Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nebo je mozny, ze ona tech dopisu napsala vice kdykoliv citila nejakou uzkost a on si je nekde sklasdoval a tim ji vydiral, neco jako neudelas to co ti reknu a dam je mediim..Vubec to nemuselo byt aktualni to je pravda..
Navic myslim si, ze ji prasky naopak spis nedal, coz se taky potvrdilo, tim vic dozenes zavisleho do chaosu, nez kdyz mu je das a on se sklidni..
No jak to bylo a nebylo asi nidko presne nerekne, ale teorii by bylo spousty..
kazdopadne nejake prasky na uklidneni se po takovych letech museji snizovat postupne uplne je vynechat udela primo peklo v hlave nemocneho a to on zrejme vedel..Mozna?
Někde jsem četla, že ten dopis našel pod polštářem, zeptal se Ivety co to znamená..že si život sama brát nemůže a ona ho prý prosila ať mu ho dá, že ho roztrhá.
Pokud to byla pravda, jde i tady vidět, že měl nad ní nadvládu, proč jí ho teda nedal ať ho roztrhá, nebo ho nezničil on?
@gabki Někde jsem četla, že to video, co koluje, je snad to, jak vlak málem přejel důchodce v Rájci.
@vokishka píše:
@gabki Někde jsem četla, že to video, co koluje, je snad to, jak vlak málem přejel důchodce v Rájci.
hoďte to sem ![]()
Jůů, co jste tu nakecaly
to řešíte toho blba? už jsem to přestala sledovat, před pár dny už to ztratilo smysl, ta si musela užít…a všechny ženy, co žijí s podobným vzorkem ![]()
@kometa32 o to jsem taky cetla..Presne kdyby ji tak miloval, tak to roztrha a popovida si s ni( nebo ji hned odveze). A ne ze si to schova na co jineho nez na vydirani…
@vokishka píše:
@Burj Chalifa Já neviděla video, jen na FB komentáře o něm.
Nemám FB ![]()
@pomenkova píše:
Nebo je mozny, ze ona tech dopisu napsala vice kdykoliv citila nejakou uzkost a on si je nekde sklasdoval a tim ji vydiral, neco jako neudelas to co ti reknu a dam je mediim..Vubec to nemuselo byt aktualni to je pravda..
Navic myslim si, ze ji prasky naopak spis nedal, coz se taky potvrdilo, tim vic dozenes zavisleho do chaosu, nez kdyz mu je das a on se sklidni..
No jak to bylo a nebylo asi nidko presne nerekne, ale teorii by bylo spousty..
kazdopadne nejake prasky na uklidneni se po takovych letech museji snizovat postupne uplne je vynechat udela primo peklo v hlave nemocneho a to on zrejme vedel..Mozna?
Ano vsak tak jsm to myslela v tom jak nsem psala ten lribeh a v zila se do jeho role ![]()
@kometa32 píše:
Někde jsem četla, že ten dopis našel pod polštářem, zeptal se Ivety co to znamená..že si život sama brát nemůže a ona ho prý prosila ať mu ho dá, že hoztrhá.Pokud to byla pravda, jde i tady vidět, že měl nad ní nadvládu, proč jí ho teda nedal ať ho roztrhá, nebo ho nezničil on?
Ano nasel ho pod polstarem a podle me ji tim vidiral muselo toho byt spousty protoze jeji moznost jak s nim zatocit by byla pred kamery jente on mel v ruce tohle a tak ni diktoval co ma a nema rikat jak se usmivat ci jak ma vypadat. Je to jednkduche. Treba si ho vzala ikdyz nechtela. Pod tlakem a buhvi co ji nasliboval…
To video je určitě s tím důchodcem, je tam vidět kus než to požádá o sdílení a vlak už jede, je to na závorách a ten člověk je mimo koleje, rozhodně není přejetý, jen tak tak uskakuje, zadní noha je u vlaku, zbytek těla bezpečně mimo koleje a mimo vlak a v celku.
@Mysis taky to tak vudim..
-ale kdyz my na tohle prisli ta rychle, otazka je proc tam uz davno z jejich pribuznych nerozkopl dvere a nedal mu na hubu..To nepochopim.Mela tolik lidi kolem, ale nikdo nebyl schoppny ragovat na ty jejei sms-skoda..
@gabki píše:
Na fb ted je video, ktere mi nejde po sdileni prehrat. pojednava o natoceni celé sražky ivety s vlakem z bezpecnostnich kamer. narazila jste nektera na to video? protoze i kdyz mi to prehrat nejde vidim tam oranžovou lokomotivu a ta co byla zastavena a ukazovana pri nehode vten den byla modra, ne? a stalo se to né u prejezdu ale v prostoruted jsem na tuhle diskuzi narazila a nemam sanci vse docitat.pod tim videem jsou i komentare, typu jak se chudinka rozplacla, ze to jde prehrat to video, aj. Jo a tohle je muj1 prispevek vtehle diskuzi, tak se mi nesmej te, nevim co tu kdo napsal. ivetu jsem mela rada, pisnicky, tak normalne, ale tohle co se stalo uz je velka sada:-(
Samozřejmě že video je fake.. Na takové video se může chtít podívat jen pr.se! At už se jedna o IB nebo o někoho jiného…
Na netu je video, jak duchodce (jevi se drobet pod vlivem) navzdory sundanym zavoram prechazi prejezd a za ctvrtou koleji ho smejkne masina. Nicmene pak vstane a jde pryc.