Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@želvička28 No ano to jsme tady taky uz psaly.Ten Rychtar je dobytek.
@elpiska píše:
No nevím. V našem městě paní vyskočila z okna a cestou polámala větve stromu. Město pak žádalo po pozůstalých odškodnění.
Ty blaho a kdyz skocim do rybnika budou zadat ho vypustit a vycistit ne??To aby uz clovek zvazoval i jak se zabit, aby rodine nezustal nic dluzen
Asi proto si to kazdy preci jemnom rozmysli ![]()
@pomenkova Poslala jsem ti pozvánku do skupiny ![]()
Snažím se to zvládnout…Snad se brzo najde lék a nepřežiju jí…
@maminka189 Jo fajn a kde ta pozvanka je, to prijde do SZ??jezisi ani nemluv ze je to tak vazny, ze by jsi ji porezila, to je nejhorsi nocni mura vsech maminek
Cetla Sem si o te cysticke fibroze ted a je tam napsano, ze je to neustala infekce plic atd..sileny ![]()
@pomenkova píše:
Ty blaho a kdyz skocim do rybnika budou zadat ho vypustit a vycistit ne??To aby uz clovek zvazoval i jak se zabit, aby rodine nezustal nic dluzen![]()
Asi proto si to kazdy preci jemnom rozmysli
@pomenkova když při skoku nezabiješ ryby, vypouštět by se nemuselo ![]()
@pomenkova píše:
@želvička28 No ano to jsme tady taky uz psaly.Ten Rychtar je dobytek.
Tak teď jsi urazila dobytek… Je to hnus. Bohužel je to asi tak, že xxx je úplně jedno, co si o něm myslí ostatní, dle mého razí heslo: I „špatná“ reklama je reklama, hlavně, že se o něm mluví. To je člověk, který nikdy nebude zpytovat své svědomí, nikdy nepřizná svou chybu - dokázal milovat maximálně jen sám sebe a na vše si nejde omluvu a obhajobu. V tomto životě určitě nebude dostatečně potrestán, neb si všechny své činy minimálně sám u sebe obhájí…
@kubykula
Bylo by lepší předem zkontrolovat, zda tam nějaká mrtvá ryba není. Aby to pak nehodili na tebe ![]()
@kubykula píše:
@pomenkova když při skoku nezabiješ ryby, vypouštět by se nemuselo
No pri mem stesti by jsem je zabila urcite vsechny ![]()
@maminka189 sama jsem byla zvědavá na tu skupinu, ale nechce se mi oxidovat někde, kde bych byla navíc. Tvé dcerce přeji hodně štěstí a dobrou lékařskou péči. Tu Tvou má jistě úžasnou. ![]()
A zpět k tématu
Stejně by mě zajímalo, jestli by se to nedalo nějak ošetřit tím pojištěním. Jako že by se dráhy (město, dopravní podniky…) Pojistili na škodu způsobenou třetí stranou. To fakt nic takového neexistuje?
Hele holky me nednou v Plzni malem spadla televize na hlavu. Zajimalo by me zda ten dotycny co ji vyhodil z okna by po me chtel jeste nahradu kdyby mi spadla na hlavu ze se nerozbila o chodnik. Ze by to nemelo takovy efekt jako kdyby se rozbila o chodnik
![]()
@elpiska píše:
No nevím. V našem městě paní vyskočila z okna a cestou polámala větve stromu. Město pak žádalo po pozůstalých odškodnění.
@trpaslinka píše:
@marejzova sama jsem byla zvědavá na tu skupinu, ale nechce se mi oxidovat někde, kde bych byla navíc. Tvé dcerce přeji hodně štěstí a dobrou lékařskou péči. Tu Tvou má jistě úžasnou.A zpět k tématu
Stejně by mě zajímalo, jestli by se to nedalo nějak ošetřit tím pojištěním. Jako že by se dráhy (město, dopravní podniky…) Pojistili na škodu způsobenou třetí stranou. To fakt nic takového neexistuje?
Asi ne jak vjdis…z nekoho musi rejzovat navic mdyz ja zpusobim nekde skodu budu to muset taky zaplatit snad ne? ![]()
@trpaslinka Klidně si se mohla přidat a na víc by si tam nebyla. Jinak moc děkujeme
Lékařskou péči má dobrou a pokud mám dojem že jí něco chybí nebo má být něco jinak tak se ozvu
Proto mě vždy mají v nemocnici tak rádi
Léků bere hafo, ale zatím nic co by jí život zachránilo ![]()
K tématu:Mě by zajímalo jak by se v pojišťovně tvářili, kdyby sem tam přišla, že chci spáchat sebevraždu a chci se pojistit, aby rodina nemusela platit následné škody ![]()
@pomenkova píše:
No pri mem stesti by jsem je zabila urcite vsechny