Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
5.5.14 08:47
@St. Estephe píše:
@boball Souhlasim s tou zlatou slepkou, JR neodhadl situaci a precenil sam sebe.

Přesně tak, ale ono každému trvá, než mu dojde, že někomu skáče na špek. On je v tom horší, že si to nedokázal přiznat a byl přesvědčen, že to zmáknou. Podle mne i on pije a říkal si, že to jde ovládnout když se chce.Bral to podle sebe, ale už mu nedošlo, že každý organismus na tohle raguje jinak. A ona v tom byla zapadlá už dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
5.5.14 08:49

@Michelangelo promin,pochopila jsem, že si myslíš, že jí doma zavřel a vypnul zvonek, aby jí mohl týrat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.5.14 08:57

@boball No, kdovi jestli nezacal chlastat vedle ni a s ni, to neni az tak neobvykly jev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 08:57

@boball Ja si take mylslim, ze nasavali oba dva, myslim si, ze jinak byla strasne zla pkud nic nedostala.Ale take si myslim, ze to Rychtar nejenom podcenil, ale ze ji opravdu mel zmanipulovanou..Jako to ze on byl hajzlik sebestretnej blb je jasny asi kazdemu.
Jinak jasne, ze ona byla sama za sebe zodpoovedna, ale v takovych stavech s ni mohl manipulovat daleko vic..jako napriklad ty jeho kecy..Iveta si muze pit co chce co si ty lidi muzou dovolit takovyto dotaz se vubec ptat atd. Vzdyt to bylo verejne, ze tam lidi volali a on odpovidal porad za ni, to je fakt..
A ona jak byla zpita jeste to ani neprokoukla, ze z ni tam dela hadrovyho panaka. Tohle myslim, take jak psal ten moderator, ze on uz mluvil do vseho atd..Jen jak jsem videla to video, jak ji nahanel po te Italii a pak rekl na kameru, ze mluvil s maminkou a ta mama pak rekla- ne Pan Rychrat mi nic nesdelil, budu tam muset zavolat do te Italie, to uz byl vrchol jeho lhani :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.5.14 09:02

@pomenkova Tady hlavne lze bulvar a solidnich zdroju uz mame velmi malo. Vsechny platky se pomalu a jiste zvrhavaji v obchod s lidmi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.5.14 09:04

@pomenkova Pokud ji nekdo dal otazku ohledne alkoholu, tak si umim predstavit, ze kdyby ji pustil ke slovu, udelala by tam cupr scenu. On si porad pripadal jako ochrance. Pomatenec. Mozna se hledali, az se nasli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
5.5.14 09:05

@pomenkova že je to manipulátor a lhář o tom žádná, ale myslím, že se mu to fakt vymklo z ruky a chtěl to úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 09:09

@St. Estephe No to jsem taky tak pochopila, je to sileny 8) Stacilo mi, ze tohle nekdo da do televize ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
5.5.14 09:17
@St. Estephe píše:
@boball No, kdovi jestli nezacal chlastat vedle ni a s ni, to neni az tak neobvykly jev.

To je pravda, asi pil vždy, ale s ní nejspíš přidal na intenzitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 09:17
@St. Estephe píše:
@pomenkova Pokud ji nekdo dal otazku ohledne alkoholu, tak si umim predstavit, ze kdyby ji pustil ke slovu, udelala by tam cupr scenu. On si porad pripadal jako ochrance. Pomatenec. Mozna se hledali, az se nasli

Jo tak jasne bylo videt ze se jeste ona drzi, ze by mohla vypuknout scena, kterou on jakoby zachranoval..Ale to je ono on ji jakoby zachranoval. Kdyby ji mel natolik rad, rekl by ji zu predem hale pokud se nekdo zepta, tak bud uprimna sama k sobe, je to tak ze mas problemy, je to tak ze pijes..Jenomze on vedel, ze by s nim po techto slovech nikdy uz nebyla asi..Proto se k ni lisal a rikal co ona si preje aby odpovidal.,To bylo videt jak ona je pak na neho hrda, kdyz rekl to ci ono..Do jiste miry ona ovladal nekdy jeho, ale asi jen na chvilku, nez se dostali domu-ja si nedovedu predstvait co se delo tam, nebo dovedu, ale radeji si nepredstavuji ;) On vedel ze na kameru musi byt milej, ale doma si ho dovedu predstavit jak pada rana za ranou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.5.14 09:20
@pomenkova píše:
@Michelangelo Ja tomu dopisu od Ivety neverim uz od zacatku, bud ji k tomu donutil, nebo ho psala spontanne kdykoliv nejaky, kdyz ji bylo miozerne. To sebevrazi delaji, tech dipisu ma udajne PCR vice..Ja jen premyslim, ze clovek, ktery chce spachat dopredu sebevrazdu a ona tedy si plaovala asi vsechno dopredu jak rikaji urcite zanecha nekde jinde nez doma dopis pro Artura. Nekde u notare zaslany, treba uz davno a v lepsim stavu nez byla ted..Nezda se mi to, aby to nakonec nebyla sebevrazda v afektu a ty dopisy byli napsane zrejme v jinych casech uz davno pred..
Nesedi mi to jako planovane, bylo to v afektu a necekane, jen podle me, ona to neplanovala, ten obraz mohla kdykoli namalovat, kdykoliv a on ji kdykoliv mohl rict..Ivetko venujes mi ho, napis mi tam dzambulko neco, tak jak jsem ho slysela, jak manipuluje, tak si urcite delal dopredu Alibi…Nechci delat tady, ze ona na vine nejak nebyla, ale v tomto pripade verim afektovane sebevrazde vice..Mohla zaslechnout ten rozhovor(macura, rychtar),nemit prasky a vydat se na posledni cestu, podle te svedkyne sla utrapena pomalu, kdo vi co mela v hlave, nemylsim alkohol, jen ty jeho kecy posledni a znate labilni lidi co se jim honi hlavou?

Prokazatelně se Iveta v minulosti několikrát o sebevraždu pokusila. Měla to stále v hlavě a byla čím dál víc přesvědčená, že se chce vysvobodit od všeho. Že to udělala v den narozenin Rychtáře je jasný vzkaz pro všechny. Bylo to plánované a nemusela psát dopisy na rozloučenou. Mám za to, že ani při předchozích pokusech nic nepsala :think: Pokud nepočítám smsku. Nevyšel jí žádný vztah, přišla o syna, o práci, která ji bavila. Od Štaidla odešla právě proto, že chtěl, aby byla doma s malým a nepracovala. Z videa v autě vyplývá, že i Rychtář chtěl opak a v práci ji nepodporoval. Možná chtěl tímhle způsobem dosáhnout toho, že se nevrátí na pódium :think: Pro Ivetu byla zřejmě sláva a úspěch tím nejdůležitějším smyslem jejího života. Potřebovala partnera, který jí v tom bude plně podporovat. Štaidl se jí v tom pokoušel zabránit a omezoval jí. V té době začala s pitím. V té době začal konec její kariéry i života. Pan Štaidl moc dobře ví, proč Rychtáře nesoudí, je dost inteligentní na to, aby si sáhl do svého svědomí. S Ivetou žil, dala mu syna a přesto se nerozvedl. Přesto Ivetě diktoval život. Dost nefér jednání, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.5.14 09:21
@boball píše:
@Michelangelo promin,pochopila jsem, že si myslíš, že jí doma zavřel a vypnul zvonek, aby jí mohl týrat. :oops:

v pohodě, je to psané slovo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.5.14 09:24
@boball píše:
@pomenkova že je to manipulátor a lhář o tom žádná, ale myslím, že se mu to fakt vymklo z ruky a chtěl to úplně jinak.

to určitě ano, kdo by chtěl žít s alkoholikem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 09:31

@Michelangelo To sem netusila, ze ji branil v praci jako Staidl, ja fakt tohle nevim.. 8)
On si ji Staidl ale nevzal ne? On se nikdy nerozvedl? To je sila teda.
No ja jen vim, ze z tech videi samozrejme jen z nich -vidim jak ona je doma nekde s malym a rika jak si to tam zarizuje, to byla se Staidlem a bylo na ni videt ze domaci putka asi dvakrat nebude.
To vis pak ji drzet doma zpevacku ktera chce stoupat k vrcholu nejde, to je jasna vec..A ze to delal Staidl, ktery ji jako hvezdicku zu poznal, to nechapu.
No oni ty vsichni poanove by si asi mohli sahnout na svedomi.Ale na jednu stranu ona si tedy vybirala same takove manipulatory, ale to jeste byla zdrava.Tim zabranim syna ji to urcite nikdo nezlehcil, ani nevim proc ji ho vlastne vzali tenkrat..Nebo ho mela od malicka u sebe??Jako tenkrat byla jeste v pohode, jen si pamatuju na ten jeji udajny ulet s mimozenstany, nebo co to bylo??jak ji udajne nekdo znasilnil z jine planety 8o A od te doby se to tahlo nejak s ni..To ji pak nejak fakt uz houklo asi..pak byla zase O:K a pak uz nevim, byla Sem pryc.No nastesti teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.5.14 09:51

@pomenkova, bydleli se Štaidlem v Jevanech vedle Venduly a Karla Svobodových. Karel S. Ivetě nabídl práci v muzikálu Drákula a kvůli tomu se na něho Štaidl naštval a mám pocit, že už se to mezi nimi nikdy neurovnalo. Tříska a ti mimozemšťané, to taky bylo nejspíš úplně jinak a podle mého názoru šlo o útěk Ivety od Štaidla. Zřejmě se z ní plánovaně udělal blázen, aby Štaidl neztratil dobré jméno. Ale to je můj názor, třeba byla pod vlivem drog a opravdu měla takové vidiny. Rozhodně si nemyslím, že šlo o znásilnění Ivety Třískou a taky si vůbec nemyslím, že žít s Ivetou bylo jednoduché :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí