Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
@Camael Jenze pokud dosla do nejake finalni faze, tak by to slo rychle i bez nej. A to pak staci nejaka kravovina, co tu konecnou roznetku zapali. No a pokud chtela lezet doma s lahvi v ruce a on ji nutil k aktivite, samozrejme ze byl za hajzla. Predstav si situaci, ze by tyden predtim od ni odesel, tak bude hajzl, ze ji opustil. Takhle je hajzl, ze nechtel odejit.Rikam, teleblbela hadr.
Přesně ![]()
@St. Estephe píše:
@ulice il/ulice/ Mozna ji fakt unesli a neco ji udelali s mozkem.
Zabalili ho do igelitu ![]()
Holky a vysvětlete mi prosím, jak je možné, že si se svým dvojčetem není moc podobná, i když říkají, že jsou jednovaječná. ![]()
@Virginia To jsem taky nikdy nepobrala, jako jednovajecny uz tam nejak podoba musi byt ![]()
@ulice Jezisi s nekym spat aby ji neuneslo Ufo…Ona byla porad asi dite ne?
Ja vam rikam, ze diky teto diskusi budeme mit vsechny vylestene brady jako… ![]()
@St. Estephe píše:
@Virginia![]()
![]()
Co se tlemíš? Vás to nikdy nenapadlo?
![]()
@Michelangelo píše:
@pomenkova, jj, ta knížka od Štaidla je zajímavá a pak taky hodně vypovídá ta, kterou napsal její první manažer Tomáš Gottlieb : " Temná tvář princezny Ivety". Z toho jsem byla v šoku, jak dokázala být sobecká a bezohledná. Stojí za přečtení, rozhodně všem, kteří viní z konce života jenom Rychtáře. ****Já tvrdím, že si svůj život řídila sama a zabila ji závislost.****
S tímhle naprosto souhlasím
@Virginia Tlemim se, jak si paradne lestis bradu nad timto problemem.
Ja navic nikdy nezkoumala, jaka jsou ci nejsou IaIB dvojcata. ![]()
@St. Estephe píše:
@Virginia Tlemim se, jak si paradne lestis bradu nad timto problemem.
Ja navic nikdy nezkoumala, jaka jsou ci nejsou IaIB dvojcata.
Jsem to četla už kdysi, a teď mě to znova napadlo, no.
Bradu si leštit musím, když tady nemají žádný krásný oduševnělý přemýšlecí smajl.
Metreba hodne zarazi, ze mela na zacatku po boku vzdy nejakeho silneho hrace v hudebni branzi, ale smlouvy mela teda mizerny, pokud jde o autorske honorare. Prece toho nazpivala tolik, ze bysi normalne mohla zit uplne v pohode z tantiem. To ji musel odrbat ale i Staidl…nebo nechapu nic.
Příspěvek upraven 05.05.14 v 12:46