Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova píše:
@maminka189 Na to Sem se ted divala jak oni spolu mluvi a psali tam hodinu pred jeji smrti ze jo??A nemuze to byt tak, ze ten Rychtar, kdyz volal chtel aby ona ten rozhovor slysela, ze by se sama dodelala, ze jako jsou spolu normalne ve spojeni?? Jako ona je ten blazen a oni jsou v pohode, nebo uz mi to tak prijde? Jak to ze spolu mluvi tak normalne??
No to je na tom to zajímavý. Skoro to vypadá, že rvačky byly nahraný pro novináře.
Myslím ale, že hodinu před smrtí on byl na tom výslechu. Ale myslím, že se to dozvíme, pokud to vyšetřuje policie, tak první si udělají časovou osu.
@brisco No kdyby se pak jeste zjistilo, ze to bylo vsechno jen nahrany a ze se oba znaji a delali to jen kvuli popularite.Me uz by nic neprekvapilo ![]()
Mozna ne, ale je to jedna z alternativ take.
@Petullka82 Tak on musel pocitat, ze u Krause se jen tak bez sarkasmu neobejde..Jako jit zrovna k nemu do poradu, to se dao cekat, ze Kraus je ten podledni, ktery to vezme vazne..
Ale mas pravdu v Tom, ze pokud ten Macura to myslel opravdu vazne, tak ho lidi nepochopili v jednom, bal se proste cokoliv rict naplno..
Jenomze kdyz zu tedy za nekoho bojuju tak reknu narovinu jak to myslim, to jeho vecne dotycna atd..
Bud se bojim, nebo do toho jdu na 100 procent.Jak se rika tady.. Namoc me, ale at nejsem, mokry to taky nejde..
Ale chapu, ze mu mozna taky vyhrozoval, ne mozna, ale urcite. Uz za tohle by mel jit ten clovek sedet.
Jo sorry za ty chyby…
Taky se pak vylucuje kdyz vidim ten porad s Krausem( a boj Macury za tyrane zeny),tak se mi pak uz nezda ma teorie s tim, ze by se z Rychtarem uz predem znali a neco domlouvali..Treba ten telefon ke konci s nim byl proto tak rozumny, nebo klidny, protoze oba vedeli ze se jiz v te dobe oba nahravaji, ze by kazdy z nich pak mohl zase to ci to dat do televize…Z toho rozhovru po telefonu mam spis pocit jakoby Rychtar chtel vyprovokovat Ivetu, ze jako spolu mluvi..Neco jako vidis i on je na me strane, ty uz jsi pro kazdeho jen blazen uz ani on ti nepomuze. Proste bud to chtel aby to slysela, nebo to slysela mozna nahodou a pak se sla zabit.,,jako ze uz nikoho nema kdo ji v podstate bere vazne..Tak nad tim mohla taky premyslet, kdyz byla tak labilni. Protoze kdyz uz pak nesla na ruku ani Rychtarovi byl natolik zofaly, ze volal jejimu byvalemu milenci.Co mi tam jen nesedi na jeho zajmu mluvit najednou s Macurou tak jemne.
A pry tech telefonatu bylo vic, nechapu. Nejdriv takova nenavist, pak spoluprace.
Holky, viděly jste VIP zprávy, jak tam Rychtář mluvil telefonicky s Martuciem a řekl, že narozdíl od něj dostal Ivetu, kam potřeboval?! ![]()
@Senayle Je to idiot. Já předevčírem četla, že na konec kvůli Arturovi povolí pohřeb jen v rodinném kruhu aa uložení bude tam kde Iveta bydlela a ono se to zase změnilo. To je taková svině
Kéž by mu na ten pohřeb nikdo nepřišel
![]()
@maminka189 jak změnilo? Zas bude veřejný?
Dnes jsem zprávy necetla, musím vás dočíst, ale vy pisete jak šílené ![]()
@Senayle píše:
Holky, viděly jste VIP zprávy, jak tam Rychtář mluvil telefonicky s Martuciem a řekl, že narozdíl od něj dostal Ivetu, kam potřeboval?!
Viděla jsem to, ale zase to nebylo celý, je to vytržený z kontextu. Vůbec to neladilo s větou, na kterou měl odpovídat Martuccimu. Nesedí mi to, i přesto, že mám Rychtáře za manipulátora, násilníka a agresivního člověka, tak se mi těžko věří, že by to myslel tímto způsobem. Ale do hlavy nikomu nevidíme a možné je všechno
![]()
@Michelangelo Mohl to myslet sto různými způsoby, ale tohle co z toho nakonec vzniklo určitě ne. Nemyslím si, že by byl až tak hloupej, aby si sám pod sebou přeřezával větev. V tomhle případě už vše bylo napsáno, není co na tom zkoumat, takže se musí udržovat jakési vlnění, aby to táhlo. ![]()
@boball píše:
@Michelangelo Mohl to myslet sto různými způsoby, ale tohle co z toho nakonec vzniklo určitě ne. Nemyslím si, že by byl až tak hloupej, aby si sám pod sebou přeřezával větev. V tomhle případě už vše bylo napsáno, není co na tom zkoumat, takže se musí udržovat jakési vlnění, aby to táhlo.