taky cetla, jenze Iveta sebevrazdou vyhrozovala zrejme dost casto…V minulosti se ctela zabit x krat…Psala to i Golda a ja si pamatuji na afery, ktere mela daleko pred Rychtou. Takze to neni tak, ze by uspesnou a veselou zpevacku znicil Rychtar..I kdyz svuj podil na tom ma taky.Mel zvazit, koho si bere a jestli na to bude stacit.
Jinak Iveta obvinila i Martuciho, ze ji nekrmil a neposkytl pomoc.Kdyz byla s nim, take skoncila v nemocnici po kolapsu…byla velmi slozita osobnost.

to já vím, já jí nehájím, ale on mohl něco udělat, mohl jí zavřít na léčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
3.5.14 20:42

@Marka76 Aha tak to se omlouvám :oops: @gabki aha já tu nebyla-nečetla jsem to :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 20:43
@gabki píše:
@maminka189 To je to video, o kterem jsem psala na str.189_190,uz nevim…nechce se mi vracet. nejde mi to po ssileni prehrat, ale nebude to pravdive video asi…masina byla modra, ktera jela na IB.

to video je tady
http://video.idnes.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
3.5.14 20:43

@maminka189 Nevadí. Není o co asi stát-a už tu kdosi psal že prý to není ten vlak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
3.5.14 20:45
@kubykula píše:
to video je tady
http://video.idnes.cz/?…

Tak to není ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 20:46
@terinka4444 píše:
to já vím, já jí nehájím, ale on mohl něco udělat, mohl jí zavřít na léčení

Kdyz nechce ona tak nemuze. Bohuzel. To by by musela byt nesvepravna aby ji mohl zavrit na leceni. Mohl se snazit ji tam dovezt ale pokud by tam nechtela byt nemohl by ji nikdo nutit bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 20:49
@Mysis píše:
Kdyz nechce ona tak nemuze. Bohuzel. To by by musela byt nesvepravna aby ji mohl zavrit na leceni. Mohl se snazit ji tam dovezt ale pokud by tam nechtela byt nemohl by ji nikdo nutit bohuzel

ale kdyby ukázal dopis, tak by soud navrhl léčbu i přes její nesouhlas, dle JUDr. Černého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
3.5.14 20:51

@maminka189 to je v pohode, ja jsem tady v diskuzi taky hodne pozadu, jen tak vzdycky pri chvi
Ce mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
3.5.14 20:54

@Mysis neni pravda. Vzhledem k evidentnimu speni k sebevrazde by ji ze soudniho narizeni odjali moznost reversu a zavreli ji do lecebny natvrdo. Alespon takhle jsem to cetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
3.5.14 20:55

Asi to už tady bylo-ona v sobě podle výsledků neměla žádný alkohol ani žádné léky :?: :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 20:57
@hartiepa píštaky@Mysis neni pravda. Vzhledem k evidentnimu speni k sebevrazde by ji ze soudniho narizeni odjali moznost reversu a zavreli ji do lecebny natvrdo. Alespon takhle jsem to cetla :nevim:

Aha tak to jo…ja jen ze taky ze mezi ne taky patrim ac nereda a taky m pustli na revrz a to me tam strkala teta :nevim: ale jinak nevim jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 20:58
@Mysis píše:
Aha tak to jo…ja jen ze taky ze mezi ne taky patrim ac nereda a taky m pustli na revrz a to me tam strkala teta :nevim: ale jinak nevim jak to je

Nevim jak je to se soudem ovsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky