Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova
Taky si myslím, že by musel být úplně padlý na hlavu, aby to myslel tak, že ji zabil. Spíš jsem si říkala, že to byl rejpanec do Martucciho, že od něj odešla, ale Rychtáře si vzala, jako že ji dokázal zmanipulovat, aby od něj neodešla jako od ostatních. To ale nic nemění na tom, že ten chlap je pošahanej narcis a je mi nanic, jak si užívá média.
A navic, je to Blesk a druhy clanek je irelevantni, protoze takto evidentne mluvila o vsech chlapech.
Podle me se suprove likvidovali navzajem, akorat JR netrpel pravdepodobne depresemi.
No s tim neprokazi nic..Ja se stejne ale nestacim holky divit, jak je mozne ze on dostane (Macura)od neho na psus uz pokololikate od Rychtare ten, verejne na kemeru, a policie neudela dodnes nic??-Vzdyt tady v Nemecku uz by sel sedet za jakakoliv napadeni, tady jdes sedet pokud je velika hadka doma, tak jednoho odvezou do klidu do chladku na den, nebo ho predaji na psychiatricke oddeleni..Tady by byli oni v blazinci ci v kriminalu porad..Ja to ze tam se u vas tomu prihlizi a nikdo uz davno nic neudelal??
Proste musim se smat jak pisete nic mu neprokazou, co ty vhruzky co napadeni verejne na ulici, vyhrozovani??Policie je v cr jak se to rika pomahat a chranit nevsimla jsem si zatim.Je to tam uz jak v cvokhausu..Nic proti, ale ja se tomu vazne uz musim smat, to neni republika to je Kocourkov a jsem Rada, ze jsem vyopadla v cas ![]()
@Camael Presne tak posahanej a porad na svobode, vsechmno mu prochazi vyhruzky, nahravani privatni, ty jo nestacim se divit..Treba tady u osudu by mu bylo nahravani na ho…tady se neuznava.
@pomenkova
Myslela jsem, že Rychtář dostal nedávno podmínku, že ještě jedno napadení a jde sedět, tak se taky divím. Jinak nejsem právník, ale myslím, že tady se nahrávka taky jako platný důkaz nepočítá, ale na ovlivnění funguje dobře.
Příspěvek upraven 05.05.14 v 08:13
@Michelangelo Já ti nevím, ale zrovna z té zpovědi od kamarádky jsem si udělala obrázek, trochu jiný než ty. Volala ve tři ráno, že chce víno, samozřejmě myslela hned.To,že tam nic nebylo bych přiřadila tomu, že jí Rychta nechtěl nic dát. Takže když kamarádka nepřijela, protože to nepochopila, vystartovala na Rychtáře at jí přiveze alkohol on. Takže jí nakonec na naléhání pro tu flašku dojel někam na benzínu. To, že odpojil zvonek, se ani nedivím, když věděl, že nejspíš ta kámoška přijede a v jakém je ona stavu. Proto nakonec řekla, že ho miluje, už nebyl zlý, to co chtěla dodal. Zastávat se ho nechci, ale vím, co alkoholik dokáže, jak je vynalézavý a sobecký, prolhaný, jen aby dosáhl svého.
@boball
Máš recht, alkoholik udělá cokoli a bude prosit kohokoli, aby mu tu flašku přivezl. Měla jsem to v rodině a ty telefonáty byly děs. Nejdřív prosby, potom nadávky, vyhrožování, cokoli, jen abych tu flašku dovezla.
@Michelangelo Ja tomu dopisu od Ivety neverim uz od zacatku, bud ji k tomu donutil, nebo ho psala spontanne kdykoliv nejaky, kdyz ji bylo miozerne. To sebevrazi delaji, tech dipisu ma udajne PCR vice..Ja jen premyslim, ze clovek, ktery chce spachat dopredu sebevrazdu a ona tedy si plaovala asi vsechno dopredu jak rikaji urcite zanecha nekde jinde nez doma dopis pro Artura. Nekde u notare zaslany, treba uz davno a v lepsim stavu nez byla ted..Nezda se mi to, aby to nakonec nebyla sebevrazda v afektu a ty dopisy byli napsane zrejme v jinych casech uz davno pred..
Nesedi mi to jako planovane, bylo to v afektu a necekane, jen podle me, ona to neplanovala, ten obraz mohla kdykoli namalovat, kdykoliv a on ji kdykoliv mohl rict..Ivetko venujes mi ho, napis mi tam dzambulko neco, tak jak jsem ho slysela, jak manipuluje, tak si urcite delal dopredu Alibi…Nechci delat tady, ze ona na vine nejak nebyla, ale v tomto pripade verim afektovane sebevrazde vice..Mohla zaslechnout ten rozhovor(macura, rychtar),nemit prasky a vydat se na posledni cestu, podle te svedkyne sla utrapena pomalu, kdo vi co mela v hlave, nemylsim alkohol, jen ty jeho kecy posledni a znate labilni lidi co se jim honi hlavou?
@Camael Já mám kamarádku podobného ražení. Když už jsem myslela, že jsme to spolu zvládly, tak jsem zjistila, že se jen maskuje přede mnou, ale jede v tom dál. Nebo se spíš domnívám podle indicií. Rozebírat to zde nemohu, ale možná proto to vidím taky malinko jinak, než že ona byla chudák a on tyran. Nevěřím, že by jí nechtěl třeba nechat pracovat, ten z ní chtěl mít zlatou slepici jako Michal z Vondrajdy, jenže i on tupoun nakonec pochopil, žes ní to tak jednoduché nebude. Viděla jsem kolikrát rozhovor, že začal za ní mluvit až když mlela úplné hlouposti, chtěl zachránit situaci.Ale on taky není jeden z nejchytřejších, takže z toho vzniklo, co nakonec vzniklo ![]()
@St. Estephe píše:
@Michelangelo No, tohle jen podporuje mou tezi na tema „Vrana k vrane“ psychicky nemocni lide v paru.
@St. Estephe, o tom vůbec nepochybuji, že to platí i v jejich případě ![]()
@pomenkova píše:
No s tim neprokazi nic..Ja se stejne ale nestacim holky divit, jak je mozne ze on dostane (Macura)od neho na psus uz pokololikate od Rychtare ten, verejne na kemeru, a policie neudela dodnes nic??-Vzdyt tady v Nemecku uz by sel sedet za jakakoliv napadeni, tady jdes sedet pokud je velika hadka doma, tak jednoho odvezou do klidu do chladku na den, nebo ho predaji na psychiatricke oddeleni..Tady by byli oni v blazinci ci v kriminalu porad..Ja to ze tam se u vas tomu prihlizi a nikdo uz davno nic neudelal??
Proste musim se smat jak pisete nic mu neprokazou, co ty vhruzky co napadeni verejne na ulici, vyhrozovani??Policie je v cr jak se to rika pomahat a chranit nevsimla jsem si zatim.Je to tam uz jak v cvokhausu..Nic proti, ale ja se tomu vazne uz musim smat, to neni republika to je Kocourkov a jsem Rada, ze jsem vyopadla v cas
Bohužel máš pravdu, je mnohem víc případů, kdy se policie na podobné oznámení vyflákla a skončilo to vraždou. Sama oběť byla na policii žádat o ochranu a nepomohli jí. Ten jejich nápis na autě nepůsobí ironicky a směšně jen na tebe
![]()
@Michelangelo Ja se ale nesmeju vis tem lidem, ale uz tomu jak je to tam hrozne, ze to tam musite mit silene, ja vas vsechny tam lituju, uz kvuli sledovani takovychhle reportazi o nicem. Doslova tam delji z lidi blbce, ale narod blby jak vidim nastesti neni.
Jo je to ironie mas pravdu ![]()
@boball Souhlasim s tou zlatou slepkou, JR neodhadl situaci a precenil sam sebe.
@boball píše:
@Michelangelo Já ti nevím, ale zrovna z té zpovědi od kamarádky jsem si udělala obrázek, trochu jiný než ty. Volala ve tři ráno, že chce víno, samozřejmě myslela hned.To,že tam nic nebylo bych přiřadila tomu, že jí Rychta nechtěl nic dát. Takže když kamarádka nepřijela, protože to nepochopila, vystartovala na Rychtáře at jí přiveze alkohol on. Takže jí nakonec na naléhání pro tu flašku dojel někam na benzínu. To, že odpojil zvonek, se ani nedivím, když věděl, že nejspíš ta kámoška přijede a v jakém je ona stavu. Proto nakonec řekla, že ho miluje, už nebyl zlý, to co chtěla dodal. Zastávat se ho nechci, ale vím, co alkoholik dokáže, jak je vynalézavý a sobecký, prolhaný, jen aby dosáhl svého.
K té kamarádce jsem se nevyjadřovala, mám na to stejný názor, že měla absťák a chtěla tu flašku dovézt hned, Rychtáře v tu chvíli zase milovala, pže jí vyhověl a „cucíka“ sehnal.