Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
4.5.14 18:02

@marinka5 Vzdyt to tu holky psaly - pokud jsem dobre pochopila, Petka vznikla skoro pro ni. Aby se skutecne dostala zpet, meli ji organizovat koncert, chvili pry byla zcela OK a pak zase propad. Bud byla teda kvartalni alkoholik nebo maniodepresivni, jinak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
4.5.14 18:08
@marinka5 píše:
nedá mi to, na tohle nereagovat…nějak jsem nepochopila význam tohoto pořadu, který běžel na Pětce. Několikrát jsem to náhodně v TV viděla, ale musela jsem to přepnout. Ivetu jsem měla moc ráda, ale tady byla prostě mimo :,( Nevim, jestli byla psychicky vyčerpaná nebo pod nějakýma lékama či alkoholem, každopádně jsem nepochopila, proč tohle někdo vůbec dával do TV. Zajímalo by mne kdo to vymyslel? Vždyť se tam holka chudák tak akorát zesměšňovala a bulvár měl znovu a znovu o čem psát. Rychtář ten se na tom všem tak akorát přiživoval a na celé tragédii se přiživuje stále. Nechápu co je to za člověka :cert:

Ono je to trochu jinak, už jsem to tu psala, byla jsem zrovna dlouhodobě nemocná, tak jsem to sledovala od začátku do konce.

KOpíruju:
Měl to být její velký come back. A tv pětka na ní vsadila(zaplatili vysílání, trenéra, liposukce atd.), že vše po pár měsících završí koncertem v Lucerně. Povedlo by se, na začátku byla „normální“,stříz­livá, fakt docela zářila(oproti minulosti).Slušelo jí to, cvičila, zpívala, spolupracoval s ní znovu Felix Slováček a další. Hodně lidí jí podpořilo…
No a pak jednou, asi v půlce té show přišla „nadraná“ bůh ví čím, blekotala atd. V příštím díle se strhla mela s telefonáty co to mělo znamenat.Ona vše popřela, tvrdila, že neměla svůj den a že byla normální…A pak už se to vezlo, byla naštvaná, že se jí lidi na to ptají, šla do opozice proti moderátorovi, příště už s ní přišel Rychtář coby manažer a mluvil za ní…Ona nebyla schopná :nevim: Prostě recidiva v přímém přenosu…Nakonec se začali hádat IB, Rychtář X tv pětka. Oni tvrdili, že prý televize pětka chce koncert zrušit, televize zase tvrdila, že IB nechodí na plánované schůzky a nakonec nepřišla ani na živé vysílání a koncert odpískala(s tím, že je to chyba televize).Místo koncertu pak byl jen sestřih dílů (mělo to být na Vánoce) a tv pětka zkrachovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.5.14 18:08

@St. Estephe Omlouvám se, ale nemám čas číst celou diskusi, jen mi prostě tohle nedalo na to nereagovat…s alkoholem v rodině mám bohužel zkušenosti a myslím si, že ona pod vlivem alkoholu nejpíš byla :,( A vím jak je těžké alkoholika do léčebny dostat, nám se to bohužel nepodařilo a zaplatil za to životem jako Iveta :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.5.14 18:10

@ulice tak to jsem nevěděla, díky za objasnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
4.5.14 18:14
@marinka5 píše:
@ulice tak to jsem nevěděla, díky za objasnění ;)

V pohodě :mavam:

Ona to byla vlastně reality show, jak se IB dostane zpátky na vrchol složená z nahraných dílů+živé vysílání ve studiu. Obroská šance, podle mě poslední, kterou jí kdo dal. Všichní jí věřili, televize do ní hodně investovala, postavila na jejím obličeji svou existenci, věřili, že jí dostanou do plné Lucerny na Štědrovečerní koncert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
4.5.14 18:14

@marinka5 Hm a s dlouhodobym pozivanim alkoholu se pojivaji i ty dusevni choroby, alkohol tam muze fungovat jako spoustec. :nevim: Stejne tak to obcas rozjede tehotenstvi, porod a nasledne sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.5.14 18:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
4.5.14 18:21

