Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
4.5.14 21:24
@Michelangelo píše:
Viděla jsem to, ale zase to nebylo celý, je to vytržený z kontextu. Vůbec to neladilo s větou, na kterou měl odpovídat Martuccimu. Nesedí mi to, i přesto, že mám Rychtáře za manipulátora, násilníka a agresivního člověka, tak se mi těžko věří, že by to myslel tímto způsobem. Ale do hlavy nikomu nevidíme a možné je všechno :think: :?

Přesně tak, třeba tím, že ji dostal tam kam potřeboval myslel svatbu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.5.14 21:26
@kometa32 píše:
Přesně tak, třeba tím, že ji dostal tam kam potřeboval myslel svatbu :nevim:

Asi ano, kvůli dědictví. Na psí knížku by dědil kulové. Takto mu bude IB vydělávat i po smrti na tantiémách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.5.14 21:45
@boball píše:
@Michelangelo Mohl to myslet sto různými způsoby, ale tohle co z toho nakonec vzniklo určitě ne. Nemyslím si, že by byl až tak hloupej, aby si sám pod sebou přeřezával větev. V tomhle případě už vše bylo napsáno, není co na tom zkoumat, takže se musí udržovat jakési vlnění, aby to táhlo. :?

To určitě, každopádně je potřeba brát všechny informace novinářů s rezervou. Byly podány žaloby na jednání Rychtáře vůči Ivetě a věřím, že kriminalisté to vyšetří dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
4.5.14 21:57

@Michelangelo Snad vyšetří. Jen si nemyslím, že by v tom měl až tak prsty. Páchala sebevraždy mockrát i bez něj. On je primitiv, který si myslel, že ví všechno nejlíp a situaci absolutně nezvládal. Ted je otázka, jestli by se to podařilo, kdyby se léčila. Ani, ta léčba nebývá stoprocentně účinná. Myslím, že i on jí měl plné kecky. Stačí se podívat jak vypadal vedle Dariny v roce 2011 a ted. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.5.14 22:29

@boball Souhlasím s tebou, v podstatě mám stejný názor. Viděla jsem ho na kameru říct, že by ji ztratil, kdyby ji dal na léčení, rozbil si kvůli ní dosavadní život a přišel by o všechno. Věřil, že to Iveta zvládne i bez léčení. Osobně si myslím, že Ivetu položil ten zubařský zákrok. Bolest zubů dokáže zamávat s psychikou, natož u labilní Ivety :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.5.14 22:49

@Michelangelo
V TV vynechali to, že Martucci předtím řekl Rychtářovi, že je nula, která nic nedokázala. Na to Rychtář reagoval: „To není pravda, pane Martucci. Na rozdíl od vás jsem dostal Ivetu tam, kam jsem potřeboval.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
4.5.14 22:57
@Michelangelo píše:
@boball Souhlasím s tebou, v podstatě mám stejný názor. Viděla jsem ho na kameru říct, že by ji ztratil, kdyby ji dal na léčení, rozbil si kvůli ní dosavadní život a přišel by o všechno. Věřil, že to Iveta zvládne i bez léčení. Osobně si myslím, že Ivetu položil ten zubařský zákrok. Bolest zubů dokáže zamávat s psychikou, natož u labilní Ivety :think:

Ona na sebe byla dost háklivá. Vzpomínám si, jak vyváděla kvůli tomu ramenu. Ale ty zuby…nevím…to je něco, co se dá řešit. Velkou bolest jsem zažila jednou, týden se mi pokoušela zubařka zub zachránit, měla jsem neschopenku a polykala ibalgin jak lentilky. Nakonec ho vytrhla a bylo po bolesti. Minulý týden mi dávali šrouby na dva implantáty, zpocená jsem byla jak myš, sedřená po šichtě v dolech, ale po pár dnech jsem už o tom nevěděla. :nevim:
Na to videu u jezírka nevypadá, že by ji to bolelo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.5.14 23:57
@Camael píše:
@Michelangelo
V TV vynechali to, že Martucci předtím řekl Rychtářovi, že je nula, která nic nedokázala. Na to Rychtář reagoval: „To není pravda, pane Martucci. Na rozdíl od vás jsem dostal Ivetu tam, kam jsem potřeboval.“

uff, to teda vyznívá hrozně v souvislosti s tou tragédií :(, ale zatím nepřipouštím, že by to takhle myslel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 00:07

@Camael teda to je fakt otresna predstava, ze by se doznal, ale nemyslim si to..Spis rejpal, ze on ji dostal jako manzelku a mel ji u sebe coz se jemu(italovi) nepovedlo.Je to narcista a blazen v jednom, ktery se rad chlubi jak on mel ivetu u sebe.,.ja si to nespojuji, protoze to uz by musel byt uplne blbej, aby to na sebe jeste prasknul-ale je to jen muj nazor..To ze ji mohl opravdu dostat tam kam potreboval tedy na ty koleje, na to on byl rozhodne veliky usurpator to ano–
Ja kdyz se divam na ty videa z drivejsi doby, tak Pomeje je sice podle me jen zadluzenej komik, ale i u neho vypadala tak hezky jeste.Kde zacala nejvic chatrat bylo mylslim az uz s tim Rychtarem-nevim jestli by to tak bylo i s jinym tezko rict. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.5.14 00:14

@pomenkova Já jsem zvědavá, jak to bude s tím dědictvím zda opravdu nechá Arturovi dům a potáhne. Ale chudák bejvalá manželka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 00:24

@maminka189 Jo to jsem taky zvedava, ale myslim si, ze je ted opravdu ticho pred bouri od Staidla, ze se mozna opravdu na tom bude snazit neco udelat. -Mozna z neceho ho obvinit, ze proste jako manzel nakonec ani nic nedostane…Tam je evidentni, ze on si privlastnuje uz ted vse…
Ted jen doufat v nejkaou spravedlnost..Jako pokud mu nic nedokazou, urcite nejake ta prava bude mit..
Docela by me zklamalo od Staidla jestli by nic nechystal, snad ano :nevim:
Uz tedy hlavne kvuli zachovani sve tvare ale hlavne pro Artura :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.5.14 00:26
@brisco píše:
Ona na sebe byla dost háklivá. Vzpomínám si, jak vyváděla kvůli tomu ramenu. Ale ty zuby…nevím…to je něco, co se dá řešit. Velkou bolest jsem zažila jednou, týden se mi pokoušela zubařka zub zachránit, měla jsem neschopenku a polykala ibalgin jak lentilky. Nakonec ho vytrhla a bylo po bolesti. Minulý týden mi dávali šrouby na dva implantáty, zpocená jsem byla jak myš, sedřená po šichtě v dolech, ale po pár dnech jsem už o tom nevěděla. :nevim:
Na to videu u jezírka nevypadá, že by ji to bolelo. :nevim:

u Ivety šlo o rekonstrukci okostice, jak jsem pochopila v lednu a v té době podle mého názoru zvýšila konzumaci léků a zřejmě i alkoholu - nemyslím si, že v minulosti už by tohle u ní neproběhlo, závislému člověku se hodí všechno, čím si může tohle nadužívání zdůvodnit :(, nezastavilo ji ani to, že přišla o Artura, nebyla schopná myslet ani na něho, uvědomit si, co mu způsobí svým odchodem, ke všemu takovým způsobem :,( - je to strašný, vůči Arturovi bezohledný :,(, musela být opravdu naprosto zoufalá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.5.14 06:18

Jestli byl nadranej, tak proste Italovi vmetl to, ze ji dostal k oltari, ze k nemu patrila i uredne. Tak to vidim ja. :nevim: Neco jako: Vidis, vidis, tys sliboval plaze, more, romantiku a prd z toho.
Hraje si na Alfa samce, co jineho?
Predpokladam, ze mu neprokazi nic, stejne tak predpokladam, ze dum dostane Artur. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.5.14 07:55

http://www.blesk.cz/…a-zruda.html

http://www.blesk.cz/…ychtare.html

Rychtář se mi začíná jevit v jiném světle, vypadá to, že Iveta byla jeho vězněm a ten zvonek odpojil úmyslně :think: Nepřekvapí mne ani to, když se zjistí, že dopis pro Artura psal taky on. Od začátku na mne ten „dopis“ působí zvláštním způsobem, je neosobně napsaný tiskacím písmem a sklon řádků směřuje nahoru, úplně opačně, než se cítí člověk v tak těžké depresi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.5.14 08:04

@Michelangelo No, tohle jen podporuje mou tezi na tema „Vrana k vrane“ psychicky nemocni lide v paru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí