Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova je to už rok a 3 měsíce. Z ničeho nic přestalo bít srdíčko v 38+0 ty.
@St. Estephe Ne ja nepsala o jejim synovi a vztahu k nemu, to jsi pochopila spatne. Ja mysllela s jeho synackem jak to tam maji pekne pod kontrolou..To si netrufam vubce hodnotit jaky mel vztah k tomu Ivetinymu synovi.
Proc by to doplacel, ano nemusi je to jeji, ale zrovna tak si tedy poloz otazku proc je v jejim dome vubec, kdyz mu ani nepatri, ten dum je rozhodne vic cenny nez ty dluhy, ktery bezesporu dopalti Staidl si mylsim.
Jinak co s tyce deprese mam s tim velike zkusenosti v rodine a vim, ze to neni sranda, ale vim take ze za to ten clovek fakt nemuze..Znam jich plno co si takovehle ruzne komedijky odpusti, ano, ale kazdy reaguje jinak. Kazda nemoc je jina a vsak vis jak clovek v depresi dokaze byt paranoidni. Vidi vse cerne, takze media nepridaji ani nahodou..Rekla bych navic, ze slavni tuto nemoc maji tezsi zvladnout. Vsude je probiraji a propiraji, to zase obycejny clovek ma klid, to musis taky uznat.
@trpaslinka Aha ja to pochopila jinak ze tedy trimesicni..Je to hruza
Jak to zvladas ted??A chce smit jeste dite?
![]()
@pomenkova zvladam. Mám doma syna o kterého se musím starat. Ale to sem nepatří. Přesto díky za starost. ![]()
@trpaslinka ja vim, ze mas jeste synka vidim to na metriku, tak dobre je fajn, ze te drzi nad vodou-
![]()
@pomenkova Ja spis narazim na to, jak se kazdy divi, proc k Arturovi nepristupuje vice laskyplnne.
Z pohledu medii (okoli) na tom bude vzdy hur ten, kdo vystupuje jako ten silnejsi (v tomto pripade Rychtar). Protoze to funguje tak, ze leta se v te pozici drzis, branis toho slabsiho (nemocneho), jevis se byt tim pruraznejsim, stabilnejsim, vetsim ranarem, tim kdo si otevre hubu… A pak to jednou neustojis, bouchnes a cele se to poserinka. A razem si na tebe ukazuji prstem. Vzdyt ten druhy je prece takova chudinka a ty ses mel(a) starat, ty za to vsechno muzes. Ale nikdo uz nevi, co jsi cela leta musel(a) poslouchat, prechazet, kolikrat jsi zoufalstvim brecel(a) do polstare.
@Markéta80 píše:
@maminka189 já to cítim když ho chovam tak je prostě strašně hadrovej, vali pro ti němu je pevnáale jinak je pohybově ok, možná cvičení ale s T cvičit si neumim představit, má šílenou sílu
, jsem ráda že sirup maskuju do jogurtu
, když jsem ted doktorce řekla že začal chodit až v 18m tak prý to je ještě ok, má tam pacienty co začli i po 2 roce
můj první syn začal chodit až v 19m…je zdravý, jen mu to prostě trvalo, dle neuroložky nejsme vůbec výjimky
@pomenkova A jako vedlejsi efekt se dostavi i to, ze kdyz pak zacnes brecet pred lidmi, nikdo ti ty slzy neveri. Presne tak to funguje.
Cimz opravdu nechci tvrdit, ze JR je naproste nevinatko. ![]()
@74paja píše:
@St. Estephe Možná to jen chtěl všechno zvládnout sám. Těžko říct. Možná pro něj byla přijatelnější varianta, že se IB zabije a on bude vdovec po Ivetě, než že bude odkopnutý a ohrdnutý mažel…
Dost faktů tomu nasvědčuje, uvidíme…
@St. Estephe Ano ale ty vis, ze on tedy rozhodne netrpel jejim vlivem, kdyz se ani rozvest nechtel.Ona byla ta silnejsi co rekla, nez se nicit navzajem radeji rozvod,.Tady bych rekla, ze byl labilnejsi chvili on, chvilki ona jinak si ten jejich zivot nedokazu predstavit.
On neni obet, on ji ze sebe sam dela tim zybtecnym divadlem..Kdyz si predstavim, ze by mi nekdo odesel, nebudu to resit s kazdym na potkani-ikdyz je fakt, ze kazdy taky reaguje jinak. Presto ho nevidim nevinneho-vzdyt on odejit mohl. Nemusel ji sledovat az do te Italie, co je to tedy za cloveka, ktery chce aby kazdy vedel jak to ma tezky a na druhou stranu ji neposle tedy nekam??Spis by rad poslouchal jak to mel tezke, jak byl chudacek a nejak mu to nevychazi. Protoze kazdy vi, ze s ni byl dobrovolne. Kdezto v rodine kdyz trpi nekdo syn dcera ci pribuzny-depresi-musis nim byt, protoze je to proste tva krev, to je pak uz neco jineho.
Jinak ja nevim kdo tady psal jak by se mel chovat k Arthurovi-tohle me nezajima ani, protoze vim, ze on mel tedy tatu urcite na sve strane a jeho nebral zrejme az tak vazne.Asi ho respektoval jako pritele mozna, jestli se choval ci nechoval laskyplne, to nevim.
@74paja píše:
@St. Estephe Možná to jen chtěl všechno zvládnout sám. Těžko říct. Možná pro něj byla přijatelnější varianta, že se IB zabije a on bude vdovec po Ivetě, než že bude odkopnutý a ohrdnutý mažel…
celkem dobrá úvaha..pro Rychtáře určitě ![]()
@pomenkova Tam u nej vidim spis prave ten urcity narcismus se sklony dat nekomu do drzky. Nejakou touhu vsem ukazat: Ja budu ten, kdo IB zachrani. Jak jsem psala, nejaky vsespasitelsky syndrom. Princezna je moje, tak jen ja se o ni budu starat a vsem ukazu… Jenze pak spolu zacali opravdu zit a najednou zjistil, ze i nemocna princezna je proste porad nemocna. A ze to nebude legrace. Jenze uz najel ma program „ja to zvladnu“. Verila bych, ze puvodne to chtel zvladnout pro ni… Postupne sam pro sebe. ![]()
A znovu jeste napisu, na jednu stranu je JR kritizovan pro to, ze ji porad hlidal a na druhou ted dostal po cuni za to, ze ji neuhlidal. To je presne ten vysinuty tlak na dva protichudne postoje. Nemuzes nekoho nechat volne zit a zaroven ho 24h hlidat.
Včera ukazovali sousedy z Říčan a ptali se jich, zda se těší na návrat Pepíka, no moc nadšení nebyli ![]()
@makovkai No a? Mozna tam delal trochu brajgl, lezl jim pres ploty, chlastal, vyrvaval a tak. ![]()
Me by moje rodne mesto taky nevitalo, to si pis. A to nejsem nikdo, kdo ma tlamajznu denne v bulvaru, akorat tam nekteri jeste veri tomu chudackovi, no.