Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mysis píše:
No prave ja si taky myslim…
K akutní hospitalizaci pro ohrožení života by snad mohlo dojít ![]()
@Burj Chalifa píše:
K akutní hospitalizaci pro ohrožení života by snad mohlo dojít
Jo ale na jak dlouho pak uz to za akutni povazovat nebudou a co potom?
@kubykula píše:
Toto jste už hlnemuzly?http://tn.nova.cz/…i-skodu.html
Jo to nsem cetla…ale opravdu tu skodu si nemuzou platit drahy samy ze zrovna ona se rozhodla ppd ten vlak skocit…oni si tu skodu nezpusobili
@Mysis To je hrozný, ale prý to je běžný postup
.Zrovna dneska mi řekl bývalej, že pokud by sem to někdy chtěla ukončit, tak ať nekáču pod vlak aby nemusel platit. Ať raději skočím z okna, že to je levnější
![]()
@Mysis píše:
Jo ale na jak dlouho pak uz to za akutni povazovat nebudou a co potom?
Asi tak. Hlavně by se muselo ověřit, že ten dopis fakt psala ona a podobný obštrukce okolo. To by jako nebylo, že by šla ze dne na den do léčebny. Noviny to malujou moc jednoduše.
@maminka189 píše:
Asi to už tady bylo-ona v sobě podle výsledků neměla žádný alkohol ani žádné léky![]()
.
oni řekli, že prášky ani alkohol nebyl příčinou smrti, ne že je neměla v sobě
Na jednu stranu mě na náhrada škody nepřekvapuje, ale je to opravdu šílené. To ať se dráhy raději pojisti na nějaké náhrady škody způsobené třetí stranou. To nic takového neexistuje?
Sice bych to tedy Rychtářovi přála, ale co třeba Arthur? A nebo celkově nevinní příbuzní sebevrahů.
@kubykula Na just bych skočila pod vlak, aby měl velké výdaje ![]()
@maminka189 píše:
@Mysis To je hrozný, ale prý to je běžný postup.Zrovna dneska mi řekl bývalej, že pokud by sem to někdy chtěla ukončit, tak ať nekáču pod vlak aby nemusel platit. Ať raději skočím z okna, že to je levnější
![]()
![]()
![]()
@maminka189 píše:
@kubykula Na just bych skočila pod vlak, aby měl velké výdaje
Skoč pod letadlo, to se nedoplatí.