@Mysis No do ted sem koukala na vsechny videa s ni, ale je des, ze to nekdo porad natacel.No ja sice nas to koukala taky :mrgreen:,ale je fakt ze ten Rychtar je normalni manipulator. A je zretelne z toho vseho, ze ji manipuloval kam chtel. Jinak o Ivete Sem si to fakt nemyslela, ze bude tak proti tomu priteli, kdyz s nim odjede dobrovolne, bud se fakt bala, nebo to hrala uz pak na vsechny strany-des bes teda..
Proste bylo to trapny vsechno k tomu konci. A je trapny, ze to chtela televize vubec natacet-ten Rychtar strasne rad nekomu neco vymlouva, lze a je fakt zavislej na mikrofonu silene.Ten druhy se mi zda ze se ho taky pak uz bal, nebo nechtel tolik mluvit, aby ho Iveta nevykopla -To je komedie silena tedy fakt.
Tohle sme tady za 14 let v cizi zemi jeste nevidela..No lov na ne to teda byl, ale ty jeho trapne nahravky vseho a ty kecy neslysel sem na videu ze by byla s tim Makurou nebo jak se jmenuje stastna, to ho jen usvedcuje o tom, jak je uplne sileny na vsechny tyhle vecicky a techniku a mikrofonky a bez toho ani ranu jako :roll: :roll: :roll:
Vsicni byli nejak divny, ale jedno je jisty kazdy z nich se chtel nejak necim ukazopvat neco dokazovat nebo ja nevim jak to napsat..Jedina normalni mi prisla ta matka, ktera uz ani nevdela jak reagovat, to je typicky kdyz se nekdo za nikoho uz stydi, chudaci… 8)
Ackoli az ted vidim tu realitu, stejne na ni nejak budu fakt v dobrem vzpominat-ale me to fakt sokovalo ted 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
4.5.14 18:26

@maminka189 A kdovi, jak to myslel, ozralej, namyslenej a narcista k tomu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.5.14 18:28

@St. Estephe Já bych řekla, že tak jak to řekl. Prostě s ní manipuloval jak on potřeboval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
4.5.14 18:30

@pomenkova Mne to prijde tak, ze jak byla bud napita nebo v depce, tak chtela byt litovana. Byt stredem pozornosti. Plivala pak jedy okolo, i slzy v tom stavu lide zahraji a okoli jim opravdu veri, jsou presvedcivi. :nevim:
Kdo chtel pomoci ve chvili, kdy ji bylo zle, mohl byt hajzl, kdo ji chtel pomoci jindy byl blazen, protoze ji prece nic neni. A tocis se v kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
4.5.14 18:32

@maminka189 A nebo jen machroval na Itala, to by spise odpovidalo jeho celkovemu projevu. Velke reci a pesti vpred. Po telefonu do drzky nikomu nedas, tak aspon velkohube machrujes. :nevim: Fakt se jen snazim nabidnout ruzne uhly pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
4.5.14 18:37

http://www.youtube.com/watch?…

co říkáte tomuhle videu? tehdy to byla legrace a kraus chudáka macuru nenechal ani se pořádně vyjádřit. ale teď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
4.5.14 18:39

@maminka189 Na to Sem se ted divala jak oni spolu mluvi a psali tam hodinu pred jeji smrti ze jo??A nemuze to byt tak, ze ten Rychtar, kdyz volal chtel aby ona ten rozhovor slysela, ze by se sama dodelala, ze jako jsou spolu normalne ve spojeni?? Jako ona je ten blazen a oni jsou v pohode, nebo uz mi to tak prijde? Jak to ze spolu mluvi tak normalne?? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
4.5.14 18:53

@St. Estephe @maminka189 Ale že je to pěkně vydařená společnost, tahle ta Bartucci kumpanie :poblion:. Pomlouvají se, nahrávají se, mlátí se, ke každýmu prdu si volají novináře :roll:.
Jeden za osmnáct, další bez dvou za dvacet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí