Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
5.5.14 09:55
@Michelangelo píše:
@pomenkova, bydleli se Štaidlem v Jevanech vedle Venduly a Karla Svobodových. Karel S. Ivetě nabídl práci v muzikálu Drákula a kvůli tomu se na něho Štaidl naštval a mám pocit, že už se to mezi nimi nikdy neurovnalo. Tříska a ti mimozemšťané, to taky bylo nejspíš úplně jinak a podle mého názoru šlo o útěk Ivety od Štaidla. Zřejmě se z ní plánovaně udělal blázen, aby Štaidl neztratil dobré jméno. Ale to je můj názor, třeba byla pod vlivem drog a opravdu měla takové vidiny. Rozhodně si nemyslím, že šlo o znásilnění Ivety Třískou a taky si vůbec nemyslím, že žít s Ivetou bylo jednoduché :think:

Jednoduché opravdu asi ne. Já myslím, že potřebovala jednoho člověka, který by jí hlídal celý den. Protože o sebevraždy se pokoušela od mladých let. Golda, jak sama píše jí zachránila několkrát, několikrát Artur a ostatní milenci s tím asi měli taky zkušenosti, tak rychle zdrhli.
Do toho alkohol a prášky, to je pak průšvih..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 09:57

@Michelangelo Ty blaho 8o Proc on jako z profese ji v tom branil to je fakt na pest..No teda to jsou novinky, to sem nevedela, ze Staidl takto branil Ivete.
No, ona do toho drakuly sla, taze je jasne, ze se neco najit muselo asi.Ty blaho a cetla Sem ze pak byla s Hruisinskym a to prej uz Staidl nerozdychal 8)
Tak urcite to s ni nebylo lehke ona uz od pohledu je takovy hystericky typ, byla tedy..Ale na druhou stranu ji v tom tedy pomohl hodne Staidl, pmkud ji nenechal zpivat to by jsem do neho nerekla vidis.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.5.14 09:59

Já bych tedy takového člověka hlídat nechtěla ani za zlatý prase. Divím se všem jejím chlapům, že do toho šli. Rychtář se zhlédl v mediích, ten měl vystupování v bulváru jako drogu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.5.14 10:01
@pomenkova píše:
@Michelangelo Ty blaho 8o Proc on jako z profese ji v tom branil to je fakt na pest..No teda to jsou novinky, to sem nevedela, ze Staidl takto branil Ivete.
No, ona do toho drakuly sla, taze je jasne, ze se neco najit muselo asi.Ty blaho a cetla Sem ze pak byla s Hruisinskym a to prej uz Staidl nerozdychal 8)
Tak urcite to s ni nebylo lehke ona uz od pohledu je takovy hystericky typ, byla tedy..Ale na druhou stranu ji v tom tedy pomohl hodne Staidl, pmkud ji nenechal zpivat to by jsem do neho nerekla vidis.. :think:

To tedy vůbec nevím, spíš se všude psalo, že jí s karierou dost pomáhal. Proč by jí zakazoval zpívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 10:02

@Michelangelo a mas parvdu,.ze ji v tom asi i zabranoval, protoze jsem videla video jak po Drakulovy spolu nekde mluvili v satne, a ona byla stastna a rekla reporterum, ze naskocila na ten rozjety vlak..To znamena, ze sla a musela se to naucit za mesic a oni uz meli hotovo pry..Takze ji v Tom asi dlouho branil do toho nejit. A pritom jeji vykon i Lucky bile byl vynikajici..Samozrejme Hulky taky..Ten muzikal je nadherny. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 10:06

@jannina1 Holky jednoduche reseni tak se podivejte kolik toho za Staidla nazpivala vysledek asi nula..Pak nekde preci rikala, ze ji zpatky pomohl Michal David skupina Kroky a Janecek.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
5.5.14 10:10

Staidl Ivete karieru uslapal a delal ji manazera, ze by ji zakaoval zpivat a vystupovat je blbost, rok po narozeni Artura natocila film'a'pak dalsi desky. Nekde Staidl rikal, ze Artura -dalsi dite-uz nechtel, ze si to ale Iveta vydupala.
S tim Triskou to bylo tak, ze ji nakecal, ze ji ohrozujou mimozemstani a ze ji zachrani, kdyz se zabali do alobalu a bude s nim soulozit :mrgreen: no, nepochopitelny, ale Iveta nebyla zadna bedna, ze…btw. ten triska byl syn otce kuponove privatizace Dusana Trisky. :lol:

Příspěvek upraven 05.05.14 v 10:14

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
5.5.14 10:12
@pomenkova píše:
@jannina1 Holky jednoduche reseni tak se podivejte kolik toho za Staidla nazpivala vysledek asi nula..Pak nekde preci rikala, ze ji zpatky pomohl Michal David skupina Kroky a Janecek.. :nevim:

Po Staidlovi ji zpatky na vrchol dostal prave K. Svoboda,'byla jeho milenka, nejakou dobu. Dal ji nazpivat Tri orisky pro Popelku a produkoval ji desku.

• Citovat
  • Upravit
26842
5.5.14 10:16

@jaaaaaana No tak jestli natacela rok po svatbe film-tak asi ji moc nebranil, to je fakt, no ale nevis jak to bylo doma, treba to delal pro verejnost jen naoko??ja uz fakt nevim, to by clovek musel uz cist ve vsem mezi radky. :)
No jestli zpivla tak o. k.
jezisi co to bylo za vymysl s ti alobalem zase??to Sem prave tenkrat slysela a nemohla uverit, ze by Iveta na neco takoveho verila-ja uu jsem z toho nejaka presla ze vseho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
5.5.14 10:18

@jaaaaaana Ona byla jeho milenka Svobody?? :roll: Koho nebyla spis napiste.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
5.5.14 10:28

@boball
Zase zlatá slípka…myslíš, že neviděl, že je to marný, když ji nechal pak už vystupovat v těch šílených stavech? Vždyť mu muselo být jasný, že takhle to už žádný terno nebude, vodil ji jak medvěda po diskotékách a dalších propadákách. Jinak s tím alkoholem taky vím, taky nechci rozepisovat, ale nedivím se, když ten člověk pak už i ožralovi sežene chlast, protože má pak aspoň chvíli relativní pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
5.5.14 10:32

@pomenkova
Někde jsem četla, že se jí Svobodovi pokoušeli zatáhnout do trojky, prej to rádi, ale jí to nesedlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
5.5.14 10:32

@pomenkova tak ne, ten film natocila drive, nez se artur narodil,'ale tak nejak stejne neverim, ze by ji Staidl bramil ve zpevu, mozna mu prislo, ze by se mela starat o ani ne rocni dite, mksto vystupovan v Draculovi, ale kdo vi

• Citovat
  • Upravit
5724
5.5.14 10:42
@Camael píše:
@pomenkova
Někde jsem četla, že se jí Svobodovi pokoušeli zatáhnout do trojky, prej to rádi, ale jí to nesedlo. :)

Tomu nevěřím ani za boha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.5.14 10:43
@jaaaaaana píše:
@pomenkova tak ne, ten film natocila drive, nez se artur narodil,'ale tak nejak stejne neverim, ze by ji Staidl bramil ve zpevu, mozna mu prislo, ze by se mela starat o ani ne rocni dite, mksto vystupovan v Draculovi, ale kdo vi

Pokud je to jak píšeš, že vystupovala v Draculovi, když byl Arťovi rok, pak se Štaidlovi nedivím. Že chtěl, aby se starala o dítě, řekněme aspoň do tří let. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí